У МУНДИРІ SS…

Восени 1941 року на Львівській площі в Києві фашисти поставили шлагбаум, звідки розпочиналася смертна хода жидів до Бабиного Яру. З клунками, дітьми, немічними вони сумирно простували на розстріл. Уздовж дороги подекуди стояли вартові, спроквола проводжали поглядом бранців. Вірогідно, що з-поміж тих охоронців були й жиди. За різними джерелами, від 150 до 400 тисяч німецьких юдеїв воювало в гітлерівській армії.

Рейнхард Гейдріхт
Рейнхард Гейдріхт

Нині про Бабин Яр і Голокост знає кожний жид, а про те, що в командному складі вермахту були юдеї, зокрема 23 полковники, 5 генерал-майорів, 8 генерал-лейтенантів і 2 генерали армії – скромно замовчується.

Вражає і те, що теоретик й основоположник соціалізму – вчитель Карла Маркса Мойсей Гесс вважається також "предтечею політичного і культурного сіонізму" ("Енциклопедія сіонізму в Ізраїлі"). Себто, виходить, соціалізм, як комунізм і сіонізм породжені від одного батька. Постає питання, навіщо було плодити стільки "ізмів", аби діти Ізраїлю стали на прю один проти одного і разом з іншими народами чубилися. Зрозуміло, якщо чешуться у них руки, нехай почухаються до крові, але не втягують у бійку інших. А то, гляди, самі заварять кашу, – шмиг, і в кущі, кинуть на поталу гоїв, аби переколошматилися.

Таке вже було з облудними соціалістичними ідеями, що породили в Росії (відтак – у СРСР) радянську владу, а перегодом у Німеччині націонал-соціалісти вивели з "мішлінге" (змішаний) Адольфа Гітлера. Нині вже мало кого здивуєш тим, що революцію в Росії 1905, 1917 років учинили більшовики-жиди (90% юдеїв складали ядро РКП (б). "Немає необхідності перебільшувати ту роль, яку відіграли в створенні більшовизму і у фактичному здійсненні російської революції ці світові і, переважно, атеїстичні жиди". (У. Черчіль).

1918 року англійський журналіст Роберт Вілсон склав і надрукував у газеті "Лондон Тайме" таблицю, в якій повідомив, що тоді в Росії було 384 комісари. З них понад 300 жидів. Із тих 300 юдеїв – 264 вихідці із США, переїхали в Росію після падіння царату. Факти тут промовляють самі за себе і наразі щось додавати немає потреби. Шкода лишень, що понад сімдесят років народам СРСР втовкмачували в голову, що жовтневу соціалістичну революцію здійснив російський пролетаріат (про український, зрозуміло, не йшлося).

До речі, Іван Франко заздалегідь застерігав в одній зі своїх праць, що "науковий" соціалізм веде в нікуди.

По жовтневому заколоті 1917 року минуло ще 15 років і в Німеччині до влади прийшли націонал-соціалісти з "нечистим й обрізаним арійцем", себто А. Гітлером. Закономірність?.. Випадок?.. Радше і те, і те. Спланована хвиля сіонізму (вважай комунізму, соціалізму) мала знищити природний розвій цивілізації.

Донедавна радянська пропаганда сурмила, що люті фашисти на нюх не допускали до себе жидів, як лишень могли, карали нечестивців. Але перегодом настали часи, коли згадана вигадка втратила ґрунт і на поверхню проступила правда.

Йдеться про те, що фюрер як чарівник надавав улюбленим йому жидам посвідку, в якій зазначалося, що її власник має "німецьку кров". Сміх та й годі. Таке, наприклад, приключилося з Ернстом Блохом.

