«Я, Юлія Плаксіна, родом із Мукачева, буду просто працювати...»

18 грудня відбулася онлайн-конференція учасниці третього сезону шоу «Х-фактор» Юлії Плаксіної. Всі бажаючі задавали співачці свої питання, а деякі фанати залишали свої побажання, висловлені навіть у віршах. Протягом цієї розмови Юлія кілька разів з власної ініціативи і у відповідь на запитання читачів поверталася до теми рідного Мукачева та Закарпаття.

«Я, Юлія Плаксіна, родом із Мукачева, буду просто працювати...»

Юлія відверто поділилася своїми переживаннями з приводу того, що пішла з проекту, розповіла, що вона думає про Аїді. А також відповіла на запитання: «Чи правда це, що саме через Кондратюка вона покинула щоу?»

Привіт, Юліє! Дуже засмучені, що пішла з проектутака яскрава артистка, але ви не зневіряйтеся. Думаємо, ваша кар'єра на цьому не закінчується! Чекаємо кліпів і пісень! Які стосунки склалися у вас з учасниками проекту та суддями, особливо з вашим «пілотом» - Сергієм Васильовичем Сосєдовим. Будете за ним сумувати?

Я сприйняла свій відхід з проекту, як початок нового творчого шляху. Я закрила одні двері і відкрила нові - в майбутнє. Зараз кожна хвилина, секунда важлива! Буду вас радувати і дивувати й надалі!

У мене на проекті були хороші стосунки: я дуже відкрита людина, люблю спілкування. Я щаслива, що потрапила до Сергія Васильовича Сосєдова: у мене на все є своя думка, а він завжди радився зі мною, слухав мою позицію. Він дуже розумна людина, при цьому справжній помічник! Дуже його не вистачає...

Охарактеризуйте коротко кожного з ваших суперників на проекті.

Це не суперники, це не конкуренти, а друзі. Всі настільки відкриті один перед одним, що почуття суперництва ніхто не відчував. Навпаки, взаємодопомога, взаємовиручка, розуміння, тепло і душевність, ось наша атмосфера!

Зараз багато ваших фанатів «закидують» телеканал СТБ листами, щоб вас повернули на проект. Як ви ставитеся до цього? Вам приємно чи навпаки?

Я досі не вірю такій підтримці, це неймовірно ... Господи, я вдячна кожному, хто переживає за мене. Дорогі мої, я обіцяю вам, ми покажемо клас!

Ви не відповідаєте на повідомлення в соцмережах тому, що: немає часу або принципово не спілкуєтеся з незнайомими людьми?

Раніше я весь свій вільний час проводила в соціальних мережах ... Потрапивши на «Х-Фактор», у мене просто не було часу і сил навіть зайти на сторінку «ВКонтакті» ...
Люблю живе спілкування: зберемося на Фан-зустріч?

Скажіть, будь ласка, а хто, на вашу думку, серед учасників, що залишилися, гідний стати переможцем «Х-фактора-3»?

Аїда. Жіноча солідарність раптом заграла.

Юлія, здрастуйте! По-перше, мені хотілося б сказати вам величезне спасибі за ваш голос і талант. А по-друге, скажіть, як змінилося ваше життя після «Х-фактора» і чи змінилися стосунки з людьми? Зарання вдячні. Чекаємо вас в Єкатеринбурзі!

Спасибі вам! Знаєте, я стала більше любити і цінувати людей.

Де збираєтеся продовжувати свою творчу діяльність в Україні чи в Росії? Чи будуть ваші концерти проводитися в Україні?

Я не ділю ці дві країни. Я, Юлія Плаксіна, родом із Мукачева, буду просто працювати і співати для всіх, хто любить мене і мою творчість!

Хотіла б задати декілька питань:

1) Коли ви були на кастингу, через який проміжок часу вам
 зателефонували?

Дзвінок був приблизно через місяць.

2) Яка пісня з тих, які ви співали на прямих ефірах, вам найбільше сподобалася?

Моєму внутрішньому стану відповідають пісні «Алло» і «Crazy».

3) Між вибором в 12-ку і першим прямим ефіром, скільки часу проходить?

Достатньо, щоб нас підготувати.

