Закарпаття онлайн продовжує лідирувати як найпопулярніший сайт Закарпаття

Закарпаття онлайн продовжує лідирувати серед інформаційних ресурсів Закарпатської області за кількістю і якістю відвідування, залишаючись беззапереречним лідером серед ресурсів, які не зловживають штучними методами накручування відвідуваності.

Закарпаття онлайн продовжує лідирувати як найпопулярніший сайт Закарпаття

Відповідно до статистики, що її постійно наводить портал Біґмір.нет, Закарпаття онлайн випереджає усі співвідносні закарпатські ресурси і за кількістю відвідувачів, і за кількістю переглянутих ними сторінок.

Скажімо, станом на зараз статистика зареєстрованих в рейтингу Біґміра закарпатських ресурсів за підсумком 7 минулих днів виглядає так (перша колонка – це кількість хостів (тобто індивідуальних, неповторюваних відвідувачів, остання – кількість хітів, тобто переглянутих відвідувачами сторінок сайту):

http://top.bigmir.net/show/mass_media/?type=0&criteriaForm=1&u=6&t=1

Як бачимо, якщо порівнювати з найбільш співрозмірним ресурсом – Мукачево.нет,  на сайт Закарпаття онлайн заходило загалом більше відвідувачів, а кількість переглянутих ними сторінок на нашому сайті більша аж на 35, 5 тисяч. І це протягом всього лише тижня.

Ще більшим є відрив Закарпаття онлайн від найближчих конкурентів в розрізі місяця:

http://top.bigmir.net/show/mass_media/?type=0&criteriaForm=1&u=6&t=2

Як показує статистика Біґміра, протягом останніх 30 днів Закарпаття онлайн відвідало майже на 12 тисяч чоловік більше, аніж, до прикладу, Мукачево.нет.  При цьому, як можна переконатися, за цей читачі переглянули на  сайті Закарпаття онлайн сторінок аж на 146 тисяч 596 більше, ніж їх було переглянуто на Мукачево.нет. І це при тому, що останній ресурс позиціонує себе як портал, і його база даних, окрім власне стрічки новин, як на Закарпатті онлайн, пропонує читачам для перегляду ще й різноманітні бази даних підприємств, рубрики безкоштовних оголошень тощо.

* З аналізу принципово виключено сайт UA-Reporter, статистика відвідування якого штучно накручується за рахунок використання споживачів пороноіндустрії та створення блогу, що  пропонує безкоштовне скачування краденої інтелектуальної власності, створення для крадіжки контенту з Закарпаття онлайн сайту-"дзеркала" під назвою Закарпатье online open (http://www.news.uzhgorod.ua).

Для ілюстрації -- прінт-скрін пошуку в Google:

25 листопада 2010р.

Теги: відвідування, Біґмір.нет, статистика

Коментарі

Василий 2011-11-17 / 23:57:00
Мукачево читаю только новости(больше нравится), а тут ищу фестивали, дни сел, атракцыи и тому подобней, репортер ваще не смотрю (не нравется какие-то они запоздалые)

Адмін 2011-10-23 / 00:28:00
Напишіть на editor@zakarpattya.net.ua Блоги відкривають не всім. Вам треба переконати редакцію, що записи у вашому блозі будуть якісними, суспільнозначимими і цікавими не тільки для вас.

Владислав 2011-10-22 / 23:55:00
Як створити власний блог?

Elle 2011-03-12 / 18:25:00

Шановний Ад.,скажiть будь ласка,чому мiй коментар тiльки що зник(був,був та весь вийшов) з блогу Л.З. Пояснiть ,то Ви чи власник блогу бо!ться глянути правдi...?



Якій правді? Крім завуальованого хамства там не було нічого. Дотриуйтеся "Правил коментування", не переходьте на особистості і все у вас буде добре. Адмін

Андрей 2010-11-29 / 17:54:00
2 местный:
"Униан, Мета или Би-Би-Си", а Закарпаття-онлaйн до них яким боком? Ви знову порівнюєте дитячий пальчик з матроським статевим хуєм. Хоча такі ваші бажання можна зрозуміти - захистити свою анально відгороджену "площадку демократичності", яка на ділі, виявляється лише рупором нациків, штибу, Ороса і вас, та джерелом розпалювання міжрелігійної ворожнечі і ксенофобії.