Восени 1939 року завдяки піклуванню держсекретаря США Корделла Гелла (той домовився з керівником абверу адміралом Канарісом) із окупованої фашистами Варшави до нейтральної Голландії вивезли Любавицького ребе Йосипа-Іцхака Шнеєрсона. Виконання операції було покладено на підполковника абверу доктора Ернста Блоха (сина жида). Фюрер особисто засвідчив посвідку: "Я, Адольф Гітлер, фюрер німецької нації, цим підтверджую, що Ернст Блох є особою німецької крові". Не більше і не менше!.. В такий спосіб у фашистській Німеччині визначали "кров".
А що вже казати про одного з найлютіших нацистів, улюбленця Гітлера, главу РСХА, що контролював гестапо, кримінальну поліцію, розвідку й контррозвідку – Рейнхарда Гейдріхта. Змалку його дражнили дітлахи "жидом" і юнаком він вступив до нацистської організації, щоб у такий спосіб зректися свого національного походження. За що перегодом його помітив Гітлер...

Власне, шеф РСХА провів у січні 1942 року Ванзейську конференцію щодо остаточного вирішення "жидівського питання". Проте, як засвідчують очевидці, Гейдріхт ненавидів сам себе як жида. Якось, повернувшись додому напідпитку, раптом побачив своє відображення у дзеркалі, розгніваний, він двічі вистрелив у нього з пістолета, з криком: "Мерзенний юдо!"

Звичайно, можна наводити багато прикладів, скільки жидів служило на славу Третього Рейху, і хто на чолі з Левом Троцьким (Бранштейном) сколотив "красную" армію. Одначе не вкладається нині в голові, коли затяті сіоністи вишукують раз по раз антисемітів, аби свої проблеми перекласти з хворої голови на здорову. Доволі блюзнірства, панове!..

11 червня 2011р.

Теги:

Коментарі

2011-06-20 / 18:44:00
Думаю мадяро-москалик Обозриватиль в дитинстві у школі підпадав під насильственну українізацію і став людським продуктом...

2011-06-20 / 18:42:00
Я в шоці! сі русинята новоспечені усюди зі своїми язичками лізуть. У статті ні слова за русинів, но Обозриватиль і туй свої дурості і всяку іншу єресь пише. Дорогий Обозриватилю, пиши свій бред не по темі під прогнозами погоди і курсами валют, та то буде більш гармонійно.

Obozryvatyl 2011-06-17 / 09:47:00
Насильственна українізація русинів витварать такі "людскі продукти" як гомофобнего Ярослава Ороса чи Василя Біляка. Українізованний русин Василь Біляк мав ліпші шанси для реалізації гомофобії, як дотипирь пан Ярослав Орос. Він [Біляк] на просьбу 1-го секретаря КП України товаріща Шелеста заобстарав письмо, в якому Біляк и його кумпани з Політбура КП Чехословаччини запросили війска Варшавського договора (СССР) на окупацію Чехословакії в 1968 році. Українізованний Ярослав Орос, што до сігніфікантності, чекать на подобну історичну возможність, яку мав Василь Біляк. Гомофобні писанини Ороса поуказувуть на то, што вун ся добре приготовив записати ся до історії.

Антон 2011-06-13 / 13:13:00
І, здається в Біблії написано, "якщо в крані нема води - значить випили жиди"... І Христа вони розіп''яли (спочатку, правда, народивши). Та і за християнством (є така партія) я бачу хитрий писок жида...

Люди, пошукайте проблему у собі, а не в жидах, москалях і ще бозна-кому. Біла раса, блін. У дзеркало гляньте та IQ виміряйте, а потім про порятунок нації, цивілізації і планети вже волайте.

P.S. Аноніме 12.06.2011 21:34, якщо Вам повилазило, то повірте на слово: я своєму попередньому коментарі згадав українців:
Антон, 12.06.2011 15:49
Це ж просто наївно думати, що будь-яка спільнота, наприклад етнічна, є одним цілим: що всі німці – були нацистами, всі українці – антифашистами чи навпаки, охоронцями таборів смерті, а всі євреї – жертвами...

