Закарпатський Центр Зору

Заклад розташовно в зручному для потенційних пацієнтів місці – на другому поверсі сучасної споруди, безпосередньо навпроти центрального входу Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Андрія Новака.

Головний лікар Закарпатського Центру Зору Валерій Бєляєв

Головний лікар Центру – Валерій Бєляєв.

У Центрі ви маєте можливість провести сучасне повноцінне офтальмологіче обстеження дорослих та дітей на обладнанні виробництва Японії, США, Німеччини, Словенії. Подібної кількості і якості спеціалізованого обладнання, зібраного в одному місці, на Закарпатті більше немає.

Обстеження та лікування пацієнтів з офтальмологічною патологією проходить відповідно до сучасних стандартів лікування та діагностики з використанням найсучаснішого обладнання. Скажімо, сучасну діагностику захворювань сітківки при судинних (діабетична ретинопатія, ускладнення гіпертонічної хвороби, глаукома та ін.) захворюваннях та дистрофічних станах (вікова дегенерація сітківки, короткозорість та ін.) у клініці можна швидко та безболісно провести на оптичному когерентному тривимірному томографі виробництва Японії Topcon 2000-3D, на статичному периметрі виробництва Німеччини Oculus та на офтальмологічному ультразвуковому апараті виробництва Японії Tomey. При виявленні захворювання сітківки, яке потребує лазерного втручання, лазерні методики лікування проводяться на сучасному лазерному фотокоагуляторі фірми Alcon (США), при діабетичній ретинопатії та ускладненнях гіпертонічної хвороби на сітківкці та при помутніннях оптичних середовищ (вторинній катаракті) та при певному виді глаукоми проводиться лазерне лікування на YAG-лазерному апараті виробництва Словенії.

У Центрі працюють висококласні спеціалісти. Крім того, в клініці проводяться регулярні консультації провідних фахівців в офтальмології з Державної Установи "Інститут очних хвороб та тканинної терапії ім. В.П. Філатова АМН України" з міста Одеса.
 

Сучасна тривимірна діагностика в Закарпатському Центрі Зору

Одним з найсучасніших високотехнологічних методів біомедичного обстеження є Оптична Когерентна Томографія.

Для проведення даного обстеження використовують спеціальний лазерний прилад – оптичний когерентний томограф. Діагностика з його допомогою перебуває на порядок вище від інших методів, оскільки дає можливість отримати зображення тих шарів сітківки, які за допомогою інших методів були недосяжними. Отримане зображення відрізняється високою якістю. При цьому непошкоджені тканини не піддаються пошкодженню або негативному впливу. В сучасних умовах діагностики та лікування в офтальмології неможливо представити без такого методу обстеження стану тканин ок, як оптична когерентна томографія (ОКТ або OCT – абревіатура від англ. optical coherence tomography).

Метод ОКТ дозволяє отримати унікальну інформацію про анатомію досліджуваної структури на мікроскопічному рівні. Метод є безконтактним, процедура – безпечна та неболюча. Можливості сучасних оптичних когерентних томографів дозволяють будувати тривимірні моделі досліджуваної ділянки, мапи товщини, проводити об’єктивну оцінку в динаміці, що відкриває принципово нові можливості в діагностиці та лікуванні патології органа зору.

Показання до проведення ОКТ

ОКТ дозволяє отримати цінну інформацію як про стан нормальних структур ока, так і про прояви патологічних станів на рогівці (помутніння рогівки, кератити та виразки рогівки, оцінка стану рогівки до та після рефракційних операцій та ін.), райдужної оболонки та передньої камери ока (глаукома, невус райдужної оболонки та ін.), патології очного дна (глаукома, ускладнення цукрового діабету та гіпертонічної хвороби, ускладнена короткозорість, патологія зорового нерва, вікові зміни сітківки та ін.).

Переваги ОКТ

До основних переваг методу ОКТ можна віднести безконтактну взаємодію, в результаті якої отримуємо 2- та 3-вимірні знімки тканин ока, можливість проведення дослідження всім віковим групам, найточніше визначення структури тканин ока по шарам, детальну візуалізацію, швидкість отримання результату, визначення захворювань та патології на ранніх стадіях та абсолютну безпечність дослідження. При цьому результати ОКТ дослідження практично ідентичні справжнім гістологічним зрізам. За допомогою тривимірного ОКТ зображення можна отримати практично досконалу трихвимірну візуалізацію відповідної частини ока. За допомого даного методу лікар може більш детально оцінити поверхню патологічної структури, ії топографію та оцінити динаміку процесу та ефективність лікування.