Введення оплати за відвідування сайту (нехай навіть чисто символічної) було запропоноване
як спосіб покінчити з суперечками щодо нюансів клікорахування, хто швидше "скопіпастив" і тим самим "забив" авторство матеріалу і міряння піськами з аналогічними "ресурсами", які себе так само називають "першими".

Щодо реплік Адміна, це чистий цирк: "Будуть посилання на нас - будемо давати ми." - чудова вибірковість і принциповість у світлі
неодноразово деклорованого дотримання вимог авторського права.
"Матеріал Денисової з "Дзеркала" був відверто низькопробним і з перекрученнями фактажу, а матеріал про Чалого - чергове замовлення пана Москаля. А ми, як ви, мабуть помітили, на замовлення не працюємо." - чудовий приклад парафразу Орвела. "Друкуємо всі матеріали, ми демократичні, але деякі матеріали менш демократичні (чи то пак не співпадають з "завданням" редакції).

Воістину, історія двічі повторюється (чи навіть більшу к-ть разів): спершу - як трагедія (союз шинкарів і художника-невдахи), далі-
як фарс (союз власників генделиків і арійських письменників-невдах)...

Микола Староста (Жалива) 2010-11-28 / 19:44:00
Адмін, якщо ви такі лідери, чому прячете всю статистику? Мукачево - нет, теж замочок повісило?

Зігфрід 2010-11-28 / 09:36:00

Ха-ха-ха! :) Тобто матеріал Денисової низькопробний, а Логойди - високопробний! Розсмішили :) А по Чалому - взагалі супер! Заказуха, і все, можна вмити руки. У "дзеркальному" матеріалі є гіперпосилання на попередні статті по цьому персонажу - у 2004 - 2006р. Тоді теж пан Москаль Мартину їх замовляв? А може Рата? Або ні - Балога! Чалий же тоді проти Балоги працював - бив депутатів, чинив погроми на дільницях, дітей із готелю викидав... Це точно Балога замовляв! Поцікавтеся в нього, ви же, здається, дружні :) Це ж треба так підміняти поняття! А ще вживаєте слова: "УКРАЇНСЬКЕ обличчя", "МОЯ КРАЇНА", "ДЕМОКРАТИЧНІСТЬ"... Хоч самі вірите в те, що пишете? Якщо так, то немає смислу дискутувати, би ви чуєте лише себе. А якщо ні, то тим більше... Та варіться ви хоч сто років у своєму болоті й самі себе називайте найкращими, найпопулярнішими й найкрасивішими... А за "гумор спасибі. Підняли настрій! :) :) :)


У вас галюцинації: ви змішуєте в одне те, що тут говорять різні люди. Такий мікс не піде на користь вашому здоров'ю.)) Адмін

Микола Староста (Жалива) 2010-11-27 / 23:25:00

Для чого було саморекламування, щоб потім оправлуватися?


Робіть різницю між виправдовуванням і спілкуванням з читачами сату (в темі, котра для Адміністрації сайту є важливою). Адмін

Зігфрід 2010-11-27 / 15:01:00

Бла-бла-бла, бла-бла-бла... Замість відповісти по суті, тут вдалися до патетики :) Сайт виразно тенденційний і діє в унісон із Мукачево.нет, це помітно з першого погляду. Обидва дають ніяку аналітику Логойди з УНІАНу чи Лещенка з УП, що подає Балогу куратором Заходу, не помічаючи Денисової з "Дзеркала", або ігноруючи Мартина про Чалого. Хоча про це мають кричати вголос усі, а особливо незаангажовані журналісти, адже до влади завдяки "ЄЦу" йдуть справжні відморозки, що займалися дуже гидкими справами, і не понесли за це належного покарання. Переваги Закарпаття.онлайн у тому, що він оперативніше й повніше копіює чужі статті, а Мукачево.нет - що дає більше оригінальних матеріалів. Що краще, хай вирішує читач. А в чому, власне, демократичність сайту? Демократичними самі себе називали й називають СДПУ(О), ЄЦ, ПР (київські, бо закарпатські "регіонали" взагалі ніякі)... "УКРАЇНСЬКЕ обличчя", "сайт МОЄЇ КРАЇНИ, МОГО НАРОДУ" - ну це взагалі! Нагадує Ющенка, котрий щиро любить Україну, але стільки дров наламав, настільки своїми діями зневірив людей у всьому високому й святому, скомпрометував самі фундаментальні поняття... Таке враження, що ви сидите перед дзеркалом і бачите лише себе. Та підніміться трохи й погляньте на все згори. Карпат.ньюз уже цікавіший за вас, бо, хоч і зав"язаний на губернатора, але, по-перше, дає ширшу палітру чужих матеріалів (навіть, якщо вони не на користь Ледиди), а, по-друге, має більше власних статей, які ви, до речі, копіюєте без посилання. І все-таки, трохи більше скромності, бо негарно воно якось...