Верховин 2011-06-13 / 09:08:00
А ще І.Франко писав: "За кожною новою партією я бачу хитрий писок жида"

Юрій Лівак 2011-06-12 / 22:49:00
Цікаво, а ви взагалі в курсі, де я працюю і чому маю отримати підвищення за свій коментар?
З нетерпінням чекаю на відповідь. Я дуже хочу підвищення і мені треба пояснити керівництву, чому я його заслужив за один коментар.

Словянин 2011-06-12 / 21:55:00
Ярослав Орос у цілому правильна людина, як би він себе не ідентифікував - українцем чи русином. Він заслуговує на повагу хоча б за те, що намагається торкнутися наших рідних величних коренів і їх відродити. Головне, аби він не «вівся» на вигадану гаркавими пропаганду про «російсько-угрофінський» шовінізм. Чистих арійських народів нині не існує. Усі мають певний домішок. Це стосується і українців, і росіян. Оскільки америкоси та західноєвропейські народи самі на собі поставили хрест, залишається шанс на прорив лише у східних словян. Не випадково увесь інформаційний негатив (ЗМІ, Голівуд, освіта, «благодійні» фонди) спрямований проти руських, тому що останні найбільший білий народ на Землі. Якби ми, українці, були найчисельнішим народом – основний інформаційний удар було б спрямовано проти нас. Серед білих націй – ми за чисельністю № 2. Залаштунок чудово розуміє, що расово змішані космополітичні народи (згадайте тираду людиноненависника президента АДЛ Абі Фоксмана), за якими немає Традиції, історичної памяті, культурного пласту, не являються ЇХ конкурентами і є легко керованими. На цьому дискусію, викликану статтею п. Ороса доцільно згорнути. Судячи з коментарів, це той випадок, коли спір породжує не істину, а ворожнечу.

местный 2011-06-12 / 21:36:00
2Rusyn Val - ха, ну Вы в своём стиле - начали с кивков на "демократичні країні Європи, суд", потом вместо суда сами вынесли вердикт и затем перешли на личности ("такі як Орос можуть відкрито декларувати свої ущербні ідеї"), за что в той самой демократичной Европе действительно бы засудили.
Ибо "ущербность" идей в суде-то как раз и не доказана :))))

И ваще, "Руки прочь от Ороса!" - не думаю что ему понравятся прикосновения Ваших рук ;) Он неоднократно декларировал традиционную европейскую ориентацию в этом смысле :)

2011-06-12 / 21:34:00
2 Антон, 12.06.2011 20:41

"даруйте мені, що я не перелічив представників усіх етнічних, релігійних та соціальних груп, які підтримували чи допомагали втілювати божевільні ідеї Гітлера "

ні-ні , Антоне , "усіх" не треба, ви тільки
"... свого не цурайтесь ..."

Rusyn Val 2011-06-12 / 21:15:00
Що цікаво - даний ресурс чим далі тим більше скочується на ксенофобні рейки , місце проповідування нацизму,пергляду історичних фактів.В демократичній країні Європи такі спроби потягли би за собою неодмінні позови в суд.Але то в Європі,ми ж невідомо на якій ступені політичного розвитку(скоріше недорозвитку) знаходимося ,якщо такі як Орос можуть відкрито декларувати свої ущербні ідеї.

Нормальний пацан 2011-06-12 / 21:06:00
Адміну. Мій коментар не хамство, а реакція генетично здорової людини на збочення, виродження в «сучасній культурі», генетично пов’язаної із спільнотою, що є об’єктом справедливої критики на Вашому сайті.

Антон 2011-06-12 / 20:41:00
Так, аноніме 12.06.2011 20:21, українці-охоронці в таборах смерті були палкими антифашистами (десь глибого у душі)... Спочатку прочитайте весь коментар, спробуйте зрозуміти суть написаного, а потім на нього вже відповідайте. І вже даруйте мені, що я не перелічив представників усіх етнічних, релігійних та соціальних груп, які підтримували чи допомагали втілювати божевільні ідеї Гітлера (які процвітають й у коментірях і на цьому сайті).