4) Наскільки страшно виходити на сцену «Х-фактора» вперше (кастинг), і відрізняється це почуття від прямих ефірів?

Не страшно. Я ніколи не боюся. Це інше відчуття, швидше, почуття відповідальності. Сцена - це мій світ. Я чекаю його завжди з трепетом.

5) Що у твоєму розумінні означає «Х-фактор» у людині?

Х-Фактор в людині - це вогонь, індивідуальність. Це якийсь заряд, який чіпляє всіх!
 

IMG_0097.jpg

Який у вас улюблений фільм і улюблена музика?

Від настрою залежить. Музику «смачну» люблю!

Яка ваша головна мета, мрія в житті?

Є мета - стати значимою. Хочеться, щоб мною пишалася моя родина, всі, хто в мене вірить!

Чи буде ваш концертний тур «Х-фактор» проходити в Запоріжжі?

Це питання краще задати каналу..., а от особисто - із задоволенням приїду.

Скажіть, будь ласка, які у вас плани з концертами в Росії? В яких містах будете виступати? І як можна на них потрапити?

Зараз я готую до виходу першу сольну пісню: прем'єра на початку січня. Будуть і концерти. Слідкуйте за новинами на моїх офіційних сторінках та на сайті!

На маленькой сцене, сред тысяч огней
Ты стала прекрасней,
 ты стала сильней! 
Мы верим в победу,
 мы будем с тобой! 
Ты - преодолеешь,
 ты будешь одной
Одной - той единственной звездочкой нашей 
Уход твой с «Х-фактора» не было краше 
Зажгла эту сцену,
 ты наш Огонек! 
Стиль и харизма - вот твой КОНЕК! 
Сердце сжимается,
 слезы текут.. 
Лучше тебя уже не найдут! 
На сегодняшний день ты артист - Number One! 
Плакса - ты супер. 

Ну, если кто-то не знал…

Господи... Дякую вам... Мені не передати почуттів, як приємно!

IMG_0112.jpg

Юля, коли ви зрозуміли, що потрапили в номінацію саме з Дмитром, що ви відчували в цей час. Питаю, тому що ви так дивилися один на одного, як рідні.

Це правда. Це мій великий друг. Ми дуже поважаємо і цінуємо один одного. Єдине, що хотілося, це НЕ боротися з ним. Тоді, дивлячись на нього, я посилала йому сили. Він дуже переживав, а я відчувала те, що піду з проекту.

Скажіть, на яких музичних інструментах ви вмієте грати?

Клавіші, гітара, бас-гітара, барабани (не досконало).

Чи не замислювалися ви над тим, щоб взяти участь в конкурсі «Нова хвиля»?

Замислювалася і навіть брала участь, дійшовши до останнього етапу. Чудовий конкурс: розширює горизонтидля артиста. Дуже серйозний старт!

Скажіть, будь ласка, з ким із знаменитостей ви знайомі і чи підтримуєте з ними гарні стосунки?

Я працювала в караоке: серед наших гостей було багато різних відомих людей. «Здрастуйте», «До побачення», «Як справи?» - Все тільки на такому рівні.

Привіт, Юля! Перш за все, величезне вам спасибі від всієї нашої великої родини. Спасибі за вашу рішучість, працьовитість, за пристрасть в кожній пісні, за світло у вашій душі. Спасибі, що подарували нам стільки приємних миттєвостей. Ми ваші шанувальники і з нетерпінням чекаємо продовження вашої кар'єри на великій сцені. Хочеться скоріше отримати в руки ваш перший альбом, і з трепетом прослухати від початку і до кінця. Ми впевнені, що скоро і ваші, і наші мрії збудуться. А відносно питань мене цікавить тільки одне запитання: коли ми зможемо почути ваші виступи в повній програмі на сцені, а також з приводу випуску вашого альбому? Заздалегідь дякую за відповідь і бажаю вам усього найкращого в кар'єрі та особистому житті. З повагою, Григорій Макаров.

Григорію, спасибі! Все, що я роблю, я роблю для вас, для глядачів.
На початку січня буде прем'єра першої сольної пісні! Сподіваюся, на Гала-вечорі «Х-Фактора», якщо ви мене в цьому підтримаєте!

