"Регіонал" Деркач особисто втручається в роботу ОВК №71 (ВІДЕО)

Кандидат від Партії регіонів Степан Деркач, на чию користь так старанно "переламують" підсумок голосування закарпатців на ОВК №71 з центром в місті Хуст (Закарпатська область), особисто відвідав цю виборчу "гарячу точку".

"Регіонал" Деркач особисто втручається в роботу ОВК №71 (ВІДЕО)

Більше того, під час ранкового засідання ОВК Степан Деркач (у синьому костюмі), який вже майже тиждень через суди та підконтрольних членів ОВК, намагається визнати результати виборів на окремих дільницях недійсними, брутально втручається у роботу ОВК, вириваючи документи.

04 листопада 2012р.

Теги: Деркач, Партія регіонів

Коментарі

Василина Іванівна 2012-11-05 / 08:23:55
А що стільки мужності не вистачає у Деркача,щоб визнати достойно поразку, як це зробила Галина Герега? Невже йому потрібна брудна перемога ціною людської крові? Це не по мужськи.
Пане Деркач, поступіть як справжній джентельмен, якщо Ви ним, звичайно, є?!Визнайте достойно поразку! Ви ніколи у своєму регіоні не будете переможцем, навіть якщо і зфальшуєте результати! Люди Вас проклянуть!

василь з хуста 2012-11-05 / 01:19:17
балога виграв законно

Мих.Шимон з Хуста 2012-11-04 / 22:59:57
Раю не буде при нинішньому керівництві державою та таких законах. Бюджети порожні, у МВФ банді не вірять і позики не дають.
Балоги з Петьовком ще не раз нагадають про себе і покажуть, для чого йшли в парламент.
Як на мене - краще три "чужі" Балоги, а ніж один хворий Деркач, зате свій!

селянин 2012-11-04 / 21:13:42

"Мих.Шимон з Хуста 2012-11-04 / 20:45:33"

Ви пане так впевнено пишете, що вже зовсім переконані в тому, що Балоги вам зроблять із Хуста рай. Думайте трохи реалістичніше і не сприймайте бажане за дійсне.

Хуст 2012-11-04 / 21:13:13
Та ж він не з Рокосова Микольцю ти плутаєш чи просто ти не знаєш

Мих.Шимон з Хуста 2012-11-04 / 20:45:33
До каменяша. Ти, чоловіче, напевно багато замовних статей написав для Деркача, коли отак зходу оком майстра можеш її оцінити. Ця замітка не замовна. Це роздуми пересічного виборця про нинішній бруд, що приходиться всім нам пережити. От прийде Стьопик у ВР, забере у нього Чечетов картку для голосування, крутити будуть нам регіонили кіно, як останні кілька років, а ти, каменяшу, будеш знову їздити з торбою до москалів на поклон і копійки свюї заробляти. Вибач, але від тебе коментар на свою замітку я не просив. А коли не розумієшся в людях, коли не хочеш розкинути мозгами, що нас може чекати, коли не вмієш аналізувати - то, будь ласка, залиши свої коменти при собі. І саме банальне зараз те, що пройдуть у ВР такі Стьопики, як цей, а такі каменяші, як цей прихильник й надалі будуть під ніс бубоніти, як їм хреново живеться...
А якщо ти таки не вгамовний Стьопків воздихатєль, то давай на спір: нипиши таку-ж як ти говориш статтю, але про Деркача. Всі ми файо її почитаємо, люди хай її оцінять, а потім розсудять нас.
(чи може слабо?)

Микола 2012-11-04 / 18:00:06
Ті члени ОВК, які займаються фальсифікацією думають що "рокосовський голубок" їх захистить після оголошення результатів виборів? Диркач на них "положить" великий.... А от виборці 71 округу їм цього не пробачать, і правильно, мочити їх за таке треба,... Чекайте повідомлень у "Надзвичайних новинах"

каменяш 2012-11-04 / 17:36:31
це заказна стаття Балогів, Балогам місце на ПАРАШІ !!

