Відтепер ви можете керувати коментарями у власних блогах

Свобода слова - як палиця з двома кінцями: отримавши можливість говорити все, що думаєш, взамін отримуєш шанс почути все, що думають про тебе.

Як і кожна свобода, свобода коментування в БЛОГАХ на Закарпатті онлайн має свої недоліки, бо свободу висловлюватися тут (принаймні, у коментарях) мають і ті, хто, насправді, не готовий розпоряджатися таким правом. Утім, аби уникнути спокуси суб'єктивного визначення "готових"/"неготових", Адмін самообмежив себе, запровадивши "Правила поведінки у рубриці коментарів". А відтепер ще й делегує право на керування свободою/несвободою коментування в межах кожного конкретного блогу їх власникам.

Право видаляти ті чи інші коментарі було у вас і раніше: варто тільки відкрити у своїй адмінці той чи інший матеріал, клікнувши на його заголовок справа, як ви отримуєте можливість коригувати (закривати зірочками * окремі слова, якщо зміст коментаря вцілому видається вам вартим того, аби його залишити), чи видаляти коментарі до нього.

Тепер ви отримуєте нове право: повністю забороняти або дозволяти коментування того чи іншого свого запису, скориставшись можливістю ставити або не ставити "галочку" у відповідному "віконці" внизу адмінки - під час розміщення запису, чи будь-коли пізніше.

Сподіваємося, що всіма цими можливостями ви користуватиметесь вкрай обережно, аби не нашкодити в такий спосіб ні власному іміджеві, ані власному блогові, ані нашому "блоговому" починанню вцілому.

Паралельно сподіваємося, що у своїх коментарях до цього повідомлення ви висловите також свої побажання сприводу того, які нові додаткові функції ви хотіли би бачити у адмінзонах своїх блогів і розділу блогів вцілому, які недоліки варто виправити і в якому напрямку взагалі нам з вами варто рухатися.

Принагідно повідомляємо, що за короткий період від часу створення блогів відповідний розділ нашого ресурсу став лідером по відвідуваності серед інших тематичних розділів.

З чим вас і нас і вітаємо! :)

17 березня 2010р.

Теги: коментування, блог, свобода

Коментарі

Миверх 2011-01-07 / 19:58:00

Розкажіть, будь ласка, як створити (зареєструвати) свій блог?



Блоги (не)відкриваються на власний розсуд редакції сайту. Скиньте, для початку, на адресу editor@zakarpattya.net.ua інформацію про себе. Адмін

Олег 2010-03-23 / 13:36:00
Відтепер правду про себе можна видалити!

Ол.Попович 2010-03-18 / 15:51:00

Адмін, коментарі часто не доходять на сайт. Особливості движка. У мене особисто злітало кілька разів і Бедзір у топіку у Кешелі висловився.


Я думаю, ми втрачаємо до 2/3 коментарів.


Сашко, дякую. Проблема вже очевидна. Будемо розбиратися. Власне, вже розбираємося. Олег Диба