Як ви підтримуєте свою фігуру? Чи займаєтеся яким-небудь спортом?

Секрет простий: багато руху! Можна не відмовляти собі в їжі, при цьому постійно рухатися. З дитинства я любила спорт: бальні танці, футбол, рукопашний бій ... Зараз мені це допомагає.

Як ви ставитеся до російського репу? І чи подобається вам команда Chemodan clan?

Добре ставлюся! З повагою. А от з творчістю команди Chemodan clan обов'язково познайомлюся.

Юля, величезне спасибі за пісні і за настрій! Для нас цей проект відкрив вас, а чи для вас відкрив цей проект щось нове в самій собі?

Тренувальний табір - це неймовірно складний етап. У такому режимі починаються відкриватися всі таємні резерви людини, при цьому також розкриваються всі його страхи та невпевненість. А ось що у кого виявиться сильнішим, стає ясно на прямому ефірі ... Можу сказати, що особисто в мені відкрилися терпіння і витримка. Я стала більш спокійно ставитися до багатьох моментів.

Чи був серед конкурсантів хтось, чиє непопадання в 12-ку вас особливо засмутило?

Так, це Кирило Астапов. Багато всього писав інтернет про нього. Я, як людина, яка знає його багато років, скажу: Кирило - це людина з великим талантом. Він не просто виконавець, він автор, композитор, він шикарний актор. У ньому є загадка, він би дивував глядача від ефіру до ефіру. Адже саме цього чекають від учасників, а не розкриття таємниці: «Хто з ким знайомий?»

Ми чули у вашому виконанні пісні на різних мовах, а для вас мелодика якої мови найближче?

Українська мова наймелодійніша. Так вважала завжди!

Привіт, Юля. Ви - найталановитіша учасниця «Х-фактора», яких ще не було досі на цьому проекті. З самогопочатку, коли я вас побачила, зрозуміла, що буду вболівати до останнього. До цих пір не змирилась, що ви покинули проект. Чи важко вам самій з цим змиритися?

У мене було передчуття. Було багато знаків. Я в них вірю. Але свобода для мене дуже важлива! Вона дає мені повітря для творчості! Без цього артистові не можна! Сказати, змирилася - я не можу... Я просто прийнялафакт того, що покинула проект.

Розкажіть про свій творчий шлях до «Х-фактора». Скільки часу вам довелося займатися вокалом, і хотіли б ви далі продовжити кар'єру в Росії? Чи є у вас кумири серед російських виконавців, чи ви віддаєте перевагу тільки західній музиці?

Співати я почала з дитинства: брала участь у святах, постановках, потім у школі. Багато виступала наконкурсах. Так поступово з року в рік, щабель за щаблем, все вище і вище. І ось доля привела мене на «Х-Фактор». Кумирів у мене немає, а ось улюблені артисти є: Anastesia, Rihanna, Maroon5, Pink, Beyonce.
Зараз я продовжую свій шлях. Вокал і сцена - це моє життя. Зовсім скоро я відкрию вам її.

Чи надходили вам цікаві пропозиції від продюсерів?

Надходили. Але це все не моє ...

IMG_7084.jpg

Ви б не хотіли провести якісь Фан-зустрічі в Києві, дуже хотілося б вас побачити, так як потрапити на шоу просто не було можливості.

Обіцяю вам, що після Гала-концерту, обов'язково відбудеться Фан-зустріч! Слідкуйте за новинами в моїй офіційній групі.

Чи звинувачуєте ви Ігоря Кондратюка у тому, що вам довелося піти з проекту? Просто багато глядачів на нього розлютилися і хотілося б знати вашу думку.

Я поважаю його. Він дуже мудрий і досвідчений не лише член журі, але і людина. У цьому шоу рано чи пізно залишиться один переможець!

Пишу вам з Сонячного Закарпаття. Не сумуєте за рідними місцями? Чи любите своє місто Мукачево? Чи є у вашому місті щось таке, чого немає ніде?

