Мирослава Каламуняк: "Хай Великдень дарує всім щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в завтра!"

Мені здається, що всі справжні свята родом з дитинства, і кожне з них має свій неповторний запах, свої звуки і мелодії, свої неповторні почуття і найголовніше – свій стан душі…

Мирослава Каламуняк: "Хай Великдень дарує всім щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в завтра!"

Свято Світлого Воскресіння Христового уособлює початок: відродження  природи, коли радісне весняне сонце зігріває і змінює світ навколо нас, початок якісно нового життя у дусі любові та благоденства. Великдень споконвіку має особливий духовний вимір, надихає на мир і згоду, творіння добра, закликає до духовного оновлення, співчуття і милосердя.

Це свято з року в рік приносить у наше життя щось неповторно піднесене і духовне, дивовижним чином вносить зміни у наш внутрішній світ, і на душі стає світло та радісно.

Символічно, що в цей час, коли українське суспільство потребує нашого згуртування, сили волі і витримки, християн різних конфесій об`єднало спільне святкування Великодня.

Мрію про те, щоб ми перебороли всі негаразди і життєві проблеми, згадали про вічні цінності, набралися з цього сил і терпіння, незгасимої віри і працездатності для розбудови нового, кращого життя для всіх громадян. Адже саме в цьому, на мою думку, головна одвічна місія Святого Великодня.

Зі святом вас, шановні! Від усього серця бажаю вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім щастя, здоров'я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Христос Воскрес!

З любов'ю і шаною,
 
Мирослава Каламуняк

Мирослава Каламуняк, Закарпаття онлайн.Блоги
23 квітня 2011р.

Теги: Великдень, Воскресіння,