Анунаки, Юля та планета Нібіру

Підходить кінець 2011 року...Новий район - Перемоги-2. З неба цілий день моросить дрібний дощ з мокрим снігом. Болото, розриті дороги та алеї... Зграї бродячих та голодних псів... А тут ще новина: Юльку в автозаку перевезли до Харківської колонії. Перед самим Новим роком. І від природи, і від політики - огидний настрій, не дивлячись на новорічне свято, що підходить...Хоча погода ні до чого. Як стверджує класика – "у природы нет плохой погоды... Каждая погода - благодать..."

Анунаки, Юля та планета Нібіру

Вечоріє... Виходжу з квартири винести останні залишки сміття. Біля "кафешки" за столиками під відкритим небом - чимала компанія. Пють горілку, традиційно "шліфують" пивом. Доноситься уривок розмови на закарпатській говірці. .. "Нияка влада... што місна, што... више...Бардак, крадіння ай корупція... Докус совіcть стратили... Сволочі" . Хмурний мужик з категорії "недоперепив" вставляє фразу: "Юльку в колонію одвезли...Гади...На колясці інваліднуй...Та перед самим Новим роком! Їм би у таких колясках... до конця жизни...Свині..." Другий додає: "Пак який суд – ай такий і вирок! Продажні гади!". Далі хвилину бажають "щастя та здоровя" судді, котрий "посадив" Юлю...І також "най би поїздив" до кінця кар'єри  в інвалідному візочку...

І тут щуплий, маленький чоловічок років під шістдесять, голову якого ледь видно на фоні стола, цілком тверезим голосом на колоритній березнянській говірці вставляє фразу: "Юльці поможуть лем анунаки... В будущому році їхня планета Нібіру має пруйти дуже близько од Земли... Сесе ся стає кажді чотири тисячі років. Вот они  висадяться на Землю та ослободять її...!!". А пак буде кунець світу...Майя про тото писали...Календар ся у них кончає у децембрі будущого года..."

... ... ... Пауза секунд на десять-пятнадцять. Далі бурхливе обговорення новини. На повному серйозі: "Ну, кедь Євроунія ся пижить та ся тужить, гиби ай і погрожує, айбо нич не може вчинити - то най ів (Юльці) хотя бы  тоті анунаки йо... поможут!"

Ось така передноворічна невигадана історія...Протягом сотень років  циклічно проявляється наша стійка словянська ментальність: віра у доброго "батюшку-царя", у "друге пришестя", в інопланетян та анунаків... Лишень чомусь немає віри у власні сили та можливості... А жаль...Можливо, дійсно рік 2012 стане  переломним??? Без анунаків та планети Нібіру!

31.12.2011 р. 22.45 

03 січня 2012р.

Теги: анунаки, Нібіру, Юлька,

Коментарі

Виталий 2012-02-02 / 21:23:32
Ворам тюрьмы!

SpiceMan 2012-01-11 / 10:15:05
"як Юлька з Луценком та іншими любими помаранчевими друзями ричала на Майдані Бандитам тюрми, от тепер що просила те і має !!, злодій повинен сидіти в тюрмі !! Я не розумію навіщо її помістили в таку ВІП камеру з усіма зручностями"
Не суди, і несудимим будеш... А уже осуджену, нащо ще осуджувати. Може вона в тій ВІАці краще жиє, безтурботіше, ніж Ви в себе дома... Але золота клітка...

справедливість 2012-01-08 / 18:52:56
як Юлька з Луценком та іншими любими помаранчевими друзями ричала на Майдані Бандитам тюрми, от тепер що просила те і має !!, злодій повинен сидіти в тюрмі !! Я не розумію навіщо її помістили в таку ВІП камеру з усіма зручностями, вона повинна сидіти як і всі інші засуджені, а не з різними привілегіями, і навіщо їй 12 чемоданів шмоток, перед ким там вона буде випендрюватись, от тепер і зать її залишив дочку, і чоловік вік її від неї утік в Чехію, тепер вона ЗЛОДІЙКА бідьше нікому не потрібна, Юлька вже в минулому, що собі напросила на майдані те тепер і отримала !!!

