Чурило. Як брешуть "патріоти"

Чурило. Як брешуть "патріоти"

У порядку полеміки з представниками даякої «політичної» сили щодо генерального плану міста Ужгорода. http://www.pravdatime.uz.ua/?cont=1603111230&id=5753

Виявляється, існує такий собі інтернет-ресурс «Час правди» - настав!» Новини твого краю».

Насамперед, щодо граматичного та смислового використання в назві розділового знаку «лапки». Вважаю, що лапки варто перенести і застосувати лише в частині слова «правди» - і так буде справедливіше з огляду на «політичну» силу, що його хоснує.

З приводу такої «позиції» можу зауважити, що відверто брехати - також талант.

Памятаєте рекламу - feel the difference?

Ось і я на прохання представників громади, депутатів міської ради, представників органів виконавчої влади, прокуратури Закарпатської області, народних депутатів (але, на жаль, не місцевих), які також воліють розібратися в проблемі з містобудівною документацією Ужгорода, що так довго та болісно обговорюється в місті ( і за такий інтерес їм глибока моя повага і подяка одночасно, бо саме на масову зацікавленість у розробці і обговоренні цієї планувальної документації я, як і інші мої однодумці, розраховую), всім зацікавленим в порядку полеміки з "ведучими" депутатських муток в теперішньому складі місцевої ради наводжу порівняльну табличку таких собі differences: перелік пропозицій громади і перелік "врахувань" авторами славнозвісного проекту рішення від 10 березня 2016 року щодо затвердження містобудівної документації, яким так пишаються "патріоти".

Пропозиції, напрацьовані громадою

 

Прийняті (враховані)  радою в 2016 році

 1.Скасувати рішення  ХХVII сесії  Ужгородської міської  ради від 09 листопада  2015 року  №1881 «Про  затвердження  містобудівної  документації»

 

 1.Визнано таким, що втратило чинність з 10 березня 2016  року рішення Ужгородської міської ради від 09.11.2015 року    №1881 «Про затвердження містобудівної документації» 

 2. затверджено по-новому ті самі нормативно-правові акти –  генеральний план (коригування) м. Ужгорода, план зонування  території м. Ужгорода

 

 2.Провести  інвентаризацію земель  міста

 

 3.Провести  інвентаризацію зелених  зон та насаджень міста

 

 4.Провести  паспортизацію зелених  зон та водних об’єктів  міста

 

 5.Виготовити схему  перспективного  озеленення території  міста

 

 6.Внести зміни до  порядку пайової участі  в розвитку  інфраструктури міста в  частині збільшення  розміру

 

 7.Ухвалити цільову  програму, завданням  якої є закладення  коштів на замовлення  містобудівної  документації щодо  такої інвентаризації і  паспортизації цих зон  п.п. 3-5 (не менше 2,5  млн. грн.)

 

 8.Ухвалити цільову  програму, завданням  якої є закладення  коштів на розроблення  стратегічного плану –  (15 тис. у.о.)

 

 9.Затвердити історико-  архітектурний опорний  план м. Ужгорода

 3.Затверджено історико-архітектурний опорний план

 м. Ужгорода

 10.Чинною  містобудівною  документацією м.  Ужгорода на  перехідний період (до  затвердження нового  генерального плану,  зоннінгу) залишити  генеральний план м.  Ужгорода,  затверджений рішенням  ХХІХ сесії міської ради  ІV скликання від 04  червня 2004 року №  313 «Про генеральний  план міста»

 

 4.Затверджено генеральний план (коригування) м. Ужгорода  виготовлений 2010-2015 р.р., та план зонування території м.  Ужгорода 2015 року, що розроблені з порушеннями ЗУ «Про  регулювання містобудівної документації», ЗУ «Про мораторій  на зміну цільового призначення окремих земельних ділянок  рекреаційного призначення в містах та інших населених  пунктах», ЗУ «Про основи містобудування»,  державних  будівельних норм ДБН 360-92** «Містобудування.  Планування і забудова міських і сільських поселень»,  затверджених наказом Держкоммістобудування від 17 квітня  1992 року №44, та Державних санітарних правил планування  та забудови населених пунктів, затверджених наказом  Міністерства охорони здоров’я України від 19 червня 1996  року №173

 

 11.Розробити стратегію  сталого соціально-  економічного розвитку  м. Ужгорода

 

12.Започаткувати  процес розроблення  нового генерального  плану міста

 5.Доручено підготувати проект рішення сесії про внесення  змін до Програми комплексного забезпечення містобудівною  документацією міста Ужгород та передбачити кошти на  виконання робіт щодо внесення змін до генплану  (коригування) та плану зонування міста ( однак, не нового  генерального плану)

 13.До затвердження  нового генерального  плану міста тимчасово  припинити видачу  містобудівних умов та  обмежень забудови  земельних ділянок на  територіях міста  зелених зон (парків,  скверів, прибудинкових  територій, спортивних  та інших рекреаційних  споруд) та земель  загального  користування

 6.Рішенням ради від 10 березня 2016 року затверджено  список земельних ділянок зелених зон та земель загального  користування, прибудинкових територій, на забудову яких та  зміну цільового призначення щодо яких, виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення яких встановлено  заборону (мораторій)

 14. Забезпечити до  затвердження нового  генерального плану  передачу у власність  чи користування  земельних ділянок, а  також видачу  містобудівних умов та  обмежень забудови  земельних ділянок,  щодо яких розроблено  детальні плани  територій (окрім  вищезазначених  зелених зон та т.д.)

 

 

Наталія Майстренко, Закарпаття онлайн.Блоги
13 березня 2016р.

Теги: Чурило, генплан, Патріот

Коментарі

Наталка Майстренко 2016-03-28 / 18:21:04
В мене постійне прохання до "спостерігачів" - не лізьте в "ни о чем", будь ласка. Очевидно, що воно вас не стосується, тому не марнуйте свій час на ці "розбірки"

сестричка Віка 2016-03-15 / 23:03:00
Василю, "ні про що" і "ні для чого", або й "**й знає нащо" - це ти.

А тут, якщо ти не зрозумів, йдеться про відстоювання інтересів громади перед злодіями. З порядними депутатами, а не дерибанщиками, громада не воює, а співпрацює на благо міста

Василь 2016-03-15 / 22:48:20
Стаття ні про шо. Розбірки громадської ради з депутатами.

наблюдатель 2016-03-14 / 13:26:07
Что поделать, быть Чурило это не профессия, это диагноз

Патріот 2016-03-14 / 09:46:23
"Патріот" купив місця в Ужгородській міській раді лише для того щоб дерибанити наше місто

ганьба 2016-03-14 / 02:11:17
Чурило, Волошин, Пономарьов і інші заводіли цієї міськради - то ганьба Ужгорода.

Досить лише піти за посиланням, почитати той чурилівський опус