Телеканал Тиса-1

Про телеканал

Зона покриття супутника Astra 4A у позиції 4.8E, через який ведеться мовлення телеканалу Тиса-1, охоплює територію Європи, північної Африки, України, значної частини Росії від Атлантики до Байконура, від Норвегії до Ізраїлю. Власна станція космічного Up-Link з антеною діаметром 4 метри. 100-відсоткове покриття території краю та держави.

Ліцензія Національної ради з питань телебачення та радіомовлення України передбачає розповсюдження наших програм на всю територію України та закордон 24 години на добу українською, угорською, румунською, німецькою, словацькою, русинською, ромською та російською мовами.

Абсолютна більшість (понад 95%) кабельних мереж Закарпатської області ретранслюють канал „Тиса-1" своїм абонентам, що робить його „першою кнопкою" закарпатського ефіру та залишає поза конкуренцією в регіональному телепросторі. Багато міст та населених пунктів областей України також включили наш канал до своїх кабельних мереж.

Ефірний передавач в обласному центрі та ще десять по всій Закарпатській області.

Перспектива покриття Закарпаття в цифровому пакеті МХ-5.

Єдина повноформатна телевізійна студія області з досвідом роботи понад 50 років. Кваліфікований творчий та технічний колектив, що налічує майже 300 фахівців.

Інформаційні, суспільно-політичні, інтерактивні, художні, музичні, молодіжні, дитячі та спортивні програми, відзначені престижними нагородами.

Трансляції у прямому ефірі важливих подій.

Два студійні павільйони (100 та 300 кв.м.), пересувна 5-камерна телевізійна станція, 12 монтажних апаратних, мобільні телевізійні комплекти журналіста.

Сучасний комплекс автоматизації ефіру.

Виробництво телевізійних передач, ток-шоу, фільмів, сюжетів, репортажів, презентацій, нарисів, інтерв''''ю-портретів, музичних та рекламних кліпів, спотів на сучасному технологічному обладнанні у будь-якому телевізійному форматі.

Ефірне мовлення

Ужгород - 49 канал
Рахів - 23 канал
Свалява - 52 канал
Воловець - 56 канал
Добрянське - 55 канал
Дубове - 58 канал
Лисичево - 55 канал
Лопухово - 25 канал
Нижні Ворота - 44 канал
Кобилецька Поляна - 51 канал
Красна - 56 канал

Супутникове мовлення

Супутник Astra 4A (4.8E)
Freq. 12671, H
SR 3300, FEC 3/4

Контакти

88018, Україна, м. Ужгород, Київська набережна, 18
Закарпатська обласна державна телерадіокомпанія

Телефон/факс: (+380-312) 61-62-72

Для електронних листів: ztv@utel.net.ua

Веб-сайт: http://tysa1.tv