ЗАТ «Ужгородська швейна фабрика» щиро вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Колектив ЗАТ «Ужгородська швейна фабрика» щиро вітає всіх з найулюбленішими святами кожного українця – Новим роком та Різдвом Христовим!

ЗАТ «Ужгородська швейна фабрика» щиро вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічні та різдвяні свята - це завжди очікування дива, що об'єднує в собі наше дитинство, наше сьогодення і мрії про щасливе майбутнє. Колектив ужгородських швейників творить диво своїми власними руками - стабільне виробництво, гарантовані соціальні пільги, високий рівень виготовлення одягу за  європейськими стандартами якості. Все це було б неможливим без чесної та наполегливої праці, без громадянської гордості та самовідданості кожного працівника.
 
Ми щиро бажаємо всім сили та натхнення зробити так, аби майбутнє було безхмарним, світлим та щасливим. Нехай наступний рік наповниться для всіх достатком та добробутом, фінансовою стабільністю та покращенням життя. Хай додасть настрою і впевненості на шляху до успіху та зігріває вас любов'ю наших рук одяг торгової марки "Парада".

Щиро віримо, що новий рік, ознаменований світлим Різдвом Христовим, з Божого Благословення дасть нам всім мудрості, сили і наснаги перебороти всі тимчасові труднощі, досягти нових життєвих вершин заради рідного українського народу, в  ім'я  процвітання України!

Хай збудеться все вимріяне, здійсняться благородні задуми. Хай успіх у справах та особистому житті кожного примножують  добро, щастя і радість на землі.

Веселих зимових свят та щедрої вам долі!

ЗАТ "Ужгородська швейна фабрика", Закарпаття онлайн.Бренди
24 грудня 2010р.

Теги: Новий рік, Різдво, швейна фабрика, Парада