Непосилання на Карпатньюз було не нашою ініціативою, бо якраз ми пропонували взаємне гіперпосилання. Вчора "розпорядник" цього сайту поміняв правила гри. Дай Бог. Будуть посилання на нас - будемо давати ми. Щодо об'єктивності цього ресурсу маємо свою думку. Щодо можєливостей робити власні матеріали, то їх у них більше - від фінансування і завершуючи адмінресурсом. Все це закінчиться разом з "губернаторством" пана Ледиди. Така діалектика закарпатської журналістики. На жаль... Будемо раді. якщо станеться виняток...


Матеріал Денисової з "Дзеркала" був відверто низькопробним і з перекрученнями фактажу, а матеріал про Чалого - чергове замовлення пана Москаля. А ми, як ви, мабуть помітили, на замовлення не працюємо.


На Мукачево.нет власних статтей аж ніяк не більше, ніж у нас. Просто ми не втикаємо в свої статті по десятку гіперпосилань на самих себе, а робимо їх за одним шаблоном з іншими інформаціями. Тому ви здебільшого навіть не придаєте уваги тому, хто є автором. Так і має бути. Безумовно, виділяються за оформленням тільки прес-релізи прес-центру "Закарпаття". Унісона з Мукачево.нет нема жодного - ми взагалі не контактуємо.


Ваше право обирати той ресурс, котрий вам більше до вподоби. За зауваження дякуємо - деякі з них, цілком можливо, допоможуть підкоригувати нашу діяльність. Адмін

АНЦЯ 2010-11-27 / 14:16:00
ЙОЙОЙ! Хвалиня роте ........Чутьл1 не "УГЛЯ" чи "ГУГЛА"

сорри 2010-11-27 / 00:56:00
Сайт залишається демократичним маючи виразне УКРАЇНСЬКЕ обличчя. Це сайт МОЄЇ КРАЇНИ, МОГО НАРОДУ. І для мене це ключове. Завжди важливо відчувати, що ти не один. Статистика - другорядне, хоча, безумовно, в плані впливу на далеко неоднозначну політичну ситуацію на Закарпатті і вона має значення.

KK 2010-11-26 / 23:53:00
Не журися Жаливо, зі мною все можеш поспілкуватись...ще би могли разом твою добру паленку запити...:-)

Микола Староста (Жалива) 2010-11-26 / 23:10:00
Повно у на сюй земли всяких прихожир шлапаю.

KK 2010-11-26 / 22:34:00
Бідний, бідний Жалива...уже засмітив УA-репортер зо десятьма там сайтів під різними никами, і ще хоче тут мати такі самі свободи щоби розширувати свою бутафорію. Але правду кажучи, і навіть там він уже не знає про що писати...не може критикувати його улюблені ПРдунів...які він думав його зроблять цариком Пудкарпатськой Русь...шкода чоловіка, шукає за чимсь зачіпитися...:-)

местный 2010-11-26 / 21:41:00
2ІВАН ("Сайт найпопулярніший в краї. Чому? Та тому, що найкращий") - точно. коротко и по сути :)

есть коллеги-конкуренты, но у всех огромное НО (будем ИХ рассматривать - прокомментируем конкретнее).

2Микола Староста (Жалива) ("Свого сайту створювати не буду, на то нема часу") - так у Вас же был свой сайт, ну блог у коллег-конкурентов и сейчас есть!!!

2Андрей ("зробіть перегляд платним для відвідувачів") - ну даёте... что, Униан, Мета или Би-Би-Си сделали свои сайты платными?

