Передвиборчий калейдоСКОП-СТОП з Виноградова

Передвиборчий калейдоСКОП-СТОП з Виноградова

ТАРАС ГРІЗНО ОГЛЯНУВСЯ

Якщо Вірі Павлівні від Чернишевського снилися чотири сни про світле майбутнє, про звільнення від рабства, то Вірі Павлівні від Балажа сниться п'ятий сон - блакитний, про можливість індивідуального щастя під крилом біло-синього птаха, який на грудях жовто-блакитних в'є своє на всі сторони кольорове гніздо.

Новий директор Виноградівської міської ЗОШ № 1 Балаж Віра Павлівна відмовила районній партійній організації РУХу в проведенні передвиборчої конференції. Напевно таке сталося вперше за часів НЕЗАЛЕЖНОСТІ, бо до цього вони там проводилися, як то кажуть – без питань. А те : що ШКОЛА ПОВИННА БУТИ ДАЛЕКОЮ ВІД ПОЛІТИКИ, виглядає просто смішним. Ви просто уявіть собі, що Віра Павлівна це сказала в очі не Михайлу Лісіцкі, а Сергію Рішко. Посміялися? Пішли далі... А далі цікаві перспективи українства у місті. Всім відомо, що перша школа (як би там не було), являється у Виноградові цитаделлю УКРАЇНСЬКОГО ДУХУ. Ну приблизно, як міська школа № 3 – УГОРСЬКОГО. Білий дім, що по визначенню повинен бути ДЕРЖАНИЦЬКИМ ДОМОМ, як і кожен білий дім в Україні, не хочеться назвати розбійницьким вертепом, але сказати що це ВІН (ДУХ), кнопка комп'ютера не піднімається, скоріше ВОНО (незрозуміло що), тому панування блакитних, в даний час, як ніколи симптоматичнt.  Що ж до пані Віри, - чи вона не боїться, що за тих тенденцій (якщо вони розвиватимуться), Шевченко з Духновичем (перед першою школою) просто підуть з постаментів??? А позаяк це уявити собі так само важко, як те, що з постаменту перед школою № 3 скотиться голова Бейли Бартока, то скоріше сни Віри Павлівни призупиняться, і вона піде їх снити в інше місце. Ну так само, як у свій час з білого дому пішов її чоловік Антон Балаж. Можливості ж КОНТОРИ не безмежні.

Євген Юпін: "ХТО ГРОШІ БЕРЕ, ТОЙ УКРАЇНУ ПРОДАЄ" 

На днях в місті зустріли Євгена Васильовича Юпіна, неодноразового депутата міської та районної рад, колишнього начальника комунальної служби і просто відомого громадянина та патріота міста. Євген Васильович  уже на пенсії, але уважно слідкує за подіями в країні, світі та у рідному місті.

 - Володимире Івановичу, знаєш, іноді просто мовчати вже не можу.

 - То говоріть, полегшає.

 - Я відкрито скажу і навіть прізвище назву, бо вже терпіти цього сил нема. Тобі відомо, що ми традиційно з друзями, такими ж пенсіонерами як я, о 9 ранку звикли пити каву в Кооператорі. Там обмінюємося думками, обговорюємо події. Іноді до нас підходить п. Барничко. Ну ти його знаєш, який колись в РЕМі серед начальників ходив, а потім, після деяких подій, понизився і зараз працює диспетчером. Ото він недавно підходить  і починає: Янукович такий, Янукович сякий, ціни піднімає, з газом людей обманув. І ми тут прямо всі не витримали: та ти ж на нього працював, ти ж нам хвалився, як тобі тисяча гривень перепала на минулих виборах, бо людей організовував для голосування за Януковича. А зараз смієш нам тут розповідати?! Ми ж тобі і таким, як ти, повинні зараз дякувати! Чи ти тоді не розумів, хто такі Регіони? Із-за таких, як Барничко, Володимире Івановичу, ми й маємо таку владу. Чи я не правий? Це ж ми себе продаємо, а потім хочемо, щоб добре було. То він як побачив, що товариство так налаштовано, пішов від нас, навіть кави не допив. Хтось може скаже, що то не файно про чоловіка писати, прізвище називати, а я скажу, що під цим "не файно" всякі підлості і творяться. Правильно  в "Чорній  Горі" було написано про "маленьких людей". Вони собі гроші заробляють, життя влаштовують, а народ терпить, ніяк з того болота не вилізе. Тому я так скажу – хто гроші бере, той Україну продає. Зараз питання тільки так стоїть.

Володимир Мочарник, Закарпаття онлайн.Блоги
23 вересня 2010р.

Теги: Виноградів, РУХ, Янукович

Коментарі

2010-09-28 / 19:49:00

2010-09-28 / 17:07:00

Виноградівець 2010-09-28 / 10:57:00
Ембер ти дурак, хоч і називаєшся людиною. Піди і запитай в Шаланках як Череснє "сама" заяву писала, і скільки вона за це пережила.

ember 2010-09-27 / 20:40:00
Cseresznye sama zajavlenie napisala! Nado bylo dumatj pered tem, kak avtrograf postavitj.Posle boja kulakami ne mashut!

