Москаль як злочин – 2

Москаль як злочин – 2

На другий день після виборів дочекався, нарешті, публічних реакцій Геннадія Москаля.

Сподівалося, що хоча би в якийсь спосіб почуємо відповідь на питання, які буквально підірвали активну і свідому частину закарпатського суспільства – тотальний підкуп виборців сателітом партії влади в Ужгороді – «відстійником» вчорашніх «регіоналів» у вигляді партії Ланя-Блюка «Відродження», толерування цього підкупу по всій вертикалі влади Москаля - Пацкана - Князєва - Воєводіна, загалом виграш екс-«регіоналів» і, натомість, фактичний програш провладної «Солідарності» в масштабах всієї області. І, нарешті, акцентовано, обвальний програш в обласному центрі провладного кандидата в мери. На якого, попри всі нюанси, ужгородці таки покладали надію на відродження свого розграбованого і понівеченого міста, а по факту отримали від влади інше «Відродження» і можливість «вибору» між двома екс-«регіоналами» і антимайданівцями.

У коментарях Геннадія Москаля про це – ні слова. Натомість, маразматичне інерційне слинобризкання в бік «Єдиного Центру».

...Вам не здається, Генадію Геннадійовичу, що ви загралися? Точніше, тупо загналися?..

У запалі виконання поставленого зверху замовлення, в брехні і обманах, в маніпуляціях і відвертому толеруванні ворогів України...

26 жовтня до тями прийшли навіть ті, хто був вашим симпатиком чи, навіть, кандидував від вашої політичної сили на виборах.

До тями не прийшли тільки ви. Бо ця сьогоднішня війна з «Єдиним Центром» без огляду на справді проблемні моменти – це вже поза межею здорового глузду.

Вас турбує тільки те, щоби Віктор Балога склав мандат нардепа? Але для ужгородців принциповим є інше – щоби ви, нарешті, дали відповідь, а в ідеалі, – відповіли власною посадою за реванш Партії регіонів на крайньому заході України.
Бо це справді поза межею, коли ви злопихаєтеся з приводу того, що на студентській дільниці в Ужгороді начебто не підтримали ректора УжНУ В.Смоланку. По факту – через тотальний підкуп, цинічне втягнення в корупційні схеми тих, хто мав би стати нашим майбутнім, але, взявши ці брудні гроші, в свої 17-20 років став її минулим. І мовчите про те, що там же тотально програла «Солідарність», першим номером в списку якої йшли ви особисто. Більше того – повністю перемогло зло в «особах» «Відродження», «Опозиційного блоку» і «Нашого краю».

Ви, взагалі, при тямі, Геннадію Геннадійовичу?

Про злочинну суть Москаля в контексті майбутніх виборів я говорив давно. Про те, що відбудеться в Ужгороді, я попереджав за кілька днів до дня голосування. Справдилося все. До останньої букви. Але жодного задоволення від цього немає. Бо прагнулося не злорадства, а шансу для свого міста. Натомість, Москаль віддав Ужгород на розграбування. І зробив це цинічно і нахабно – проповідуючи з екрана державного телебачення і з інформаційної розсилки ОДА для закарпатських ЗМІ цілковито протилежне. І продовжує викручуватися і брехати, замість стати перед Ужгородом і ужгородцями, Закарпаттям і закарпатцями на коліна.

Так чи інакше, В.Балога чітко заявив, що ЄЦ укладатиме коаліцію в облраді виключно з КМКС і «Батьківщиною». З ким укладатиме угоду про співпрацю «Солідарність» – теж зрозуміло. От тільки хочеться почути звук цього «контрольного пострілу» з уст самого Москаля. Бо після нього він стане тим, чим є насправді – політичним  трупом. Привидом з минулого. Що його викликали на службу ті, хто також не є майбутнім України, але волею обставин опинилися на вершині її влади...

Але найгірше в цій ситуації інше.

Згадаймо: 3 жовтня на Закарпаття прилітав непримирений опонент того ж таки В.Балоги Віктор Медведчук. І мала відбутися його зустріч з Г.Москалем. Тим самим, якого Медведчук призначав «губернатором» Закарпаття в 2001-му році. З точно тим самим завданням – «мочити» Балогу. Так само – будь-якою ціною.

Але тоді, у 2001-му, ще не було смертей Героїв Небесної Сотні і тисяч Героїв, що полягли у війні з Росією.

Тепер ця співпраця будується на їх крові...

28 жовтня 2015р.

Теги: Геннадій Москаль, підкуп

Коментарі

свалява 2015-10-30 / 22:32:20
Дуже ганебно прославилася Свалява,а виновен саме мент-Москаль який занимається болтовньов.Саме він дозволив колишнім регіоналам вилізти із кубла і обратися через проурядові партії. Не треба шукати виновних ,а перевірити на вірність народу(жити тільки на зарплату лікаря) і ми всі зробимо виснови хто є хто.Зараз адмін ресурси (саме на місцях)роблять все можливе,щоб народ ненавидів владу і у короткий час незадоволені піднялися на третій Майдан.А він можливий,нехай ще на місцях покерують так як керували до виборів.А щодо Москаля-краще нехай шукає правис Сектор ніж про щонебудь говоритиме.З нього і так сміються,недалеко втік від Лайна,Балоги...

ВАСИЛЬ 2015-10-28 / 19:45:07
Москаль-це трагедія народу,це обличчя сьогоднішньої влади, це прірва наша на шляху до Європи...

Венік 2015-10-28 / 13:01:23
Да наробив тут ділов Моцкаль, начарував тсказать. лише констатував, хоч і попереджав. І терпіти чи нетерпіти це Закарпатцям 4 роки під знаком питання.
За кондрабандні гроші, наркоту, яку "зупипинив" парашутист Пороха зробились вибори Відродженими ригами. І народ тут звинувачувати нідочого. Зубожіння - через що і брали люди гроші, теж заслуга Центральної влади Порошенка - Яценюка, які АТО тільки і прикриваються щоб грубувати. Олігарх №1 Порошенко - бізнес процвітає - но скоро буде кониць і бізнесу і йому (політично). Сильно му повезе, якщо повторить судьбу ЯНИКА і встигне драпанути - лиш одно питання КУДИ. Най думать уже, лиш і там до нього ся доберуть як і до ЯНИКА.

Віктор Лендєл 2015-10-28 / 10:26:24
Так думають всі активні і чесні ужгородці. Не ті, які продалися. А ті, майбутнє яких на цих виборах продали.

Андрій 2015-10-28 / 08:57:09
Підтримую автора статті на 1000%! Я теж так думаю!!!!!!!!!!!!

Роман 2015-10-28 / 08:51:51
Треба через суд скасувати результати!!! Це не вибори, а бл...я....дство!!!!

ввс57 2015-10-28 / 08:26:38
а що вже забули як Луценко назвав" закарпаців "африканцями"(це толерантний перевод", а тепер провідники БПП говорять що треба "бидло ставити у стійло".І придумали про сепаратизм закарпатців,які мають можливість і ВИМУШЕНІ заробляти в Європі,а не дома,бо тутешні "москалі платять як рабам"...Тотальна фальсифікація і треба через СУД перерахувати весь УЖГОРОД.

лоци зона 2015-10-28 / 04:45:11
москаль мент поганий