На Мукачівщині Шуфрич піарив безперспективного "регіонала" через безперспективне "русинство"

У четвер, 20 вересня, Закарпатську область із робочою поїздкою відвідав скандально відомий нардеп-«регіонал» Нестор Шуфрич. Він побував у виборчому окрузі №69, до якого входять місто Мукачево, частина Мукачівського, Берегівського та Іршавського районів. Супроводжували його кандидати у нардепи України від Партії регіонів В’ячеслав Шутко та Іштван Гайдош.

На Мукачівщині Шуфрич піарив безперспективного "регіонала" через безперспективне  "русинство"

Під час поїздки Нестор Шуфрич відвідав два підприємства – «ЗакарпатЄвроТранс» та  «Едельвейс-ЛеГо». На останньому, як повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів, Шуфрич нарвався на Мукачівського міського депутата від Єдиного Центру Євгенію Деркач, відому своїм гострим язиком і безкомпромісним характером.

Далі була зустріч з нечисленними представниками малочисельних місцевих «русинських» організацій. «Ми поважаємо вас за те, що ви з трибуни Верховної Ради сказали: «Я – русин!». Ми будемо підтримувати вас на виборах», – пообіцяли «русину» Шуфричу місцеві «русини», яких, через безперспективність, перестали підтримувати всі серйозні політичні гравці Закарпаття.

Відтак, була квола і пуста зустріч в Мукачівському державному університеті, де Шуфрич висловив сподівання, «що Віктор Іванович не пройде до Верховної Ради",та так само малолюдна зустріч у селі Клячаново – на малій батьківщині Шуфрича, про яку він раптом згадав тільки перед виборами.

Опісля в селі Дерцен Шуфрич зустрівся і з зібраною І.Гайдошем «угорською громадою Мукачівщини», де наобіцяв, що усі села цього округу «до кінця цього року будуть мати шкільні автобуси». Наобіцяв і поїхав.

21 вересня 2012р.

Теги: Шуфрич, русин

Коментарі

Лара 2012-09-28 / 13:17:10
" Шуфрич нарвався на Мукачівського міського депутата від Єдиного Центру Євгенію Деркач, відому своїм гострим язиком і безкомпромісним характером." -Так написано ніби Шуфрич НЕ СКАНДАЛЬНИЙ і держить ЯЗИК у ****(придумайте самі)

руснак 2012-09-24 / 19:37:34

Пропонуємо "корінним жителям" рекламуватися на сайті корінного севлюшського полудурка Старости. Коментар видалено. Адмін

rtu 2012-09-24 / 10:25:49
В назві "русини" я не бачу нічого поганого, але ця назва не повинна виражатись як щось виключно закарпатське. Якщо Еліни (древні греки) зараз називаються греками, то це означає, що Елада старовинна являється тільки загальногрецькою назвою. І тільки Греція в повному складі може використовувати цю назву для себе. Аналогічно Русь і русини тільки загальноукраїнські назви. Хтось може сказати, що Русь розпалась на три чи чотири народи (братські). Ні, Русь не розпадалась. Наприклад при розквіті древнього Києва, територія де жили предки сучасних Московитів, по свідченням тогочасних істориків, Русью не була. І там уже тоді був зовсім інший етнос ніж в Києві, який говорив іншою мовою й матюкався при жінках і дітях. Які етноси були в той час, такі і зараз. Історію московія присвоїла чужу. Колись Московії прийдеться розпрощатися з присвоєною історією. Русь і Україна назви тотожні. Українці й русини також.

rtu 2012-09-23 / 22:49:31
Русин, це історична назва національності всіх українців, до якої обов'язково колись буде повернуто. Надніпрянські русини тимчасово перестали себе так називати, бо не було на той час інщого виходу, після попадання під владу Москви. Це зроблено, щоб виключити спекуляції від Москви на шталт: Ведь мы же все русские. В відповідь наддніпрянці стали називати себе не схожим словом -українці, що означало, що нас не цікавить хто ви, а ми українці. При цьому Україна складається з двох слів: "У" та "країна". Слово "У" як відомо означає "внутрі". Таким чином Україна означає територію внутрі країни (нашого народу). Московія вже за межами (не Україна). Значить вони посторонні до нас. Така назва впродовж 350 років допомагала відособлюватись від Московії. Галичани перестали себе називати русинами значно пізніше ніж наддніпрянці, бо попали в залеждність від Московії значно пізніше. Українці обов'язково мають повернутися (і мають на це повне право) до своєї історичної назви Русь і назви національності -русини. На жаль ще час не прийшов, бо хоча наша держава вже незалежна, але проводиться страшний, тиск, який ретельно планується, зі сторони Московії з ціллю знищити нашу незалежність. Методи тиску плануються в першу чергу в московському ФСБ-КГБ. Тиск проводиться всіми доступними методами і не тільки через газ, але через мову, церкву та інше. Є підстави підозрювати, що Московія допомагає, фінансово та іншими методами, так званим русинським організаціям Закарпаття

вуйко із Закарпаття 2012-09-22 / 19:21:33
Як низько опустився Нестор Іванович, дешевий піар на батьківщині,він на більше просто не здатен і час іти з політики
ганьба !

до щербея 2012-09-21 / 23:48:36
Може він каже не гев а гав, і цікавий вислів муй, чи ви не чули слово МІЙ,

Микола, ужгородець 2012-09-21 / 23:22:34
Як низько та принизлио читати про вояж Шуфрича на свою Батьківщину.Ганьба йому,корінному закарпатцю прославляти злочинну владу,закарпатці йому цього не пробачать ніколи.Нехай подумає,що може старість свою буде доживати тут.

Щербей реги-*нал 2012-09-21 / 23:09:10

Нестор муй цимбора тай коли ун каже гев,так мае вшитко бити

шуфрич 2012-09-21 / 21:09:25
а що ми ще можемо як не обіцяти.наш папа президент казав, що якшо ми не виграємо любою ціною ці вибори то нам усім "звіздець". а мені казала гадалка ош так і буде, тобто звіздець усім регіоналам

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 18
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини