Ужгородський Миколайчик запрошує на аукціон!

Ужгородський Миколайчик вирішив: відтоді, як він оселився в головному місті Закарпаття, мусить перейматися долею дітей, які тут мешкають. Зокрема, й тих, котрі обділені увагою та турботою. Адже Миколайчик переконаний: мрія кожної дитини має здійснитися, а також у тому, що на світі нема нічого дорожчого, ніж щира дитяча усмішка...

Ужгородський Миколайчик запрошує на аукціон!

Звісно, Посланця Святого Миколая надихає чудова ужгородська малеча - Миколайчики, котрі кожен раз у грудні у червоних шапочках і цукерками виходять до міста, аби дарувати свято і радість. Вони зробили це цьогоріч, а тепер дорослі можуть подарувати свято і здійснення мрій тим дітям, які потребують цього найбільше – сиротам, дітям, котрі перебувають під опікою, перелік чиїх мрій і конкретних потреб надала міська Служба у справах дітей.
І Миколайчик, котрий останнім часом переймався організацією цілком особливого проекту, дає таку можливість небайдужим! Саме тому для цього він залучив найкращих людей цього міста – ужгородських митців - та радий запропонувати картини провідних закарпатських художників, а також оригінальні лоти, котрі пов’язані з історією його появи в Ужгороді. Запрошує до благодійної акції!
На Аукціон Ужгородського Миколайчика виставлений лист Святого Миколая, яким він повідомляє, що в Ужгороді відкриється його офіційне представництво – Резиденція Посланця. Власне, з цього усе й почалося, ну а вже відтак Миколайчика в Ужгород привіз Олень - модерний твір на його честь для аукціону зробив скульптор Михайло Колодко.
Вікно Дитячих Мрій – можливо, найчарівніший і вже напевно найсолодший твір аукціону. Його разом з вихованцями інтернату для глухих і слабочуючих дітей  виготовив знаменитий кондитер Валентин Штефаньо.

 

Ну а головний лот акції – "брат-близнюк" Ужгородського Миколайчика - перший відлиток скульптури, оформлений дзвіночком. Унікальна символічна річ не лише прикрасить оселю чи заклад, але й гарантуватиме виконання бажань як господаря, так і його гостей.
Надзвичайно привабливі за якістю і ціною лоти – понад 15 картин провідних закарпатських художників, серед яких твори Людмили Корж-Радько, Одарки Долгош, Наталії Сіми, Олени Кондратюк, Ігоря Панейка, Бориса Кузьми, Тараса Усика, Сергія Біби, Франциска Ерфана, Антона Ковача та інших, а також – два малюнки класика крайової малярської школи Гаврила Глюка. Таке пропонує лише Ужгородський Миколайчик!..
Отже, маємо честь запросити Вас на благодійний аукціон - цього четверга, 30 грудня, у конференц-залі готелю "Унгварський" о 16-ій годині. Спілкування за келихом шампанського з найактивнішими представниками міської громади, насолода від мистецьких творів, захопливе змагання за найцікавіші лоти, вдоволення від покупки, кошти за яку підуть на потреби ужгородської малечі – усе це гарантує Вам Ужгородський Миколайчик. Він чекає на Вас та на можливість прозвітувати про результати аукціону! - від імені Ужгородського Миколайчика повідомляють його друзі...

P.S. До речі, вони нагадують: не забувайте вірити у дива!

29 грудня 2010р.

Теги: Миколай, Ужгородський Миколайчик, аукціон, Аукціон Ужгородського Миколайчика

Коментарі

ярослав орос 2011-01-06 / 22:57:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін


Алла Хаятова
Публікації:
/ 29Я програла
/ 4Великі ужгородці. Рошковичі
/ 4Великі ужгородці. Бокшай
/ 22"Білі плями" і "великі ужгородці"
/ 31118?
/ 13Великі ужгородці. Петро Сова. Далі буде…
/ 61Великі Ужгородці
/ 109.05
/ 3Святий Ян Непомуцький повертається в Ужгород
/ 11передЧУТТЯ ВЕСНИ
Сонце Ольга, або У дітей з Батьова – нові друзі
/ 1739, або Яночка та інші (ВІДЕО, ФОТО)
/ 3Конверти від Ужгородського Миколайчика
/ 46Кінцеві титри
/ 60Ужгородський Миколайчик. P.S.
/ 1Посланець Святого Миколая – вже в Ужгороді!
/ 3Пошта Святого Миколая
/ 5Ужгородська Резиденція для Посланця Святого Миколая
/ 2Ужгород готується зустріти Посланця Святого Миколая
/ 11В Ужгороді буде офіційне представництво Святого Миколая
/ 14Аварійно небезпечна ділянка життя
/ 13Опери. Ті, хто за кадром
/ 7Безсоння
/ 11Липова алея, або Літні зелені ужгородці
/ 6Жовта печаль
» Всі записи