правильний хлопець 2011-06-12 / 20:24:00
На жаль, у Верховній Раді відсутні сили, які можуть ввести кримінальну відповідальність за заперечення того факту, що "гусская гевоюция" фінансувалася заморськими пейсатими банкірами, від якої постраждали і українці, і росіяни, і русини.

2011-06-12 / 20:21:00
2 Антон, 12.06.2011 15:49

"... Були серед нацистів і євреї, і гомосексуалісти – але це не применшує геноциду і злочинів проти людяності, вчинених нацистами, не залежно від того, були вони німцями, угорцями чи євреями. "

а нацистів-українців чомусь сормязливо замовчуємо , Антоне, навіть не згадуємо ?

Орися. 2011-06-12 / 20:11:00
Жиди мімікрували з метою самозбереження і процвітання своєї нації чого не скажеш про багатох моїх земляків. Я не звинувачую жидів ви у тому що ви самі.

2011-06-12 / 20:07:00
а вот - вам і ймовірна реінкарнація того СС-ця зі світлини:

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://m.blog.hu/be/beun/image/marilyn-manson.jpg&imgrefurl=http://beun.blog.hu/&h=500&w=400&sz=56&tbnid=KHQWec2Un-1tdM:&tbnh=251&tbnw=201&prev=/search%3Fq%3Dmarilyn%2Bmanson%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=marilyn+manson&hl=hu&usg=__Qq6lwXtvp7H-Ec2v3_A5S1wFM_4=&sa=X&ei=ZfL0TaOIHMfGswaK5emRBg&ved=0CCYQ9QEwAQ

2011-06-12 / 20:05:00
файна тема, п. Оросе, лем в окремих моментах дещо слабо документована/аргументована, а тому зауваження від
Юрій Лівак, 12.06.2011 18:35
здаються доволі слушними, а ваша пуста за містом відповідь на них тільки підвищує мій та думаю і інших скепсис щодо окремих тверджень
вашої статті.

Rusyn Val 2011-06-12 / 19:48:00
Ой Орисьо,Орисьо - "єврєі,єврєі,кругом одні єврєі"(ц).
А може ми самі?Та ні як завжди - винуватий стрілочник.
Як сказав гуру українського націоналізму Міхновський - «Народе! Знай! Москва, Польша, Мадяри, Жидва — це Твої вороги. Нищ їх!.. без милосердя!..».Доброю дорогою йдете "допбродії".А пан Орос вказує напрямок

Rusyn Val 2011-06-12 / 19:38:00
Соррі,соррі - не впадайте в дитинство ...
Ви як кожний український печерний насіоналіст,підмінюєте поняття патріотизму - ксенофобією.Не антисемітизмом конкретно, а якраз ксенофобією в широкому смислу слова.Для вас не приятні всі х,то не співає на сон грядущий "ще не вмерла",не б"є поклони перед бронзовим Бандерою і не вішає на стіну його портрет.Тому і ваші аргументи всі що називається "від лукавого".Як кажуть "злодій перший кричить - ловіть злодія".
Значить як відплата за "пограбунку євреями"(ц) в 1910 були погроми в 1919?І активна участь нашого населення в холокості весною 1944?Вам факти наводити ча смі знайдете?
Ну а нарахунок "інкубації" - ви там вже визначіться що і як.Бо Кака мене в Ужгороді поселив та і фах фотографа дав,"Местний" в Дубно відправив,а ви в Росію.Не стиковка получається.
:-))

Орися. 2011-06-12 / 19:23:00
Нарешті п.Ороса направив свою беспощадно- мазохізтську енергію туде де можна дочекатися бажаних ссадин по всьому тілу, а як не ссадин то щолбанів. Лупайте сю скалу. Сіоністська історія з ігрою в прядки, мімікрією, німецькими (і не тільки) прізвищами жидів почалася не в часи Гітлера а набагато раніше, продовжується і зараз. Але і зауваження пана Антона виглядають слушними.