Микола Староста (Жалива) 2010-09-26 / 23:19:00
Які у вас "аргументи"... хай подають до суду, якщо їх звільнили не законно.

Виноградівець 2010-09-26 / 22:02:00
Ще одне, Микола, на обіжених природою не обіжаються.

Виноградівець 2010-09-26 / 22:02:00
Про таких як ти, Миколо, кажуть :"На курву плюють, вона каже дощ іде". Дискутувати з дебільними аргументами, типу "законне" право підбирати команду, не зважаючи на трудове заканодовсто....
Нема про що говорити. Ти йому чорне, а він біле...

Микола Староста (Жалива) 2010-09-26 / 20:14:00
Почався "спів" "обіжених", до влади прийшли нові люди, їхнє законне право підбирати собі команду.

2010-09-26 / 16:17:00
Я не знаю якого віку і за що звільнили директора Шаланецької школи, на то є люди які за то несуть відповідальність, а якщо звільнили не законно, для того є суд... хай всі, хто "пострадав", туди звертаються, це стосується і Борисенка.

Виноградівець 2010-09-26 / 11:14:00
Ей бо брешеш Миколо.
Директор Шаланецької школи Череснє М.Є. далеко не пенсіонер. Це раз.
По друге, пенсіонерів і Любімов хотів звільняти, але не по-безпрєдєлу, а ці твої хлопці просто наїхали, залякали, зашантажували...
А кого поставили? Наскільки маю інфу особисто Резеш та Довбак вказували Беленє хто де має працювати.
По-третє. Юсип тоже пенсіонер? А Борисенка прямо в лікарняній палавті звільнили. Тоже прихований пенсіонер?
НЕ БРЕШИ МИКОЛО!

Микола Староста (Жалива) 2010-09-25 / 22:24:00
На скільки я знаю, звільнилися всі пенсіонери,дали дорогу молодим, тут політику вмішувати, нічого.

А школи в суботу і неділю, не клуб по інтересам.

Виноградівець 2010-09-25 / 14:46:00
А де школу вмішували в політику? Там ніколи не було дітей, зібрання проводилися в суботу, або в неділю.
А тепер точно вмішують школи в політику. Тому що звільнення 17 директорів, нібито за "власним" бажанням і насадження своїх, близьких до ПР, це класичний приклад такого вмішування.
До речі, Миколо, а чому заставили написати заяву директорку з Шаланок? Вона тоже політик? Чи треба місце людині Резеша, чи Албока?

Микола Староста (Жалива) 2010-09-24 / 22:11:00
Немає людей суто біленьких або зовсім чорненьких; люди всі пістряві,так я підтримую Партію Регіонів.. і проти того, щоб в політику вмішували навчальні заклади... хочу повторити, в автора цієї статті, жінка теж директор школи... якась чомусь не стала :"цитаделлю УКРАЇНСЬКОГО ДУХУ"

2010-09-24 / 22:09:00
Немає людей суто біленьких або зовсім чорненьких; люди всі пістряві,так я підтримую Партію Регіонів.. і проти того, щоб в політику вмішували навчальні заклади... хочу повторити, в автора цієї статті, жінка теж директор школи... якась чомусь не стала :"цитаделлю УКРАЇНСЬКОГО ДУХУ"

KK 2010-09-24 / 21:16:00
Можливо що Жалива не офіційно належить до Партії Регіонів, як його рідний брат Бушка, але те що він прихильником цієї партії він не один раз уже являв по інтернеті. Він як би то мовити не 'парафіян' цієї партії, а тільки прихожанином (мабуть шпарує бо не мусить платити членські внески!):)

А тепер як самий нянйо партії, Янукович, серйозно скоротив його власні амбіції щодо пристолу Автономнійні Федерації Рутенії (Подкарпатська Русь), то думаю що Жалива далі залишиться як тільки прохожанином! :)

2010-09-24 / 20:59:00

Виноградівець 2010-09-24 / 20:57:00
Миколо, хлопче, а в списку якої політсили Якоб став депутатом райради? ??
Га???
Не вводь в оману відвідувачів сайту.
А ще чекаву коли ти як той Барничко, побачивши очевидний крах ПРдунів, будеш каятися ош помилився, ош ти не член ПР, шо то твій брат винен, а ти білий, пухнастий і майже демократичний.

2010-09-24 / 20:50:00
Жалива, харэ флудить!

Микола Староста (Жалива) 2010-09-24 / 20:38:00
Віктор Ющенко нахамив журналістам після з'їзду партії "Наша України"

Журналісти попросили Ющенка підвести попередні підсумки після з'їзду партії і перед політрадою, яка повинна була обрати нового главу.

"Проміжних не вийде. Ви ж хочете нові обличчя побачити! До речі, це ваші питання, це не мої запитання. Вам в цій країні жити більше, ніж мені. А ви такі інертні сталі. Це ваше майбутнє, ви навчиться за нього боротися, а то дійде до того, що ви крім вокзалу ніде акредитовані не будете", - кричав Ющенко.

Це цікава фраза:"Вам в цій країні жити більше, ніж мені"... явно намилився тікати, від тої розрухи, що натворив.

Микола Староста (Жалива) 2010-09-24 / 20:31:00
Вибачте, помилився.