​ФОТОФАКТ. У Мукачеві кандидат від ПР закликав працювати на місто, а не на Сім’ю Януковича

Піарщики колишнього трудяги з «великої дороги», а нині – очільника Закарпатської облорганізації медведчуківського антиукраїнського «Украинского выбора» та кандидата в облраду від Партії регіонів Івана Чубирки мають тонке почуття гумору. На виборчому плакаті висуванця партії Януковича розміщено заклик працювати на Мукачево, а не на одну Сім’ю (як прийнято називати родину і близьке оточення нинішнього президента), на збагачення якої нині з останніх сил працює вся країна.

​ФОТОФАКТ. У Мукачеві кандидат від ПР закликав працювати на місто, а не на Сім’ю Януковича

Для тих, хто одразу не «вдуплив», про що йдеться, в правому верхньому кутку плаката розміщено підказку – маленький логотипчик Партії регіонів.

Маленький, бо сама партія, від якої прагне потрапити до облради цей низькорейтинговий кандидат, у Мукачеві не надто популярна, а в масштабах всієї країни наслідки її діяльності просто катастрофічні. В такому випадку краще вже було розмістити замість партійного символа  ПР портрет самого Януковича, результати «покращення» якого чітко видно на прикладі масштабного будівництва в Межигір’ї та небачених темпів збагачення його сина, який за кілька років "правління" батька став мільярдером.

Але це вже так, дрібні чіпляння до якісно зробленої роботи. А в цілому авторам плакату – респект від мукачівців і закарпатців загалом.

Вставило… :)

20 лютого 2013р.

Теги: Чубирко, Партія регіонів

Коментарі

юрий 2014-02-12 / 02:08:43
Янукович капут.

Стас 2014-02-05 / 02:05:42
ПР-це стадо трутнIв -ненажерливих ядовитих скаженних Саранча-яка змIтае все на своему шляху ТIльки знищити-негайно

Володимир. 2014-01-28 / 16:28:31
Ми мали і маемо гіркий досвід. Введення в державі президенства, яке потрібно відмінити.Трутень внашому рої не потрібен. Закони потрібно розробляти ВР разом з КМ і затверджує ВР. Прийняти закон про скасування партій. Вибирати депутатів до ВР по мажиротарним списках, щоб не пролазили "народолюбці" по партійних списках і щоб ми не мали Верховну Зраду, а Народну Раду. Над ким їй верховодить? Над тими хто її обрав? Ми породили монстра, який не тільки зневажає свій народ, а зробив з нього рабів і холуїв. Парламент як законодавчий інститьут, скорочений вдвічі , а КМ - виконавчий. Заробітну плату привести у відповідність з рівнем життя громадян. Не більшу від зарплати декана юридичної академії. Ось тоді і побачимо як поменшає канидатів у виборчих списках. За все відповідає КМ, а його контролює ВР, так як вона його формує і затверджує, Формування бюджету знизу. Для того , щоб відкликати депутата за його бездіяльність, або за злочин потрібно його замінити на того кандидата в депутати, який під час виборів посів друге місце за підрахунком голосів. І не потрібно додатквих виборів і витрачати даремно кошти. Скасувати помічників народних депутатів. Всю інформацію вони повинні отримувати через місцеві ради. Звітувати перед виборцями 2 рази на рік. Скасувати недоторканність і всілку охорону силовиками. Народ обрав і нічого його боятися. Бояться ті, що крадуть, або використовують посаду в корисних цілях, ті у кого рило в пушку. На мою думку, це перші кроки до правової демократичної держави, при нашому українському минталитеті.

Володимир 2014-01-28 / 15:43:58
Працьовиті і чесні!Ідіть на Народний Майдан.
Бо скільки будемо терпіти оцей злочинний клан.

анд 2014-01-26 / 14:40:30
Думаю что ни кто спорить не будет что деньги это свобода! Но неужели за свободу мы и действительно готовы душу и тiло отдать?

ПРиступники 2014-01-24 / 12:03:00
Зло под именем Януковичь и партия регионов должно быть повешено на майдане как Чаушеску в Румынии.То что эти зеки и бандиты натворили и продолжают творить в Украине должно быть уничтожено так,что бы далее никому не хотелось повторить эти события.Донбас,Вы же такие же Украинцы как и в центре,юге,западе...не бойтесь этих бандитов.Их всё равно скоро не будет,но с Вами это будет быстрее.Смерть этим фашистам,которые уничтожают нашу страну!

СИРКО 2014-01-13 / 21:10:42
ПРОСТО У ТАКОЙ КАТЕГОРИИ ЛЮДЕЙ НЕТ ЧУВСТВА МЕРЫ ОНИ И ЗАКАНЧИВАЮТ ВСЕ ОДИНАКОВО ЛИБО САМИ СЕБЬЯ ПО ДВА РАЗА В ГОЛОВУ СТРЕЛЯЮТ ЛИБО НАРОД ИХ ВЗДЕРГИВАЕТ КАК ЧЕУШЕСКУ ИЛИ ТРАХАЮТ КАК КАДДАФИ И СКОЛЬКО ИХ БЫЛО НИКТО ВОВРЕМЬЯ НЕ ОСТАНОВИЛСЯ ЗНАЧИТ И НАШ ЗАКОНЧИТ ТАКЖЕ А МОЖЕТ И ХУЖЕ ,
,

ВІктор 2014-01-12 / 22:29:28
Угу... Бджоли проти меду... Але хороший регіонал - мертвий регіонал.

краматорчанин 2014-01-01 / 17:35:03
Партия Регионов-это фикция.Сдирают с работяг по гривне/не знаю по сколько сейчас/ для количества и представительства.А верхушка это шайка бандитов,отобравшая у народа заводы,пароходы и все остальное.Нынешние власти это спрут,пустивший свои щупальца в казну государства.Выходцы из Краматорска-Пшонка,Богатырева,Близнюк хорошо известны в нашем городе своей бывшей "деятельностью".Все руководящие посты в городе "ПР"овские,отсюда и результаты выборов и все остальное.Есть "прикормленные" бандюками",есть старая гвардия коммунистов.Но основная часть народа,особенно молодежь хорошо прочувствовала на себе "покращання" при этой антинародной власти.Народ благодаря Майдану теряет страх и начинает открыто говорить о насущных проблемах.Надоело третий десяток лет прогибаться перед "хозяевами"-бандитами.Произволу должен прийти конец!!!

Do " za ukrainu" 2013-12-26 / 02:05:39
Durnuzjuy hovotuch, jaka "belaja strela"? Krusha y tebe ide...

наблюдатель 2013-12-24 / 16:58:58
Паскуда,не паскуда а грыбе пид себе як БАР_СУК и хер йому хто що зробе.Заговоренный!!!!!!!!

SHTIGLIC 2013-12-24 / 09:22:38
А КОМУ ПОНРАВИТЬСЯ ТАКАЯ ВЛАСТЬ, ГРЕБУЩАЯЯ ТОЛЬКО ПОД СЕБЯ, И ТОЛЬКО ДЛЯ СЕБЯ..... НАДО ВАЛИТЬ ТАКУЮ ВЛАСТЬ. СВАЛИТЬ КАК ПАМЯТНИК БАНДИТИЗЬМУ......А ЭТИХ ГЕРОЕВ ОСВОБОДИТЕЛЕЙ НАРУШАЮЩИХ ЗАКОН. ОСУДИТЬ !!!! В СТРАНЕ ДОЛЖНО БЫТЬ ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА !!!! А НЕ РАЗДЕЛ ИМУЩЕСТВА СТРАНЫ.....

Правда 2013-12-17 / 19:04:56
Очень много злости и совсем нет разумных предложений. У нас было три президента, кого из них любил народ? Не припомню. Назовите кто будет следующим "любимым " президентом. Любой смертный став президентом превращается в ГОВНО которое ненавидят ВСЕ

Valentbna 2013-12-11 / 12:26:57
Ще вчора у Президента був маленький шанс розв'язати серйозну проблему в державі. Йому толерантно підказували, як можна ще це зробити. Дивує, що він "не здогадався" це зробити раніше, а ще більше - що в його оточенні відсутні розумні люди. Пані Ганна Герман, ну як це все зрозуміти?!? На дворі ХХІ століття, де цивілізаційні підходи?!? На майдані сьогодні сучасна й майбутня еліта нашого суспільства - студенти, науковці! А керівництво держави демонструє грубу та середньовічну силу!!! Думайте швидше!!!42

NAVIGATOR У 2013-12-10 / 15:22:18
"с оторванными половыми органами-28 648 и без башки"- так ты видать из них

украинка 2013-12-06 / 20:56:42
Вы знаете мне стыдно смотреть,когда старые женщины и мужики осуждают Евромайдан Вы одной ногой в могиле а ваши дети и внуки хотят жить в свободной стране, жить по Европейским законам а не по Российским А особенно когда с пеной во рту кричат пожилые женщины в поддержку Януковича так и хочется сказать - трахать он вас не будет