У Закарпатському Центрі Зору є можливість провести найсучасніше трьохвимірне обстеження тканин очного яблука (рогівки, кута передньої камери, райдужної оболонки, сітківки, зорового нерва) при захворюваннях рогівки (кератити, виразки рогівки, помутніння рогівки, стан після та перед операціями на рогівці), патології сітківки (діабетична ретинопатія, короткозорість, ускладнення гіпертонічної хвороби, дегенеративні зміни сітківки та ін.) та зорового нерва (неврит, глаукома, атрофія зорового нерва, аномалії розвитку, судинні порушення та ін.) на Оптичному Когерентному Томографі 3D OCT-2000 фірми Topcon (Японія).
 

Якісна діагностика – адекватне лікування – швидке одужання!
 

Закарпатський Центр Зору ТзОВ «Закарпатський центр мікрохірургії ока»

88000, м. Ужгород, в. Капушанська 21 (навпроти центрального входу в Обласну клінічну лікарню, 2 поверх, вхід через Приватбанк),

Режим роботи: Пн-Пт 9.00-17.30.

Телефони: (0312) 671-750, 066-753-00-06, 068-88-400-18

 

 

 

Бренди: ЗАПИСИ

01:09

/ 3
В Ужгороді проводитиме консультації та оперативні втручання спеціаліст з захворювань сітківки ока з Інституту ім. Філатова

01:18

/ 1
В Ужгороді пацієнтів з поганим зором оглядатиме рефракційний хірург зі Львова

00:24

В Ужгороді консультуватиме та виконуватиме безшовне швидке видалення катаракти офтальмолог вищої категорії з Києва

07:54

/ 15
В Ужгороді можна омолодити шкіру плазмоліфтингом

02:10

/ 6
В Ужгороді спеціаліст з Києва безшовно видалятиме катаракту

03:03

/ 1
На Закарпатті пацієнтів з хворобами зору консультуватиме провідний офтальмохірург зі Швейцарії

04:25

В Ужгороді консультуватиме професор, доктор медичних наук, спеціаліст з дитячої офтальмології з одеського інституту Філатова

07:28

В Ужгороді провідні офтальмологи з Одеси та Києва консультуватимуть і оперуватимуть хвороби сітківки та катаракту

05:25

В Ужгороді проведе консультативний прийом та лазерне лікування захворювань сітківки ока провідний фахівець Інституту ім. Філатова

05:34

В Ужгороді проводитиме консультації та оперативні втручання спеціаліст з захворювань сітківки ока з Інституту ім. Філатова

04:34

В Ужгороді відбудеться консультація спеціаліста з запальних захворювань ока та зорового нерва з Інституту ім. Філатова

04:29

В Ужгороді пацієнтів з проблемами зору прийматиме рефракційний хірург з Києва

02:28

У Закарпатському Центрі Зору прийматиме дитячий офтальмолог, професор, доктор медичних наук Віра Сердюченко

02:53

В Ужгороді прийматиме фахівець з лазерної корекції зору з офтальмологічного центру "Новий Зір" у Києві

04:39

/ 1
У Закарпатському Центрі Зору прийматиме провідний спеціаліст з інституту ім. Філатова з хвороб сітківки

01:30

У Закарпатсьму Центрі Зору прийматиме лікар-офтальмолог вищої кваліфікації з одеського Інституту ім. В.Філатова

00:59

У Закарпатському Центрі Зору прийматиме лікар-офтальмолог вищої категорії з Інституту ім. В.Філатова

01:10

В Ужгороді прийматиме фахівець з лазерної корекції зору з офтальмологічного центру "Новий Зір" в Києві

04:46

В Ужгороді проводиться 20-відсоткова акція на комплексне обстеження зору

04:10

В Ужгороді проведе лазерне лікування захворювань сітківки ока заввідділенням лазерної хірургії інституту ім. В.Філатова

Сторінка 1 з 2

1 2