Ігор Баран 2012-01-05 / 09:47:19
Вікторе, прототип, це той, хто спершу. Тобто, Ходорковський може бути прототипом Юлі, не навпаки. І то не може, бо не був при владі і не приймав купи дурних рішень.
Якби БЮТ мав відмінний від діючої влади світогляд, то не проголосував би діючий закон про вибори, суддю Вовка можна згадати та багато чого іншого але не хочу.
Згоден, що для змін в державі потрібні зміни в суспільстві, тут я обома руками за

микола Б. 2012-01-05 / 00:30:09
Пане Вікторе вітаю, солодкої куті! Як художник читаю між рядками:---поможуть лем...в будущому році їхня, планета....має пруйти Дуже близько од Землі. сесе ся стає кажді чотири ...років, вот они висадяться на ... та освободять її...!! А пак буде кунець світу... В маї про то писали ...-але довго децембра чекати!!!
від мене: Ви молодець, АЛЕ НАЖАЛЬ 2012 РІК НЕСТАНЕ ПЕРЕЛОМНИМ І Ви це розумієте. Але гарна казка - для АНУНАКІВ,те що заслуговуємо!!!

фізик Ігорю Барану 2012-01-04 / 21:28:17
Ігор ти ж фізик підтримай Бунду

Петро М. 2012-01-04 / 21:08:10
Вживайтеся в середовище, пане Вікторе.
Згодом порозумієте.

Віктор Бунда 2012-01-04 / 20:35:59
Пане Ігорю! Та звісно, що турбує... На даний час Юлія Володимирівна - це прототип пана Ходорковського в Росії!!! Хіба це потрібно пояснювати нормальним (деколи пересічним) громадянам України??? А тут мені закидують якихось Бенкердорфів та Арфушів??? Для чого???

Ігор Баран 2012-01-04 / 14:33:50
Хороша замітка. Лиш маю відчуття, що доля Юлі нас занадто турбує, і це шоу влади ( включаючи і парламентську опозицію) щоб замилити наші очі щодо купи інших питань

фізик 2012-01-04 / 10:52:56
Молодець Віктор Варфоломейович, гарний матеріал.

Віктор Бунда 2012-01-03 / 23:50:55
Блог - це записник (точніше кащучи - щоденник пережитих та осмисленних вражень). Я особисто розповів про конкретно почуте... Без сумніву, через призму власних емоцій... Але при чому тут Бенкендорфи, Арфушівци - не до кінця розумію (до Володі Кришеника: я шваб за національністю, і німець - за характером. Вісімдесять відсотків моєї рідні згинуло в мордовських, карагндинських та якутських таборах). Я не пишу заказних статтей. До речі, це політикою блогу заборонено! Але, як член блогу "Закрпаття-онлайн", маю право висловити свою думку щодо певних подій... До речі, не політизовану, але чисто людську...
З привітом - Віктор

ІВАН 2012-01-03 / 22:15:46
я вже пропонував пост Кирила Тура на ПРАВДІ вважати дзеркалом українців (для русинів:-ми не кращі), бо усе нам хтось заваджат жити краще. лем кідь по клаві надуркати много знаків-ни грошей не моралі не прибуде.сподіваюся ож нихто з вас у першому турі за того болвана не голосовав.

Корятович 2012-01-03 / 21:22:12
http://www.pravda.com.ua/columns/2012/01/1/6874542/

Корятович 2012-01-03 / 21:19:49
'Лишень чомусь немає віри у власні сили та можливості... А жаль...'...'А планета Нібіру вже в нас. Чи може то іншопланетні сили загнали в одне місце усіх тих недолугих політитків, як у VIP-концтабір. Але тоді в якій ролі ми при них?'

Пропоную вам прочтати о цю саму най цікавішу політичну статтю яку я читав в 2011 році...останього дня року...але на жаль, не певний чи Ви у ній знайдети ту відповідь яку ви шукаєти??...

