Констатація

Я не знаю, за кого голосуватиму на виборах, бо нам не залишили альтернативи. Але я точно знаю, що не голосуватиму за цю партію влади, яка під патріотичними гаслами і показною проєвропейськістю по суті демонструє пришвидшеними темпами все те, що ми ненавиділи в янучарах. Але то були відверті вороги, а ці маскуються під друзів. Ті були в російських косоворотках, а ці підступно рядяться у вишиванки. Ті «ботали по фєнє», а ці говорять англійською. І багато хто на це ведеться. І забуває, що, насправді, має справу з тими, кого засвистав і відкинув Майдан, але хто скористався його перемогою, бо мав монополію на його сцену...

Я давав їм карт-бланш на півроку і, навіть, продовжив його на рік. Але по закінченні цього року не побачив засуджених регіоналів, а, натомість, бачу відсутність справжніх реформ, спекуляцію і ґешефт на темі війни і неприховану розправу з патріотами і з добровольцями, що могли прийти зі зброєю вимагати виконання обіцянок Майдану, а в політичній площині загалом з тими, за кого міг би віддати свої голоси протестний електорат. І я тепер на 99 відсотків переконаний в тому, що саме цьому були підпорядковані владні технології у Мукачеві (знищено імідж Правого сектора і, заодно, під цим приводом ліквідовують регіонального опонента), з гранатою під Верховною Радою (зачищено Свободу), з Мосійчуком (не залежно від того, що справді був злочин – його тупо вчасно використали для того, щоби поставити в стійло радикалів Коломойського, закрити їм рот в критиці влади і так само зменшити їх привабливість на виборах). Завтра знайдуть нових виконавців або схоснують нових ідіотів і крайніми будуть Батьківщина і Самопоміч. Якщо ще до того самі не впадуть на коліна. Утім, їх теж не шкода. Бо те, що нам подають як опозицію, теж не має доброї якості. Це не опозиція, а те, що колись, у своїй більшості, вже було старою  владою, а тепер мріє стати "новою"...

Гірше, що потім візьмуться за свободу слова і за все решту, на чому тримається той світлий і вільний український дух, яким ми живемо. Той, який живив Майдан і дав йому вистояти перед навалами Зла...

Нас ставлять перед вимушеним вибором голосувати за цю партію, яка монополізує все в країні, і в якій акумульовано для виживання весь непотріб – від Кулявлоба до Авакяна, що його країна терпіла виключно тому, що наївно мріяла, що це – перехідне, і що якщо воно не виконуватиме обіцянки, то завтра зі Сходу повернуться зі зброєю нові довбуші та кармалюки і змусять їх робити те, що вони присягали Майдану.

Не прийдуть. І не змусять. Бо їх завбачливо знищили Савур-Могилами, Іловайськами і Дебальцевими, а решту зачистили і підчистили...

Це не статус про "всепропало". В умовах тодішньої так само штучної безальтернативності я голосував за нинішнього президента, але не вірив ні йому, ні Яценюку, ні іншим. Точно так, як колись не вірив Ющенку. А тому, на відміну від більшості, не був розчарований тоді, і не збираюся розчаровуватися тепер.

Це внутрішня констатація. Моя приватна. Чітка і недвозначна. Яку вже точно ніщо не змінить.

І я не боюся залишитися навіть сам на сам із собою з таким розумінням довколишнього світу. Але розумію, що ще десь, можливо навіть зовсім поряд, є люди, які в цей момент думають і відчувають так само. І які не піддаються зомбуванню. І що саме відтепер з кожним днем їх ставатиме все більше і більше...

Для чого? Побачимо.

Щось говорить в мені, що, попри бажання влади законсервуватися, ми на порозі змін...

18 вересня 2015р.

Теги: констатація, партія влади

Коментарі

О.Д. 2015-09-24 / 18:32:10
Так, пане Степане, нас штучно змушують голосувати за провладну партію, в крайньому випадку - за котрусь з інших, в яку вкладено ті самі протухлі яйця.
Як написав один з коментаторів цього запису у Фейсбуку, у нас забрали навіть право висловлювати свою позицію, голосуючи проти всіх. Тому єдиний спосіб продемонструвати цьому кагалу, що він зарвався, це зіпсувати бюлетень. Наприклад, викресливши всіх.

Cтепан Крук 2015-09-24 / 18:13:57
Я не буду голосувати за "регіоналів", я не буду голосувати за провладних, я не буду голосувати за підеррадикалів, я не буду голосувати за правих неонаціоналістів. Нізащо не проголосую за маргінальні партії. Виходячи із вищенаведеного констатую - ми поза всяким порогом змін. Треба створювати з нуля свою (нашу) партію, приймати до неї чесних людей, котрі себе не запятнали,фахівців різних сфер, грамотних патріотів. Звичайно, не до цих виборів...

О.Д. 2015-09-20 / 23:09:52


Якби я хотів продатися і бути в холдингу, то діяв би інакше.

До речі, найбільше пропонували при Януковичу. Від Курченка. Теж би був в "холдингу".

Якщо все відбуватиметься так, як відбувається, то холдинг Порошенка незабаром буде там, де й холдинг Януковича.


василь позуханич 2015-09-20 / 22:58:21
п. Олег - голосуйте за партію Порошенка, секті бандерлог скоро хана!
Газету, потім, жирному Петру продасте, будете в одному холдингу з 5-им каналом!!!

Богдан Пилипів 2015-09-20 / 22:11:15
Відважні чехи зняли з президентського палацу штандарт і повісили червоні труселя...
http://www.aktuality.sk/clanok/304456/video-nad-prazskym-hradom-viali-trenirky/
Що би повісили у нас на АП ?
Інакше як величезний презерватив із заплаткою у вигляді американського або ЄС прапора, мені на думку не спадає. Може, Олеже, зробити опитування?

О.Д. 2015-09-20 / 14:34:05
:)
Насправді, як виявляється, нас таких справді багато. Лише під цим постом - півсотні лайків лише з Фейсбука. Це аж ніяк не всі, хто мислить і відчуває так само. Це лише показник того, що нас багато.

У суспільстві зріють зміни. І вони будуть на краще для нас, для України загалом. І точно сумними для цього кагала, який увірував, що він - богообраний і може керувати "лохами" якщо не довічно, то довго.

Марина з Іршави 2015-09-20 / 14:05:01
Хлопці, я з вами!

О.Д. 2015-09-18 / 20:41:44
Домовилися, Богдане. ) У нас вже практично змова проти влади ))

Богдан Пилипів 2015-09-18 / 18:10:37
Буду третім...

О.Д. 2015-09-18 / 13:17:43
..., згоден. Є певна гіркота з того приводу, що є забагато темряв після чергових світанків, але коли згадую, що хтось боровся і вірив в умовах повної безпросвітності - попускає.
Все буде добре...)

О.Д. 2015-09-18 / 13:15:13
ІВАНе, двоє - це вже майже ціла армія... ))

... 2015-09-18 / 09:17:28
Банальне, але незмінно правдиве: перед світанком завжди згущається пітьма. І ще: те, що ми зараз проходимо нам необхідно. Християнські цивілізації 100-річчями йшли до цього, нам же Бог благословив екстернат. Тому зараз етап - читска підсвідомості. Далі буде інше... Не це важливо, важлива готовність йти далі і приймати Промисел, з подякою і повни довір'ям.

ІВАН 2015-09-18 / 08:59:40
Олеже, ти не сам. Я теж так вважаю.