челядник 2012-11-04 / 17:01:25
видко Деркач лем щнае з бабами войну вести,Юблюдок Галуьой

Мих.Шимон з Хуста 2012-11-04 / 16:43:52
Вчора і сьогодні зранку Деркачові підфиски б`ють задницями по Хусту та району у пошуках рідних та знайомих членів ОВК. Йдуть страшенні погрози на адресу родини тих членів ОВК, які не вигідні цим анархістам. Говориться родичам непокірних з ОВК наступне: «Най зробить він (вона) так, щоб проголосували за Деркача. Там ((на окремих дільниця Іршавського та Тячівського районів, де переміг Балога з великим відривом – прим. авт.)) вибори требі визнати не дійсними. Аж буде всьо добре, то мы їх не забудеме. Аж нєт – та хоть де найдеме. Най си за сім`ю, за діточок подумают».
Кількома днями раніше у Львові Деркач знайшов нового колядника Зварича і заплатив бабло! Не зробили його нардепом виборці, то зроблять тепер гроші. Всьому світу відомо, які в Україні суди на прикладі Луценко й Тимошенко.
Це перше.
Друге.
Деркач порядний і чесний тільки на біг-бордах, а талановитий у організації п`янок і гулянок, різного виду фестивалів по селах нашого округу! Піаритись та організувати п`янку – справа не хитра. Куди складніше працювати на благо своїх виборців.
І третє. Який він політик? За два скликання депутата облради Деркач нічого не зробив не тільки для виборців Іршавщини і Тячівщини, а і для жителів самого Хуста. На які суми і коли за його сприяння було поповнено місцеві бюджети за рахунок субвенції з державного бюджету? Інтереси якої громади нашого округу лобіювала його фракція в облраді? Які місцеві проекти він протягнув для громад? Не знаєте? То я відповім! Нічого, нікуди і ніде!!!
Політиками-ж стають не просто люди, а яскраві особистості. Деркач – це тільки файна фотка, на котру ведуться дівки та блакитні.
Роздавати подачки у вигляді автоаптечок та тормозків на 8-ме березня - ось істинне IQ шановного Степена Тиберійовича!
Чому гроші, викинуті на біг-борди та дорогий друк не дати перед виборами людям, що живуть за межею бідності? Чому оті тисячі доларів, котрі йдуть у повітря у вигляді феєрверків не пустити на ремонт доріг у вигляді благодійності для сільських та міського бюджетів?
Чому він, як секретар постійно діючої комісії Закарпатської обласної ради з питань екології та використання природних ресурсів, нічого не зробив для облаштування сміттєзвалища у Хустському районі, а, знаючи про цю величезну проблему Хустщини – весь час стояв осторонь і залишив її на плечі ради та адміністрації.
Програв Деркач вибори – то най гідно піде. Приємно подивитись на кандидатів інших округів, де йшли солідні люди, де програвші вітали переможців та дякували їм за участь у боротьбі, це люди з великої букви.
Степанко-ж сьогодні - це писк останньої істерії, бо гроші пішли у феєрверки, поїзд до ВР набирає швидкості, а він ніяк не може вчепитись бодай однією рукою за останній вагон…
Підкуп виборців від Деркача (в день голосування його бійці роздавали по 50-100 гривень за голос) ще нічого у порівнянні з тим, що Степан витворяв сьогодні у ОВК №71 (див. тут: http://www.mukachevo.net/ua/News ). Шановні деркачівці! Це поведінка людини, котра повинна бути еталоном у дотриманні букви закону? Це поведінка людини, котра буде представляти нашу країну на міжнародному рівні? Я так не думаю.
І на останок.
Я звертаюсь до прибічників шановного С.Т. Деркача, до тих людей, котрі сліпо вірять (чи, можливо за гроші) у переконливу перемогу свого улюбленця. Шановні! Починається найголовніше у вашому житті, як виборців: ваш кандидат починає показувати своє істинне обличчя, котре без масних казок, обіцянок та шику. Зараз починається вимальовуватись справжній Деркач, який мав іти у ВР, представляти там більше 20000 своїх виборців, котрий хоче у ВР творити Закони і «бути вірним слугою свого народу»…
Ви бажаєте такого представництва У Верховній Раді ???
Я – НІ !

виборець1 2012-11-04 / 15:57:32
коли вже закінчиться цей безпредел? Деркач --гівно, яке будь -якою ціною рветься у ВР! йому начхати на волевиявлення громадян Де ж правда? і така людина хоче представляти наші інтереси?

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини