Володарем кубку "Zinedine" з міні-футболу стала команда "Фенікс" (ФОТО)

Незважаючи на те, що 26 листопада надворі було дуже холодно у спорткомплексі «Zinedine» закипали пристрасті справжньої спортивної боротьби.

Володарем кубку "Zinedine" з міні-футболу стала команда "Фенікс" (ФОТО)

В залі спортивного комплексу проходив святковий турнір з міні-футболу. Цей матч став останнім розіграшем кубку «Zinedine-2011». 

Як повідомили Закарпаття онлайн у Інформаційному відділі СК "Zinedine", за звання чемпіонів боролося 9 команд: «Фітнес-шоп», «Газ-МЯС», «ТОВ Автонік», «Фенікс», «Zinedine», «Метеор», «Епіцентр», «Сокіл», «Аваль».

Турнір розпочався з жеребкування — представник від кожної команди витягнув номер, під яким колектив розпочав гру в турнірі.

Кожна команда хотіла перемогти, але у спорті, як відомо, тільки один стає лідером. Вибухові емоції футболістів гасили жовті, а іноді навіть і червоні картки арбітрів.

Після того, як всі учасники турніру зіграли один з одним, визначилась четвірка найкращих, котрі і потрапили до півфіналу, а серед них  —  двоє фіналістів — це  «Фітнес-шоп» та «Фенікс».

Тож, за підсумком усіх ігор команда іменинників «Zinedine» виборола третє місце і отримала малий кубок та 1000 грн. винагороди. Друге місце, середній кубок та 1500 грн. отримали гравці «Фітнес-шоп». А переможцями та володарями великого кубку святкового турніру і грошового призу в розмірі 2500 грн. стала команда «Фенікс».

Крім того, особливі нагороди отримали: найкращий воротар турніру - Михайло Романко («ТОВ Автонік»), найкращий захисник -  Іван Бесага («Фенікс»), найкращий гравець - Іван Кузьма («Фітнес-шоп»).

Спортивний комплекс "ZINEDINE", Закарпаття онлайн.Бренди
27 листопада 2011р.

Теги: кубок. спорт, Zinedine, міні-футбол

Коментарі

Коля 2011-11-29 / 13:11:29
ФІТНЕС - ЧЕМПІОН!!!!!!