Польща, Литва, Швеція...

Звернення

Польща сьогодні
Польща сьогодні

Історія – матінка добра. Інколи відлупцює своїх діток донесхочу, а таки любить їх яко рідних кровинок. І на те нема ради. Пишаюся нинішньою Польщею і її поводирями, вдячний теперішній Речі Посполитій за її щире піклування за нас. А що вже казати про Литву та її жінку-Президента! Вітаю... А як не запишатися жовто-блакитною Швецію з її міністром МЗС п. Більдом, який своїми влучними висловлюваннями б᾿є в саме тім᾿ячко по наших ворогах. Низький уклін вам, справжні європейці!

І прикро мені за інших наших сусідів: офіційні Румунію, Мадярщину та Словаччину. Мовчать небораки. Про прокремлівську матушку-Рассею мовчу, хіба що плюну в її бік. Ех, сусіди. Хренові ви... Негайно долучайтеся до світової спільноти та підтримайте Україну в скрутну хвилину.

Історія – матінка добра, віддячиться вам сторицею.

Як кажуть українці: «Гуртом і батька легше бити», чи то пак Путяру з янучарами.

Слава Україні!

05 грудня 2013р.

Теги:

Коментарі

Лісник 2013-12-11 / 16:55:23
Молодець земляк!Засніжений Широкий Луг з-під сивочолого Менчула тебе підтримує! Слава Україні!

Піштик 2013-12-08 / 21:07:53
Шановний авторе! Для того, щоб знати, що говорять сусіди, то треба, мінімально, розуміти їх мову. Сумніваюсь, що Ви знаєте будь-яку з мов сусідів. Тож у таких випадках чи не краще би промовчати?!

Slava 2013-12-07 / 17:48:27
мовчать мадяри, бо вже наїлися розтолерастної Европи

Степан Ваш 2013-12-05 / 21:32:19
Угорщина відгукнулася ще 1 грудня.
Ось виклад повідомлення МЗС Угорщини, опубліковане УКРІНФОРМом.

МЗС Угорщини засудило силове протистояння на Майдані

Міністерство закордонних справ Угорщини засудило силове протистояння на майдані Незалежності у Києві і вимагає об'єктивного розслідування цих подій.
Про це йдеться в офіційному повідомленні зовнішньополітичного відомства, передає власний кореспондент Укрінформу в Угорщині.
«Засуджуємо міліцейську акцію і вважаємо за важливе негайне розслідування подій та покарання винуватців», - йдеться у повідомленні МЗС Угорщини.
Як наголошується у повідомленні, свобода слова є основоположною людською цінністю, і дотримання її є важливою підвалиною демократичного суспільства.
Водночас угорське зовнішньополітичне відомство закликало українську владу і всі причетні сторони утриматися від застосування сили, аби демонстранти могли мирно висловити свою думку.
МЗС також заявляє, що Україна для Угорщини - важливий сусід і партнер. «Угорщина зацікавлена у стабільній, добре розвинутій Україні і підтримує наближення її до Європи», - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, у ніч на 30 листопада на майдані Незалежності у Києві спецпідрозділ "Беркут" застосував силу до учасників акції проти призупинення підготовки України до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.
У МВС це пояснили агресивною поведінкою мітингувальників, які не дозволяли комунальникам готувати майдан до новорічних свят.

У разі використання цього матеріалу посилатися на сторінку джерела
Код посилання:
11:46 01.12.2013

ярослав орос 2013-12-05 / 16:25:40
пане местний, пишаюся Вами!

мѣстный 2013-12-05 / 13:40:42
ну так не чужие ж нам люди.
Варяги ... Великое Княжество Литовское... Речь Посполитая...
сколько веков общей истории!

почему молчат мадяры, ромыны и словаки? бояццо гнева большой державы, богатой углеводородным сырьём. обсераться с ВВП из-за нас? странам, которые сами себя ощущают вторым сортом в ЕС? ну, будем честными - на это нужно иметь смелость решиться.
это почти подвиг...

а трем странам из заголовка - аплодирую стоя