Я обожнюю Закарпаття. Обов'язково поїду туди після фіналу! Мукачево - це моє дитинство... Природа, повітря, краса, такого немає ніде! А ще є одне село за Мукачевом, куди ми постійно їздимо всією сім'єю: там тече річка, яка, як музика в моїй душі...

IMG_4313.jpg

З ким потрібно зв'язатися, що б вас запросити в місто на концерт?

Все дуже просто: у мене є офіційні сторінки в Інтернеті і сайт, де є вся інформація для зв'язку!

Чи збираєтеся вчитися далі? Крім вокального, яку освіту хотіли б опанувати? Може, акторську або режисерську?

Хотілося б отримати медичну та юридичну освіту.

Прокоментуйте, будь ласка, інформацію про те, що «ви були знайомі до« Х-фактора »з Іриною Дубцової, і вона нібито вас проштовхувала». Хочеться, щоб ви самі внесли ясність у це питання, тому що на форумі і в Інтернеті дуже багато різних чуток і пліток з цього приводу.

Мені дуже набридла ця історія. З Іриною я знайома так само, як і всі, хто живе і працює в музичній сфері: «Здрастуйте, до побачення».
Якщо міркувати так, як пишуть в інтернеті, то можна сказати про всіх, хто у фіналі зараз, що їх проштовхували ... Невже в мені немає нічого цікавого, окрім чуток навколо мене?

IMG_8215.jpg

Ми всією сім'єю за вас вболіваємо і дуже засмутилися після минулого ефіру. Але ми віримо, що у вас зоряне майбутнє! Моїй доньці майже 13 років, і вона серйозно займається вокалом - це мрія всього її маленького життя. Розкажіть, що було у вашому житті, коли вам було 13 років. Порадьте, будь ласка, моїй Насті, як домогтися успіху.

Спасибі вам за теплі слова... У 13 років я почала працювати. Я потрапила в ансамбль в Мукачеві, де Станкович був художнім керівником. Я була там солісткою і грала на клавішах. Ми проїхали все Закарпаття. Співали на весіллях, корпоративах. Потім до нас приєднався мій дядько, який грав на гітарі. Це був неймовірний досвід в моєму житті. Мама, звичайно, була проти, але мені треба було працювати! І більше того, мені подобалася така робота!

Напевно, ви вже не раз аналізували свій виступ на «Х-факторі». Що б хотілося змінити в своїх виступах. Які пісні заспівати, а які ні?

Міняти нічого не хочеться: з нами працювала високопрофесійна команда! Всі допомагали робити феєричні номери. Я всім дуже вдячна за це!

IMG_7073.jpg

У вас дуже сильний голос, але ясна річ, за ним потрібно слідкувати. Чи є якийсь рецепт чаю або напою, який допомагає вам привести голос в комфортний стан після тривалої роботи або тренування?

Мені допомагають апельсини та мандарини.

Яка ваша улюблена марка автомобіля?

У мене немає машини, тому зараз я скажу так: мені подобається безпечний транспорт! А взагалі, дуже подобається Ауді.

Як ви прокоментуєте таку фразу: «На « Х-фактор» не потрапляють випадкові люди ...

Це дійсно так. Розумієте, хороших і сильних вокалістів дійсно багато. Але цього ж недостатньо. Повинна бути харизма, музичний смак, а при цьому удача, везіння. У той момент, коли все це збирається, я називаю «ЧАС ПРИЙШОВ», і відбуваються такі моменти, як «Ура! Я пройшла! »У кожного артиста свій шлях.

IMG_7774.jpg

Як до вашої поразки поставилася ваша бабуся? Вона сильно переживала?

Звичайно... Моя бабуся завжди за мене переживає! Але при цьому відійшла дуже швидко: вона вірить в мене! Вболіває за мене і знає, що попереду тільки цікавий і яскравий шлях!

СТБ

23 грудня 2012р.

Теги: Плаксіна, Х-фактор

Коментарі

dog 2013-01-06 / 17:14:37
більше пісень украІнською.щасти тобі...

читач 2012-12-24 / 08:00:10
Умнічка Юлічка!
Справжня патріотка свого краю,котра так тепло та душевно відгукується про свою малу Батьківщину,м.Мукачево,де народилася і усі спогади,пов"язані саме з ним!

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини