В Ужгороді знову труять безпритульних тварин (ВІДЕО)

В Ужгороді чергове отруєння бездомних тварин. У Новому районі по вулиці Легоцького дворового собаку було отруєно невідомими.

В Ужгороді знову труять безпритульних тварин (ВІДЕО)

Жителі цього двору залишилися небайдужими і почали рятувати тварину, яка вже лежала прямо на дорозі. Жінки і діти намагалися врятувати собаку, розкривши пащу і заливаючи воду. Від цього собака трохи отямився, встав, трохи побігав, похитнувся і знову впав на землю.

Через деякий час на місце події прибіг чи то лікар, чи то ветеринар, зробив кілька уколів, після чого собаку на громадському транспорті відвезли в клініку.

Це вже не перший випадок коли подібне відбувається в Ужгороді.

Мабуть, обіцяного нового будинку у вигляді притулку для бездомних тварин чимало чотирилапих просто не дочекаються.

06 березня 2013р.

Теги:

Коментарі

Віка 2013-03-12 / 09:41:51
якщо на Острівній так тварини заважають чому ОСТРІВНА НЕ ЗАПИТАЄ ВЛАДУ ДЕ ПРИТУЛОК чи на Острівній бездушні ЧЕЛОВЕКІ без дітей...і виховують ненависть до всього і всіх? СТРАШНО ХОДИТИ ПОВСЮДУ. а коли цигане на людей нападають вам не страшно.а на дітей вони нападають теж. я в шоці наскільки не гуманне суспільство в УЖГОРОДІ

Ольга 2013-03-11 / 17:39:27
Мариша!!Если ти такая сердобольная то забери бездомних собак с ул Островной к себе домой и балдей от них а нам жителям єтой улици страшно ходить мимо етой стаи!!!

до Виолетта 2013-03-09 / 14:27:19
И чё,Бобик здох?

Yaslava 2013-03-07 / 20:49:39
Ці тровлі будуть тривати поки буде мовчазлива згода департаменту господарства міста і поки не почнуться позови до суду. На предмет моральних і матеріальних компенсацій, хоча нічого, зауважу НІЧОГО і НІКОЛИ не замінить любові собаки до свого господаря. Потрібно складати офіційні позови і запити інакше цей жах ніколи не припиниться. Дзінки не фіксуються і усні звернення не реєструють. Цим даунам не зрозуміти, що між потруєними є і стерелізовані собаки, домашні і доглянуті. Хто компенсує домашнього улюбленця і дворового сторожа. Зато її місце швидко заняли цигани і пяні зеки, та й почали шастати по будинку "бідні люди", які гадять по під"їздах. Поки у нас була ця собака навіть цигани через двір не ходили. Ми повинні діяти злагоджено і грамотно.

до Виолетта 2013-03-07 / 13:05:56
И еще.
Не поленитесь пройтись к частному дому на Островной 8,там хозяин,гражданин Италии,публично призывает всех жителей района не кормить бродячих собак,а травить,что бы они не кусали жителей.Распечатано и вывешено объявление.Вам будет о чем поговорить )

до Виолетта 2013-03-07 / 12:58:35
Какая то Вы неуравновешенная,с нарушенной психикой.Не вижу в своем вопросе ничего провоцирующего Вас на злость.Вы неадекватны.Однозначно.Тут все говорит само за себя.И попрошу так выражаться дома на детей,маму,папу,а не на незнакомых Вам людей.Успехов Вам в превращении своего жилья в приюты для бездомных животных.Похвально.
Админ,почему некоторые комментарии Виолетты не удалены как 'хамство'?

Единий вихід 2013-03-07 / 10:41:07
Проблема звичайно складна. Як мені здається єдиний вихід це
1) переловити всіх шавок
2) стерилізувати їх
3) стерилізувати і усипити тих, хто випускає своїх шавок на вулицю, виводить їх без ошийника, поводка, не убирає за ними гівно
4) усипити бабок які підкормлюють бродячих шавок

Таким гуманним методом я впевнений проблему легко можна вирішити.

123 2013-03-07 / 08:16:45
навчися раз писати, чудо хворой на голову. У світі 30% психічно хворі, такі вот "собаколюби2 якраз до них і відносяться. Майже вас і сусіди в домі проклинавуть, бо вонячі сь те, як ті пси, чи ся трахаєте з ними, чи што робите, ідіоти.

123 2013-03-07 / 07:06:06
о Дід Мороз а жза то тебе тіпа "Людина" любити? Да з твого міста більша воні чим з той собаки що нікого не трогае. Да й не переживай ти так за наше особисте життя,Говорить тот хто його і не мае

123 2013-03-07 / 07:02:59
а Баран дуже своыи коментами натякае що це мабуть він,що не спіймали? нічого Ігор спіймають, не треба так уж занадто клеїти тут дурня це вже багато років в нашому місті. да я би тобі побажала самому цю гидоту покуштувати,а може ти і їш, а потім викидуеш на смітник і доідае собака,Люди Божі в вас стільки отрути в крові,що гидко це все читати

Дід Микола 2013-03-07 / 07:02:18
якщо людина мразь і чмо, то вона більше любить отравленого вонячого пса, ніж людей, який той пес покусав, або заразив. Всі ці "захисники" псу - мєрзкі лицеміри і хворі на голову, мужику собі найдіть, хай вас дримбають, мозги на місто стануть))

123 2013-03-07 / 06:59:29
Генек а
кусают таких-то как ты,люди кусают больнее от своего псих равнодушия ко всему окружающему. кусали и ниче,кормим дальше,или пойти отравить говориш?Бред сдесь не пиши и оставь свое мнение при себе,кусаный блин.

123 2013-03-07 / 06:55:36
В тот день много погибло и на ул Ченовола. Виолетта да ты даже не прься что-то доказывать одноклеточным-это бездушные,зря живущие люди

До Ігор Баран 2013-03-06 / 23:17:57


Анонімний перехід на особистості. Коментар видалено. Адмін


Виолетта 2013-03-06 / 23:16:12
И еще ветеринары самоучки,свои бредо выводы держите при себе,чумка и подобие етому! Есть заключение ветеринара,что ету собаку отравили! понятно,одноклеточное?

Виолетта 2013-03-06 / 23:14:11
в ответ на "Милая моя"и бла бла!Во первых,Я не милая,и могу отгрызть или выдрать вам глотку! ето раз! во вторых,яволонтер Общества защиты бездомных животных"Барбос". У нас на передержках около 30 щенков,кошек мы даже не считаем!их дофига! У меня одной живет три кота моихз,плюс передержка! так что рот закройте! если не можешь помоч,то хоть мозги себе купи,овца тупая,или осел! И не квакай куда не звали!

до Виолетта 2013-03-06 / 23:04:16
Милая моя,а откуда людям знать,и Вам в том числе,что эту собаку отравили?Она может быть и больная чумой,к примеру,и то,что мы видим на видео - симптомы болезни.Если кто то хочет меня переубедить,просьба писать только весомые аргументы,а не предположения и субъективное мнение.
*
При нервной форме чумки у собак проявляются следующие симптомы:
Повышение температуры тела собаки;
Нормальный аппетит;
Раздражение, агрессивность;
Судорожные сокращения мышц, сводит мышцы (шею);
Иногда хромота, паралич конечностей. В некоторых случаях (прогрессирование паралича конечностей) могут быть парализованы сердечные или дыхательные мышцы, что неизбежно влечет смерть собаки;
Появление эпилептических припадков, как правило, приводит к смерти.
Симптомы могут длиться до нескольких месяцев, иногда остаются в ослабленном виде на всю жизнь.
Нервная форма чумки развивается к концу болезни (в начале 4 недели). Часто первые симптомы появляются уже после кажущегося выздоровления собаки.

Уж-город 2013-03-06 / 22:53:28
Мариша - я нічого не говорив про "доблесну українську міліцію". Зараз, згідно нового кримінально-процесуального кодексу, заявляйте про скоєний злочин прямо в прокуратуру. Проте знову повторю - злочин не тільки в факті отруєння чи жорстокого поводження з тваринами, злчином є бездіяльність міської влади!!!

Уж-город 2013-03-06 / 22:47:36
Ну перелічіть, з яких причин нападають собаки, що там у них в голові - і продовжуйте переливання з пустого в порожнє.
Це вина влади за те, що є бродячі (не ті, що втекли з дому, покинуті чи просто викинуті, як іграшка, що вже не до душі), саме бродячі собаки, позбутися яких дуже важко, бо вони мають свої території, місця проживання і розмноження, і розмножуються вони дуже інтенсивно. Це саме міська влада не закріпила території в межах міста за фізичними і юридичними особами, як цього вимагає закон про благоустрій населених пунктів, це вона не фінансує і не організовує прибирання і санітарне очищення територій. Це саме бездіяльність влади примушує людей застосовувати такі жорстокі засоби для самозахисту. Як сказав "класик" - маємо те, що маємо, шукайте причини, з ними боріться, якщо вже маєте такі наміри, а не з наслідками, від яких, на жаль, кількість бродячих собак, щурів, мишей, ворон все одно не зменшиться. А значить, будуть знову і знову і отруєння і відстріли і т.п.

Мариша 2013-03-06 / 22:42:24
В очередной раз искренне желаю уродам отравителям самим наестся отравы и помереть в таких же мучениях, на которые они обрекают животных.
2 Уж-город - в милицию уже ходили не раз, они принимают заявления, но в итоге всё сводится к тому, что "мало доказательств", так что пока живодера за руку не поймаешь никакие адвокаты не помогут(

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
14:02
У Мукачеві на пожежі загинув чоловік
11:00
В Ужгороді на об'їзній горів Mercedes
10:51
У Виноградівській громаді горіли "будка" в циганському таборі Підвиноградова та надвірна споруда у Виноградові
» Всі новини