Нівроку Янукович

Третій рочок пішов Януковичу Івановичу (Я.І). Мине – так, років сорок, і Я.І., можливо, стане ромським бароном, а то, й Президентом України. На все – воля Божа. Й про смт Середнє на Ужгородщині заговорить увесь світ. Особливо, Середнє не сходитиме з уст вітчизняних інтелектуалів, а що вже казати про тамтешні мозок та хист, і на руїнах тамошнього замку обов’язково відродиться fort тамплієрів.

Нівроку Янукович

О!.. Тоді вже ніхто не дорікатиме та шпетитиме тубільців од Сяну до Дону, чи то пак титульну націю, якщо тута така ще збережеться, на предмет того, що всі народи рівні, а раси тим паче, то й нічого автохтонам уподібнюватися до італійських (хв)ашистів або німецьких нацистів. Адже Руслана Лижичко дала старт, а Гайтана підхопила естафету та переконливо довела, що то є зайве – вуйкам з дядьками замріяно «дивитися на небо та й думку гадати», а слід тупо писати драйвові чікі-чікі-чана, себто іти у ногу з отуманеним Часом і не брикатися, мовляв: «Я ж не такий, як інші». Juri відтак тебе належно оцінЯть яко достойне... блѢ і виведуть у «люде».

Цікаво, а хто ж тоді витиратиме шмарклі з любов’ю (у такий спосіб виражатиме почуття) до рідної нені у вишиваний рушничок перед телекамерами, мов той щиросердний Володимир Литвин... Та й чи тре’ буде... Коли нині тільки й чутно: ох та ах. І ніхто рішуче не кине у затурканий натовп: «Треба!..»

Нащо... Якщо – так, років через сорок, уб’ється в колодочки Янукович Іванович і заживе народ од Сяну до Дону в мирі й благодаті. Та, тоді, напевне, мене вже не буде!..

 

20 лютого 2012р.

Теги:

Коментарі

ярослав орос 2012-02-22 / 20:00:38
Андрей 2012-02-22 / 15:12:12
"Хоботов, это мєлко!"

дуже добре... візьму до уваги...

Андрей 2012-02-22 / 15:12:12
"Хоботов, это мєлко!"

ярослав орос 2012-02-21 / 20:49:20
петре миколовичу, Ти ж прекрасно знаєш, що я Тобі ніколи не прощу за те, що паплюжив мого діда -- Ороса Василя Андрійовича...

пам*ятай... перше ніж Ти маєш отримати драну "шевченківську премію", вибиту Тобі хтозна-як фатьовами з гастроному матері в. неборака, мусиш прилюдно вибачитися перед Оросом Василем Андрійовичем...

Петре, не фіглюй...

гори - жорстока правда...

знає ж бо...