ІВАН 2010-11-26 / 18:23:00
Жодних суперечок нема. Сайт найпопулярніший в краї. Чому? Та тому, що найкращий. Успіхів О. Дибі та його співробітникам

Зігфрід 2010-11-26 / 15:44:00

Чи чув хтось, щоб Українська правда оголошувала себе найякіснішим чи найпопулярнішим сайтом? Або Комерсант, Дзеркало тижня? Хоча в них дійсно є підстави, і не лише через відвідуваність. Там оригінальні статті, журналістські розслідування, які цитують і в Україні, й за кордоном. А тут така мишача вовтузня, смішно... Постійна боротьба з Мукачево.нет явно з ревнивими нахилами. Той сайт хоч дає час від часу власну аналітику (хай і тенденційну), нейтральні матеріали (регулярно відслідковує злощасний вибух у багатоповерхівці). А на Закарпатті.онлайн був хоч ОДИН власний, несписаний вартісний матеріал, який усі цитували? Понад 90% - копіювання, копіювання, копіювання. Причому вибіркове, гострі матеріали проти Балог не даються, зате похвальба - ми не беремо гроші з Мукачева, ми самі по собі. А смисл, якщо по тональності й Мукачево.нет, і цей сайт - однакові? І що чесніше - відверто працювати на когось, чи вдавати незалежного, але тримати в голові самоцензора? Та ще й вихвалятися - ми найякісніші, найпопулярніші... Дивні ви, панове. Як діти малі - з непомірними амбіціями, але обмеженими можливостями. Підніміться трохи і спробуйте поглянути на себе згори :)


А до чого тут Мукачево.нет? Воно турбує, очевидно, вас, а не нас. Ми займаємося власним ресурсом і вправі повідомляти нашим читачам і блогерам про його якість. Вам може не помітно, але цим - рекламуванням власної якості - займаються майже всі українські інтернет-ресурси. Укр.нет он навіть рекламу по ТБ оплачує - тенденції зростання, кількість відвідувачів і т.д. Кореспондент ще й як рекламується через свій Біґмір... Витрачаючи час і зусилля, ми так само вправі розраховувати і на віддачу - в плані позитивної енергії від якісно зробленої роботи, фінансової - від реклами і т.д. У кінцевому підсумку і те, і друге - і отриманий позитив, і залучені фінансові ресурси - будуть інвестовані в цей самий продукт - сайт Закарпаття онлайн, прес-центр "Закарпаття", інші супутні проекти. Тому, якщо тільки ви не належите до числа ображених "конкурентів", переживати з цього приводу вам нема чого - в будь-якому разі як читач ви будете тільки у виграші...


Що ж до власних матеріалів і  "гострих матеріалів проти..." - просто читайте уважніше...))) Один лише прес-центр "Закарпаття" дає інформацій і інформприводів більше, ніж достатньо.) Адмін

Микола Староста (Жалива) 2010-11-26 / 15:22:00
Олег С. Диба не дасть мені відкрити свого блога на його ресурсі.. у нас різне розуміння нашої історії.. в добавок вважаю себе русином, ще політичні вподобання у нас різні. Я не звинувачую його ні в чому... то його законне право.
Мукачево- нет видає мені таке:


Помилка
З вашої IP-адреси коментування на сайті заборонено

Теж їх право. Свого сайту створювати не буду, на то нема часу. Як уже є ... так воно є.

Олег С. 2010-11-26 / 12:03:00
Уря! У мене є блог на найкрутішому сайті Закарпаття!
Пане тезко! То дайте пану Миколі Жаливі вести свій блог - і всі звинувачення в необ"єкивності відпадуть.

А рівнятись із "Трупортером" - то якось навіть некомільфо. Не треба такого робить, ІМХО

Олег Диба 2010-11-26 / 12:02:00
Андрею,

"показ реклами і прочі адсенси" не компенсовують і чверті поточних затрат на утримання ресурсу. Не говорю вже про те, що виділив під нього і прес-центр цілий будинок, котрий міг би використати з більшою вигодою. А сайт, як ви, мабуть, самі розумієте, потребує коштів не тільки на утримання, але й на розвиток - ми чудово знаємо, в якому напрямку його розвивати. однак не витягуємо фінансово.

Говорячи це, особисто я не розраховую ані на похвалу від вас, ані навіть на розуміння - роблю свою справу незалежно від вашого до неї ставлення. Просто радий, що затрачені час і зусилля повертаються увагою читачів, а значить - розвитком ресурсу. Вам би порадив дещо стопорнути в агресії і зробити щось співвідносне. Тоді і ціна вашим зауваженням була б вищою.

З повагою,

Олег Диба

П.С. Хамство у попередньому вашому пості закрив я особисто.))