'Облиш зовнішнього Януковича' гттп://ввв.правда.цом.уа/цолумнс/2012/01/1/6874542/

Кришеник 2012-01-03 / 19:07:36
Про Юльку й анунаки. Схожі діалоги можливо нам почути не лишень з уст занепалої гопоти, що тусується побіля занюханих базарних генделиків, з таким самим зустрінешся іноді й у нашому так званому "культурному" товаристві. І то не випадково.
На люмпенанізацію й дебілізацію простого українця не один день триває робота доморослої "інформаційно-розважальної" індустрії. Хтось із придворних розумаків давно второпав, що здолати все їм вороже в українстві можливо лишень зсередини. І таке завдання не в одних лиш Бенкендорфів та Арфушів, що їх поставлено наглядати за нашим телебаченням. Найкраще, щоб усяке українське завжди виглядало старомодним, недолугим і відсталим, геть провінційним, а відтак і смішним. У веселих цих намаганнях добре зійшлися як провладні, так і "опозиційні" телеблазні (хоч то будуть всепрохідні “гибко-ушлые квартальщики”, хоч дніпропетровського розливу кабаретний "Весёлый песецЪ"). І тут найбільш придасться давно вироблена особлива оптика від дрібного містечкового культуртрегера, що зріс колись під тином межі осідлості А всі ті квоти на культурне, формати й неформати – це так, для прикриття й окозамилення.
А планета Нібіру вже в нас. Чи може то іншопланетні сили загнали в одне місце усіх тих недолугих політитків, як у VIP-концтабір. Але тоді в якій ролі ми при них?

сорри 2012-01-03 / 18:02:25

Ну да, лем анунаки з Євросоюзу Юльці і поможуть... :) Бо українці вже однаково, що на неї, що на Януковича плюються. А не можна, щоби якось попросити тих анунаків, щоби вони всіх наших політиків до себе на ту планету Нібіру забрали? Можуть на них якісь досліди проводити, чи що...

Faust 2012-01-03 / 14:03:00
Дуже файна думка. Дякуву пане Вікторе. Було би ще май файно, якби всі автори "коментів" на "Зак. онлайн" за минувший гуд взялися за руки, порозумілися бы, і разом пішли в "атаку" на неправду, ницість, брехню і підступність, на продажність і на примітивизм, на "тушок". Звертаюсь до вмсіх коментаторів, висвітлюйте всіх справжніх "тушок№ на "Зак.онлайн", ожбы наші люде знали, за кого НЕ ГОЛОСУВАТИ згодом! Ану, наскільки ми любимо свій нарід , своє Закарпаття і свою Україну? Чи зможемо бути разом заради нас самих і заради нашої Держави?? З наступаючим Різдвом Христовим Вас, дорогі мої земляки! Не сваріться, а любіться!


Віктор Бунда
Публікації:
/ 3Сорок днів без Віталія... ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ!
/ 3«Идет охота на волков, идет охота!» Старовойтова… Березовський… Борис Нємцов…Quis fiducia???
/ 2In memoriam. Світлій пам’яті Віталія Постолакі
/ 7Стів Джобс: Маловідомі факти з життя великого бізнесмена
/ 5Шредінгер, Гейзенберг, Дірак та хвильова природа матерії
/ 7"У геометрії я знайшов недосконалість" (до 220-річчя від дня народження Миколи Лобачевського)
/ 5"Я спрямував дослідження до небес…" (до 370-ї річниці зі дня смерті Галілео Галілея)
/ 1Я хотів відкрити вічні закони… До 350-річчя зі дня смерті Блеза Паcкаля
/ 4Боротися й шукати! Знайти – і не здаватися! (до 140-річчя Руала Амундсена)
/ 8Ті, що стояли на плечах гігантів
/ 5Знайдено бозон Хіггса - "частинку Бога"!
/ 2Тести, модулі, кредити... Quo vadis?
/ 7MAGNA CHARTA UNIVERSITATUM ТА ВІТЧИЗНЯНА УНІВЕРСИТЕТСЬКА АВТОНОМІЯ
/ 5БОЛОНСЬКИЙ ПРОЦЕС: НЕРОЗУМІННЯ ЧИ СТЕРЕОТИПИ
/ 2СОРОКОВИНИ СВІТЛОЇ ПАМЯТІ СТІВА ДЖОБСА
ЯВИЩЕ НАДПРОВІДНОСТІ ВІДЗНАЧИЛО У ЦЬОМУ РОЦІ СТОРІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ
» Всі записи