Балога не хоче в Біловезьку Пущу замість Татрів і дивитися чемпіонат СНД з хокею замість Ліги Чемпіонів

Репліку Віктора Балоги в Фейсбуку викликала помітна переорієнтація "на Білорусь" на українському телебаченні

Балога не хоче в Біловезьку Пущу замість Татрів і дивитися чемпіонат СНД з хокею замість Ліги Чемпіонів

"Останнім часом в ефірі побільшало Білорусі." – каже В.Балога. – І в політичному плані, і в культурному.

Дивлюся днями 1+1. Там в одній програмі «дружба народів» - обмін між сім’ями з України і Білорусі. Вчора дивлюся ICTV. Там мало не прямим текстом агітують – нащо вам та Європа, подорожуйте Білорусією.

Повірте, я не маю нічого проти Білорусі і білорусів. Впевнений, що там є на що подивитися. Але я проти совкової пропаганди. Таке враження, що людей готують до того, що варитися у власному соку за новою залізною занавісою – не так вже й погано. Турагентства скоро переорієнтуються з Татрів на тури в Біловезьку пущу, а замість Ліги Чемпіонів по телебаченню будуть показувати чемпіонат СНД з хокею", – резюмує В.Балога.

"Тепер стосовно політики. Нещодавно прем’єр-міністр України привітав Білорусь з закінченням виборів. І майже прямим текстом сказав, що «як вам добре, а в нас це все лише попереду». Ви знаєте, Миколо Яновичу, – залежно що називати виборами. Думаю, знайдеться не багато глав урядів цивілізованих держав, які б погодились вітати режим останнього диктатора Європи з закінченням виборів.

Якщо ми не хочемо брати приклад з Європи, то давайте хоча б будемо дивитися на Росію, а не на Білорусь. Чесно. Там хоча б є яка-не-яка опозиція і свобода слова," – каже В.Балога.

29 вересня 2012р.

Теги: Балога, Білорусь, Азаров

Коментарі

Павло Білецький 2012-10-01 / 23:04:11
А тебе, журік, де звозили?!!! Ти що крім жовчі можеш сказати? Скажи,то, що я написав неправда, або навпаки, ти просто можеш нити тут як бомж у коментах і тихенько у свою просякнуту жовччю жилетку сморкати. Куди ти політику плетеш, хлопчику? Я Віктору Івановичу відповів, що нам із нашими соцстандартами ще рости требпа до Білорусі, і цеможна підтвердити, простозайшовши в Інет і порівнявши показники двох держав. А на пустому місті нити, бо я тобі не подобаюся це — пустота, це — повітря і навіть те, вонюче вд таких слів стане. Поїдь ти, напиши як насправді, чого ж критикувати те, про що не знаєш?

шош 2012-10-01 / 08:45:45
В Білорусії діє закон, а не так як у нас і там точно так не крадуть від народу і за рік - два точно не мож назбирати мільярдні статки. А кіть у нас буде схоже щось на Білорусь, то ще можуть награбоване забрати, націоналізувати, ось і бояться, в першу чергу такі "чесні" бізнесмени - чиновники як БАЛОГА.

журік 2012-10-01 / 00:47:29
Білецького звозили на ідеологічний промоушн лукашенківського режиму, от він і відпрацьовує...:) Ну і патологічна рятушняківщина/антибалогівщина з нього пре. Паша, а під ніком Ужгородка тоже ти наслідив?

Ужгородка 2012-09-30 / 07:23:38
Недавно случайно увидела репортаж про беларусскую деревню, ее жителей, про пенсионное обеспечение стариков, очень захотелось на старости лет оказаться там, а не здесь, как посмотрю на наших стариков, то не жить не работать не хочеться здесь.
Еще парочку лет с балогановским и ему подобным депутатским корпусом и Украина станет страной даже не третьего мира, а пятого или даже шестого ...

Павло Білецький 2012-09-29 / 22:06:20
Я нещодавно повернувся з Білорусі і, скажу вам, там народ живе краще, ніж ми. Там діє закон, гарні дороги, дешевий бензин і хліб, люди після 3 років роботи на держслужбі отримують безкоштовно житло, путівки в санаторії, пільги. Роботи там — хоч греблю гати. Лікарі отримують 450-500 євро зарплати. Якщо чесно, то я б поміняв нашу так звану демократію на закон добробут і порядок. І, до речі, був у тій же Біловезькій пущі. Там— один із найкрутіших заповідників у Східній Європі, там є на що подивитися. Це — 360 тисяч гектарів незайманих лісів із зубрами, дикими кабанами та косулями, радіусом 50 кілометрів. Плюс історичне місце, Віскулі, де Шушкевич, Кравчук та Єльцин припинили СРСР. Тому не треба Білорусію так уже попускати, Вікторе Івановичу.

Микола 2012-09-29 / 21:21:06
Балога завжди перед виборами файно говорить, і підкріплює все "Барвівськими" простроченими продуктовими наборами... і баблом.

читач 2012-09-29 / 20:10:32
Балога завжди говорить правильні речі, але робить все з точністю до навпаки

Ужгородка 2012-09-29 / 16:51:59
А вы вспомните, что балога был и с ющем и с медведчуком, и что ??? И тогда говорились правильные слова и что ??? И даже была надежда на лучшее во время "оранжевого поноса" и что ??? Где исполнение обещаний ??? Где реализация "правильных" мыслей ??? Где сейчас обещаные "золотые горы" ??? Правильные слова они "мастера" говорить, научились за 14 лет брехни !!! А ведь самые большие возможности были именно у балоги !!! И что он сделал, не только для своего клана, а для всех людей в Закарпатье ??? Вопросы, вопросы, а ответов нет ...
СЦУКИ ...

сорри 2012-09-29 / 15:33:11
Я не фан Балоги, але останнім часом він все каже правильно. Я також не хочу, щоби Україна розвивалася за білоруським сценарієм. А хто з нас хоче?

Дуже хочеться,щоби така риторика Балоги збереглася і після виборів.

Микола 2012-09-29 / 15:23:31
Ну звичайно ж Віктору Івановичу більш близька Європа, туди він вивіз не одну валізу грошей. В Біловезьку пущу не хоче, "Барву" прийдеться комунякам віддати

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини