«Идет охота на волков, идет охота!» Старовойтова… Березовський… Борис Нємцов…Quis fiducia???

«Велике полювання» на інакомислячих в Росії розпочалося давно - ще з совкових часів. Політв'язнів саджали до тюрем, відправляли в психіатричні лікарні, виганяли з країни. Але летального забарвлення полювання на політичних опонентів набуло у пост-ельцінський період… Черговою жертвою став Борис Нємцов – «трохи більше за середньостатистичного громадянина» - за словами кремлівського прес-секретаря Пєскова…Дракон убив Ланцелота…

«Идет охота на волков, идет охота!» Старовойтова… Березовський… Борис Нємцов…Quis fiducia???

Рвусь из сил и из всех сухожилий,

Но сегодня - опять, как вчера,-

Обложили меня, обложили,

Гонят весело на номера…

(Із пісні Володимира Висоцького «Охота на волков»)

 

Борис Нємцов вніс величезний вклад до антивоєнного руху в РФ та підтримку Майдану. Він знав, що чекає його, він відчував дотик смерті, але зі Шляху не звернув.

Відомий політик побоювався, що президент РФ Володимир Путін «замовить» його за опозиційні висловлювання. Борис Юхимович в точності передбачив те, що з ним станеться, от тільки не назвав дати.

Декілька цитат з інтерв’ю загиблого.

- Мою дорогу матусю звати Діна Яківна Ейдман, у березні їй, дай Боже, виповниться 87 років, - розповів Борис Нємцов. - Вона заслужений лікар-педіатр, вже давно на пенсії, але досі цікавиться всім, що пов'язано з медициною. Вона прожила дуже важке життя: під час війни, будучи школяркою, рила окопи, потім виховувала двох дітей. Зараз я живу в Москві, а матуся в Нижньому Новгороді, одна, але поживає вона відмінно. У неї сивого волосся менше, ніж у мене, у неї немає склерозу, вона в абсолютно здоровому розумі та ясній пам'яті.

- Обговорюємо з нею успіхи моїх дітей та її онуків. Про політику з матусею теж поговорити дуже любимо. Вона категорично проти того, що відбувається на Україні, вважає, що це катастрофа і повний кошмар. Але більше України її хвилює Путін. Всяк раз, як я їй телефоную, вона голосить: "Коли ти припиниш лаяти Путіна? Він тебе вб'є!" І це на повному серйозі (http://censor.net.ua/n326631: переклад автора)

Нємцова вбили, щоб перешкодити зробити доповідь про російське вторгнення до України, щоб знищити правду та совість, які ще залишилися на теренах ординського золотого улусу…

Наразі слідчий комітет (СК) РФ відпрацьовує декілька легко передбачуваних версій вбивства Бориса Нємцова з відповідними «слідами».

1. Американський слід - буцімто США планували змістити Путіна й посадити на його місце - на престо - Немцова…Повна нісенітниця, але: яка ментальність – такі й версії.

2. Ісламсько-екстреміський слід. Адже російське слідство має «незаперечні відомості», що Нємцов отримував погрози у зв’язку з його позицією щодо розстрілу редакції журналу Charlie Hebdo в Парижі. Дуже і дуже зручна версія – списати все на ісламських екстремістів.

3. Підступна діяльність Євросоюзу – зокрема Польщі та країн Балтії (підтримують Україну та виступають за посилення санкцій проти Росії). Не вартує уваги.

4. Версії, пов'язані з комерційною діяльністю Нємцова й особистою неприязню до нього, а також і інші побутові версії. Зручні для слідства – але малоймовірні.

5. Ну і, цілком природно, - український слід. За словами представника слідчого комітету РФ Маркіна, слідство перевіряє усі версії вбивства Нємцова, у тому числі - про зв'язок з внутрішньо українськими подіями. «Не секрет, що серед обох конфліктуючих сторін є дуже радикальні персонажі, що не підкоряються ніякий владі», - йдеться в повідомленні СК РФ. Ще б пак – солідна версія. І має незаперечну доказову базу: адже в момент вбивства Немцов прогулювався Василівським мостом разом зі знайомою, що приїхала з України. Ось так!

Думаю, що істинного замовника не буде виявлено ніколи. Як і вбивцю Кеннеді. Оскільки в обох випадках беззаперечно замовником виступила влада. Натомість тривожне запитання – хто наступний? Макаревич та Шевчук, котрі не побоялися висловити свою громадянську позицію? Чемпіон світу з шахів, опозиціонер Гаррі Каспаров? Останній досконало володіє шаховою теорією, але не здогадується, що проти нього розробляється особлива шахова партія – кремлівський гамбіт. Наразі в останні хвилини стало відомо, що Каспаров не приїде до Москви на похорони Бориса Нємцова із міркувань безпеки...

Російське суспільство заражене вірусом ненависті, ксенофобії, фашизму. Коли влада дозволяє виставляти зображення опозиціонерів на кахлі вбиралень Київського вокзалу – чому дивуватися? Це пряма вказівка «кремлівського кормчого» - «мочить в сартире»!

Після невдалого замаху на Гітлера у 1944 році у своїй передсмертній промові німецький аристократ Хенніг фон Трескофф сказав наступні пророчі слова: "Наразі вони всі накинуться на нас і будуть обливати нас брудом. Але я переконаний сьогодні, як ніколи, що ми вчинили правильно. Я вважаю Гітлера архівороги не тільки Німеччини, але й усього світу ... Точно також, як Бог одного разу обіцяв Аврааму, що він пощадить Содом, якщо тільки знайдеться в місті з десяток праведних людей, я маю підстави сподіватися, що, завдяки нам, він не знищить Німеччину. Жоден з нас не може поскаржитися на свою смерть, тому що кожен, хто вступав у наші ряди, одягав на себе отруєну сорочку Несса. Моральна цінність людини визначається власне тоді, коли вона показує, що готова віддати життя за свої переконання "

Бориса Нємцова знищили тупо, грубо й цинічно – розстріляли з «макарова». Та ще й підло – стріляли в спину. В арсеналі «ангелів смерті» з ФСБ є більш високотехнологічна зброя. Скажімо, пігулки ізотопу полонію-210. Одну з них, зі присмаком малини, отримав на вечерю в лондонському госпіталі Олександр Литвиненко. Скрупульозний аналіз тканин загиблого показав, що головним вражаючим фактором «кремлівських пігулок» з малиновим присмаком є не жорстке гама- та проникаюче бета- випромінювання. А відносно «м’яке» альфа-випромінювання, яке цілком поглинається метровим повітряним шаром. Але є цілковитою катастрофою для клітин організму, оскільки це важкі ядра гелію зі значним перерізом захоплення. Доки світова наукова еліта досліджує на великому адронному коллайдері бозони Хігса, деякі "вчені" з Дубни, Чорноголовки та Сєрпухова модифікують трансуранові ізотопи та формують нові пігулки. Зі смаком шипшини чи полуниці, наприклад. Для різноманітності…А вбивця Литвиненка Луговий після повернення до РФ терміново здобув статус депутата Держдуми.

 

Идет охота на волков, идет охота!

На серых хищников - матерых и щенков.

Кричат загонщики, и лают псы до рвоты.

Кровь на снегу и пятна красные флажков…

02 березня 2015р.

Теги: Борис Нємцов

Коментарі

Серж 2015-03-04 / 20:25:13
Навіщо піарити прихованих слов"янофобів? Вони завжли були 5 колоною в будь-яких країнах проживання, хоч із статусом "олігарх", хоч із статусом "правозахисник". Нехай їх "демократичний" лексикон не вводить в оману.
Цей факт не відмінить навіть знання ефектної цитати Е. Гемігуея.

Віктор Бунда 2015-03-04 / 09:58:53
До: Серж
Борис Немцов - аж ніяк не олігарх, як і Старовойтова.
Пристрілять когось із наших олігархів - буде тема для розмови...
А щодо по кому ллються сльози -нагадаю слова Е. Гемігуея "По кому позвін? По тобі, брате...По тобі..."

Серж 2015-03-04 / 05:56:09
"Старовойтова… Березовський… Борис Нємцов…". До цього списку слід додати "українських" олігархів.
Всі вони щиро ненавидять українців та росіян. По кому ллються сльози?


Віктор Бунда
Публікації:
/ 3Сорок днів без Віталія... ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ!
/ 2In memoriam. Світлій пам’яті Віталія Постолакі
/ 7Стів Джобс: Маловідомі факти з життя великого бізнесмена
/ 5Шредінгер, Гейзенберг, Дірак та хвильова природа матерії
/ 7"У геометрії я знайшов недосконалість" (до 220-річчя від дня народження Миколи Лобачевського)
/ 5"Я спрямував дослідження до небес…" (до 370-ї річниці зі дня смерті Галілео Галілея)
/ 1Я хотів відкрити вічні закони… До 350-річчя зі дня смерті Блеза Паcкаля
/ 4Боротися й шукати! Знайти – і не здаватися! (до 140-річчя Руала Амундсена)
/ 8Ті, що стояли на плечах гігантів
/ 5Знайдено бозон Хіггса - "частинку Бога"!
/ 17Анунаки, Юля та планета Нібіру
/ 2Тести, модулі, кредити... Quo vadis?
/ 7MAGNA CHARTA UNIVERSITATUM ТА ВІТЧИЗНЯНА УНІВЕРСИТЕТСЬКА АВТОНОМІЯ
/ 5БОЛОНСЬКИЙ ПРОЦЕС: НЕРОЗУМІННЯ ЧИ СТЕРЕОТИПИ
/ 2СОРОКОВИНИ СВІТЛОЇ ПАМЯТІ СТІВА ДЖОБСА
ЯВИЩЕ НАДПРОВІДНОСТІ ВІДЗНАЧИЛО У ЦЬОМУ РОЦІ СТОРІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ
» Всі записи