Мій особистий лист до Миколая

Я знаю, що ти все можеш, тому пишу тобі листа. Нещодавно серйозні люди в моїй країні вирішили покращити життя нашому народу. Вони кажуть, що хочуть змінити життя на краще. Але чиє життя вони мінятимуть?

Мій особистий лист до Миколая

Дорогий Миколаю!

Я знаю, що ти все можеш, тому пишу тобі листа. Нещодавно серйозні люди в моїй країні вирішили покращити життя нашому народу. Вони кажуть, що хочуть змінити життя на краще. Але чиє життя вони змінюють?

У цих серйозних людей є багато грошей, тому що вони заробляють більше, ніж мої мама й тато. Ці серйозні люди говорять, що новий податковий кодекс вводиться для того, аби  наша країна мала багато грошей. Ці гроші потрібні, щоб платити бабусям і дідусям пенсії та вчителям зарплати, щоб у дитячих садочках завжди було чим годувати діточок, а в школах завжди були підручники.

Але, любий Миколаю, чому не оподатковуються дорогі машини, які є не стільки транспортом, скільки предметом розкоші? Чому не оподатковується елітне житло, в якому живуть всі ці серйозні люди? Ці люди навіть збільшили пенсійний вік в країні, щоб люди довше працювали та довше могли приносити користь нашій країні. Але й для них збільшення пенсійного віку – це вигідно, тому що вони зможуть зайвих 5 чи 10 років брати хабарі на своїх посадах та від'їдати свої гладкі черева...

Важко працюючи на благо держави та своїх дітей, хіба не мають право на відпочинок наші татусі й матусі, наші бабусі й дідусі? Адже багато з них навіть не доживає свого віку, щоб отримувати цю саму пенсію, на яку вони сплачують все своє життя податки... Куди ж насправді йдуть усі ці гроші? Ніхто не знає. Проте, чомусь, їх завжди не вистачає на забезпечення комфортного життя, хоча податки, як і ціни в державі, мають тенденцію до зростання...

Любий Миколаю, я не прошу в тебе купи грошей для себе чи дорогу машину для свого чоловіка! Я прошу в тебе лише одне: дай трохи совісті та співчуття всім цим великим та серйозним людям, які правлять в нашій країні та наживаються за рахунок нашої важкої праці. Будь ласка, Миколаю, зроби так, щоб вони звернули увагу на простий народ і побачили як цей народ живе, щоб вони працювали на покращення умов життя в країні, а не лише у себе в палацах!

Будь ласка, Миколаю, просто дай нашому народу надію на майбутнє!

Я знаю, ти це можеш! Ти ж велика людина в цій країні. Ти – очолюєш її Уряд...

Я вірю у тебе. Допоможи нам.

Крістіна Кузьменко , Закарпаття онлайн.Блоги
30 листопада 2010р.

Теги: податковий кодекс, пенсійний вік, лист до Миколая

Коментарі

дима 2010-12-17 / 22:28:00
мени дуже сподобався ваш лист

тетяна 2010-12-13 / 17:54:00
миколай існуе я вірю хто невіре невіте я люблю його і буду любити завжди

тонічка 2010-12-12 / 17:16:00
я люблю СВ,Миколая і буду ЛЮБИТИ завжди

Миколай 2010-12-02 / 11:10:00
Будьт сделано

Андрей 2010-12-01 / 15:57:00
в Спортлото и ООН еще можно написать...

местный 2010-12-01 / 10:41:00
а может лучше попросить нашего отечественного Дiда Мороза, что он нахрен заморозил в лесу "цих великих та серйозних людей, які правлять в нашій країні та наживаються за рахунок нашої важкої праці"?

ІВАН 2010-12-01 / 10:26:00
"дай трохи совісті та співчуття всім цим великим та серйозним людям, які правлять в нашій країні та наживаються за рахунок нашої важкої праці." - дуже круто. Надзвичайно гарно. Але біда у тому, що Св. Миколая, який приносить подарунки - насправді нема. Жаль

KK 2010-11-30 / 22:27:00
'Куди ж насправді йдуть усі ці гроші? Ніхто не знає.' А ось запамяталося мені щире різдвяне вітання нородові ще кілька років назад від бувшого президента України, де він ясно відкриває цю тайню:

http://www.youtube.com/watch?v=D1nDmpsBB2w&feature=related

Гарі Крішна! :-)