Ходи-но, Рюрику, ходи!

Про те, що нинішнім українцям перейшла у спадок од прапращурів недоброякісна сперма, через що їхні жони мусять щоразу злягатися з чужинцем, відомо здавна. Ще з часів хозарських і русь-варязьких. І саме слово «русь», як знаємо, в‘їлося в печінки на сих землях з приходом нахабних і заповзятливих прийшляків. Одне слово, що й виявилося тепер: нехай гірше, тільки б інше. Чому в даному разі не попреш на жидів і москалів, мовляв: дзеркало не те…

Ходи-но, Рюрику, ходи!

Відображення – справжнє. Нутро – натуральне. Лайно – стовідсоткове. Тільки, заковика в тому, що ніхто тута не хоче визнати себе натуральним, без зайвих домішок і замінювачів, лайном. І, повірте, тоді б життя тихесенько ввійшло своїм порядком у колію, вибудувалися в суспільстві правила гри, кольори та запахи відповідали своєму призначенню. А так: і лайно – не лайно, і кака – не кака! Радше – фекалії. Звучить цікавіше. По-чужому. Та й поважно.

Й нікуди не подінешся. Мусиш борсатися в смердючій гноївці. По саме підгарля. Та винюхувати ядучі випари, ще й сьорбнути ненароком з черв‘ячками юшку. А воно-то – людина помалу звикає до всього!

Візьмемо, наприклад, синів оунівців – Віктора Медведчука та Віктора Ющенка. Перший, звісно, народився не де-небудь, а на засланні, в Красноярському краї. То, скажіть, кого ж, як не їх, любих синочків найщиріших українців, мав би возвеличувати цей упосліджений і прибитий віками хитровзутий народ! Ат, ні. Народ возвеличує, як сказано у  п и с а н і ї, на подобу свою...

Біда, та й годі з сим народом, що призвичаївся киснути у вигрібній ямі, й раз по раз на поверхню надуває бульбашки. Та, про те, бульбашки лопають. Пукають. І продовжує гуснути в клоаці дорогоцінний скарб. І, що найбільше вражає, що й солов‘ї призвичаїлися до вигрібної ями, витьохкують звідти, аж гай гуде… Мова ж то у нас солов‘їна! Куди ж без них…

І всі з нетерпінням чекають на ґазду. Коли ж то він, учинений з доброякісної сперми прийшляк, появиться на видноколі, щоб усі гуртом гукнули:

– Агов, Рюрику, ходи-но сюди! Вигреби – нас…

09 липня 2012р.

Теги:

Коментарі

местный 2012-07-11 / 08:56:46
2 Слов'янин: да я как бы и не отношусь к апологетам Брейвика...
не туда он пошел (в прямом и переносном смысле)
т.е. цель может была и высокоидейной, но реализовать её верно он не смог...
не доводят до добра масонские ложи

Адмін 2012-07-10 / 21:46:09
2Андрей

А ви вчергове просто торолите опонентів, не висловлюючи нічого по суті. Попередження.

Андрей 2012-07-10 / 21:00:11
словянин вчергове висловив свою стурбованість чоловічими ..опами, цього разу - норвезькими. Q.E.D.

Слов'янин 2012-07-10 / 19:01:57
Попри мою близкість до поглядів Ороса та Местного, щодо Брейвіка вони, м’яко кажучи, неправі. В цьому нам допоможе білий американській патріот, який не має стосунку до «американських імперіалістів», «америкосів» та «піндосів», Девід Дюк (http://lurkmore.to/%D0%90%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%80%D1%81_%D0%91%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%B2%D0%B8%D0%BA) , який вміє чітко розрізняти справжні інтереси американського народу від сіоністської верхівки, що його окупувала. Отже громадянин Норвегії Андерс Беринг Брейвік, попри начебто норвежську кров (щоправда не цілком норвежську, бо має схильність до гомосексуалізму), став зрадником свого народу і потрапив під вплив сіонізму. Його вчителями стали єврейський журналіст Ханс Рустад та відомий сіоніст Деніел Пайпс. Свій кривавий злочин сіоніст Брейвік здійснив проти групи людей, які виступали проти політики Ізраїлю на Ближньому Сході. «Світові» ЗМІ з метою дискредитації національних рухів Європи намагаються представити Брейвіка «норвезьким націоналістом», хоча справжня мотивація дій останнього пов’язана з його сіоністськими поглядами.

ярослав орос 2012-07-10 / 15:01:05
пане местний, щодо брейвіка, то скажу Вам таке: розпочав хлопчина величезну роботу...

Ігор 2012-07-10 / 13:48:25

Ми - не жовта преса. Тому поводьтеся тут пристойно і з повагою до опонентів. Коментар видалено. Адмін

местный 2012-07-10 / 08:42:11
пан Орос, не смогут нам помочь братья-германцы. у самих полная опа. смаи ж знаете - не потому Брейвик палил с двух рук, что был супер всем доволен. в Германии - чучукистанский минарет на минарете. и у исторически родных нам австрияков дела отличаются не существенно. Так что откуда взяться новым Василям Вишиваним или Отто Вехтерам? придется обходиться своими силами...

Скорее всего, практически одномоментно пойдет европейский процесс ассенизации, т.е. выноса всего накопившегося дома в последние десятилетия дерьма, может на Востоке Европы даже чуть раньше ;)

Ігор 2012-07-10 / 01:16:27

Хамство і тролінг. Коментар видалено. Адмін

Андрей 2012-07-10 / 00:06:27
Ти ж упоротий, разом із своїм 'мислителем' - всюди вам ввижаюця перверти-жопи-змови.. Проекції такі проекції..

Слов'янин 2012-07-09 / 23:38:51
Далеке не вперше Андрей намагається «наїхати» на Словянина. Основна мотивація повязана з тим, що Словянин принципово критикує бруд «глобалистів», які спотворюють потенційно гарні ідеології і релігії, політику, літературу, мистецтво, а також нав’язують мультикультуризм (космополітизм)… Не буду зайвий раз критикувати носіїв дегенеративних (Адміну – слово «дегенерація» не лайка, а медичний термін) ідей. З цього приводу влучно висловився російський мислитель Володимир Авдєєв: «Сегодня во всех так называемых цивилизованных странах, в том числе и в России, наблюдается повышенная активность сексуальных извращенцев (первертов) всех мастей, оказывающих все возрастающее давление на общественное мнение и культурные нормы. Причем консолидация извращенцев происходит сугубо на биологической основе, и никакая идеологическая ориентация не является помехой для лоббирования интересов этого клана. Во всех структурах России, в том числе и в Думе (згадайте Верховну Раду), эти многополые существа с нарушенным гормональным статусом создают партии и фракции. Их психически дегенеративное, маттоидное поведение и является подлинной причиной политической нестабильности в нашей стране (в Україні також). Гримасы современной власти - это не следствие политической незрелости демократии, как нас пытаются убедить журналисты, а следствие биологического распада общества, которое излечивается только биологическими радикальными мерами, а не прививками социологии в виде агитации и диспутов. Маттоиды, как мы помним, любят предаваться рассуждающему сумасшествию, но не терпят биологического выявления (люстрации)».

Андрей 2012-07-09 / 21:07:31
2 словянин:
шапочка з фольги вже тисне словянину на 'методологію', чи шо там в нього замість мізків..

Слов'янин 2012-07-09 / 20:05:32
Ярослав Орос, як завжди, в художній формі (нехай в не вельми "інтелигентній") ріже правду-матку... В такому важливому питанні як організація держави та її кадрова політика, питання крові завжди буде пріоритетнішим, аніж питання впливу середовища, хоч останнє також важливе... Ідеологи ЄС втюхують європейським народам повністю протилежні, брехливі теорії, реалізація яких, як показує сучасна практика, через два покоління покладе край європейським націям... Методологія словянського язичництва, навіть у спрощеному варіанті, завжди сильніша, аніж методологія "совка" або "демократії"... Хто вважає, що сказане брехня, нехай зададуться питанням: чому хазяї Уолл-стрит та залежних від них структур у своїй внутрішній кадровій політиці виходять виключно з питань крові, а усім іншим нав"язують туфту.

Нелітератор 2012-07-09 / 18:52:42

Тролінг. Коментар видалено. Прагнете переходу на особистості - робіть це не анонімно. Адмін

Васьок 2012-07-09 / 18:21:55
Це Ви про жидка Сєню, жидка Юру, жидо-армянку Юлю, і пролетарія за національністю Вітька?

гентош 2012-07-09 / 14:16:35

Тролінг. Коментар видалено. Адмін