антиянык 2013-12-05 / 13:43:26
Пока батя душил Майдан, Саша-стоматолог решил земельный вопрос в Крыму==========На очередной сессии Массандровский поссовет разрешил сыну президента Украины Александру Януковичу, а также ООО «Пансионат семейного типа» разработку проектов землеустройства нескольких земельных участков в пгт. Отрадное, с последующим предоставлением их в аренду. Об этом свидетельствует решение Массандровского поссовета, копию которого «Центру журналистских расследований» предоставило издание «Гражданин Большой Ялты». В частности, Александру Януковичу было выдано разрешение на разработку проекта землеотвода на земельный участок площадью 0,39 га, для обслуживания нежилого строения по улице Янтарная, 11-А в пгт. Отрадное. При этом следующим пунктом в решении было: «отнести земельный участок к категории земель: «Земли рекреационного назначения». СПАСИБО ЖИТЕЛЯМ ДОНБАСА! :)

ария 2013-11-30 / 11:17:41
люди пора проснутся и что-то делать и для себя,а то студенты вышли на митинг а их потом дубинками за это,а мы взрослые сидим и смотрим как детей наших бьют,они боятся народ они побоялись детей когда подошли к министерству убегали через черный ход,так почему мы молчим,СЛАВА УКРАИНЕ,

Результати бійні 2013-11-04 / 15:40:37
Окрема частина результатів бійні між фашистсько-нацистською Німеччиною очолюваною єврейським керівництвом на чолі з євреєм Гітлером і створеним евреями Парвусом-Леніним-Троцьким... і керованим в послідуючому "НИМИ" СРСР...
"Доклад МВД СССР в Президиум ЦК КПСС о мерах по предупреждению и ликвидации нищенства"
...За время действия Указа Президиума Верховного Совета СССР от 23 июля 1951 года «О мерах борьбы с антиобщественными, паразитическими элементами» органами милиции в городах, на железнодорожном и водном транспорте было задержано нищих:

во 2-ом полугодии 1951 года — 107 766 человек;
в 1952 году — 156 817 человек;
в 1953 году — 182 342 человека.

Среди задержанных нищих инвалиды войны и труда составляют 70 %, лица, впавшие во временную нужду, — 20 %, профессиональные нищие — 10 % и в их числе трудоспособные граждане — 3 %.

Приведенные данные не свидетельствуют о действительном количестве нищенствующих в стране, так как многие из них задерживались органами милиции по нескольку раз. Так, по городу Ленинграду до 5 раз задерживалось 2160 нищих, до 30 раз — более 100 человек, по гор. Горькому свыше двух раз задерживалось 1060 человек, по Сталинабаду — 50 человек и т.д.

На фронтах «Великой Отечественной» войны погибло 28 миллионов 540 тысяч бойцов, командиров и мирных граждан.

Ранено 46 миллионов 250 тысяч.
Вернулись домой с разбитыми черепами 775 тысяч фронтовиков.
Одноглазых 155 тысяч.
Слепых 54 тысячи.
С изуродованными лицами 501 342
С оторванными половыми органами 28 648
Одноруких 3 миллиона 147
Безруких 1 миллион 10 тысяч
Одноногих 3 миллиона 255 тысяч
Безногих 1 миллион 121 тысяча
С частично оторванными руками и ногами 418 905
Так называемых «самоваров», безруких и безногих - 85 942

В германии статистика насчитала на 2013 год только 20 тыс. вермахтовцев служивших в гитлеровской армии, в Белоруссии больше 200 тыс. участников войны, в Украине ещё больше...Откуда они взялись ?!

Olexa 2013-11-04 / 15:38:16

9 мая - день победы преступного государства советского союза над другим преступным государством - нацистской германией. Нет уже ни одного ни другого, слава богу. Оба государства - агрессоры, мечтающие о мировом господстве и положившие ради этой дебильной цели десятки миллионов жизней. Бедный народ советского союза, бедный народ германии, которому пришлось жить в это время. Ведь воевали не народы, воевали преступные режимы, используя свои народы в качестве пушечного мяса. О каком празднике может идти речь?! Это день скорби о жертвах тоталитарных режимов и день проклятия этих же режимов. Позасовывайте свои георгиевские ленточки в жопу! С таким же успехом можете повязать себе фашистскую свастику.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини