На Межигір’я і «Золоту гору»!

На Межигір’я і «Золоту гору»!

Народ, це тільки у мене такі відчуття, чи ми всі це бачимо?

Нас хочуть злити. Може й не хочуть, але зливають. Кролик Сєня, з якого ніколи не буде лідера всенародного протесту, водить народ з Майдану до парламенту, звідти – до кабміну, а від кабміну – до порожньої Адміністрації президента. За ним ялово тупцює чемпіон з боксу Кличко, так само не здатний на якісь рішучі дії. Єдина напівщирість – емоційний виступ Тягнибока в парламенті. Який, втім, також не призвів до результатів. Замість дії – абсолютна демонстрація бездіяльності і відсутність чіткого розуміння того, що робити.

На цьому тлі починає піднімати голову  владна паскудота – «тітушків» і провокаторів Корчинського не чіпають, однак судять невинних людей, що протестували на Банковій, складають списки студентів, з відставкою уряду опозицію розводять «як кошенят», Азаров, замість вибачатися, погрожує, а генпрокурор Пшонка з погрозами вже взагалі охренів.

В Ужгороді також – одні охололи, другі втомилися.

Але...

Всі чудово розуміють, що:

ДРУГОГО ШАНСУ У НАС НЕ БУДЕ. А тому ми не маємо ні права, ні часу на зневіру. Надія на нас самих.

Ми, народ України, маємо знову брати ситуацію в свої руки.

Я щойно дзвонив у Київ і розпитував ситуацію в наших київських закарпатців. Вони готові до тривалого спротиву. Організовано закарпатський штаб. Налагоджено роботу по прийому і розселенню нових людей для Майдану. Люди прибувають. Сьогодні з Закарпаття прибуло кілька автобусів. Вони розраховують протриматися, якщо треба, мінімум місяць. Але це – просто для інформації...

Що робити нам?

Хто може, безумовно – в Київ, на Майдан. Тим більше, що варіанти відправки налагоджено через координаційні комітети в містах і районах.

Я вважаю, що нам в Ужгороді і там в Києві треба чітко оголосити про великий збір у неділю. Щоби люди побачили перспективу, і щоби ПАСКУДОТА побачила, що ніхто не збирається здаватися. Ідеальний варіант вирішення ситуації у Києві – похід з Майдану на Межигір'я. Тетяна Чорновіл його щойно апробувала з групою в 25 чоловік. І каже, що можна)) А нам в Ужгороді можна просто зробити масову прогулянку на наше "Межигір’я" - "Золоту гору". Не захоплювати. А просто прогулянку. Щоби ця влада наклала штани і зрозуміла, що все серйозно і що ми не відступимо. Це як варіант. І, бажано, вимагати відставки Ледиди як представника цієї влади на Закарпатті.

У будь якому разі ужгородська програма-мінімум – масовий збір на Театралці в неділю. Виключно – як демонстрація нашої єдності і незворотності дій. Знову з ходою через Петефі і проспект, але цього разу – вже біля ОДА і УМВС. Хай – порожніх у неробочий день. Просто – як символ. Хай варцаби і ледиди знають, що ми про них пам’ятаємо.

А поміж тим добиватися хай невеличких, але важливих проміжних результатів. Ващук обіцяв студентам накази про оголошення страйку в УжНУ і свого виходу з ПР – вибити це з нього будь-якою ціною. Викопкати зі студентської колони рошків, шандорів і офіцинських, які працювали на цю владу, а тепер перефарбовуютьсяПримушувати до дій Погорєлова. Щоби зрозумів, що молитви і витиснуте з себе «Слава Україні!» – це не відкуп за його всі дотеперішні гріхи перед ужгородцями. І геть ряжених у вишиванки підлабузників Рати, які починають потихеньку примазуватися до подій, тоді як у своїх віртуальних "Трибунах" підтримують владу погорєлових, ледид і януковичів.

Зло має бути персоніфіковане, акцентоване і затавроване.

Це все, що накипіло і вилилося, сумбурно, за п’ять хвилин. Це привід для розмови.

Тому – підключайтеся, обговорюйте, пропонуйте.

Не можна все скидати на тендітні плечі Юлі Дуб і інших героїв закарпатського ЄвроМайдану. Мусимо, кожен в міру можливості, пропонувати свою підтримку. Генерувати ідеї. Допомагати в реалізації.

Налагоджувати чітку інформаційну кампанію через новинні сайти. Бо Фейсбук, попри свої очевидні плюси, в даному випадку - зло. Там виговорюється і гасне все живе, а анонси залишаються непоміченими для основної маси ужгородців і закарпатців загалом...)

Пам'ятаєте? - ДРУГОГО ШАНСУ У НАС НЕ БУДЕ

04 грудня 2013р.

Теги: народ

Коментарі

Петро 2013-12-09 / 00:04:36
В Інтернеті є документальний кінофільм під назвою "Кримінальна оккупація" стосовно України. Історія доводить, що звільнення від окупація власними силами окупованих не обходиться без пролиття крові. Оскільки ніхто Україну не буде звільняти від кримінальної окупації, то українці мають заплатити кровью за свободу і не мріяти, що вороженьки згинуть як роса на сонці.

Марія 2013-12-05 / 20:52:32
Вкажіть точну дату і місце збору для походу на золоту гору Прийдемо всім 9-ти поверховим будинком

БАМчик 2013-12-05 / 18:04:33
тепло +3,атмосфера
на Майдані чудова !
Але бракує інформації,поки що

БАМчик 2013-12-05 / 17:45:08
Привіт також вам
від оператора агенції Rоіtеrs-СЕРГІЯ(привітний хлопець)

О.Д. 2013-12-05 / 16:59:31
Вітаю! Як там, все нормально? ))

БАМчик 2013-12-05 / 16:57:07
привіт всім з вечірнього МАЙДАНУ!

Богдан 2013-12-05 / 14:37:06
Не зливають,а просто починають розгублюватися.Нічого ще не виграли,а час іде,і морози також...

мѣстный 2013-12-05 / 12:37:24
"Дивіться заголовок запису"... та понял я, понял :))

"я пишу під власним іменем..."
Друже Олеже, так кто ж Вас заставляет? Пишите под ником "О.Д." - и инкогнито сто пудов обеспечено :))

О.Д. 2013-12-05 / 11:54:00


Друже мѣстный, я пишу під власним іменем, тому, просто, мушу бути м'якшим у висловлюваннях. Дивіться заголовок запису ))


мѣстный 2013-12-05 / 11:32:43
по поводу лидеров ООО «Оппозиция»: нафига вообще поднимать людей как бы на революцию, если изначально наши лидеры планируют исключительно подковерные игры в нескончаемых согласительных комитетах, маловразумительные интервью и бестолковую блокаду трибуны в Раде?

Революция мало того что не делается в кабинетах, так и революционный момент упущен.
В буфете что ли провели нынешние лидеры оппозиции вузовские лекции по истории ХХ века и не слышали о речи В.И.Ульянова-Ленина накануне Октябрьской революции об этом самом революционном моменте: «Вчера было слишком рано. Завтра будет слишком поздно. Сейчас или никогда!»

О.Д. назвал позицию ООО «сливом», я бы назвал «высером». Но суть та же.

С О.Д. согласен, но моя точка зрения чуть более экстремистская чем у О.Д.
Безусловно, не хотелось бы крови, но то что у нас по второму разу может прокатить бескровная революция – не верю.

Вариантов два, на выбор: или революция или высер. Причем сейчас как раз тот случай, когда выбор действительно за нами...

... 2013-12-05 / 11:16:02
А я думаю, що 777777, це 666, тому його повідомлення пахне сіркою, а за буквами видно хвіст і роги януковичів.

777777 2013-12-05 / 09:32:46


Коментар видалено. Ви маєте можливість опублікува його на котромусь із сайтів Партії регіонів. Адмін


О.Д. 2013-12-04 / 23:01:15
Дякую, пане Миколо. Тримайтеся там. Ви всі там зараз на передовій. Я майже плачу, що мушу бути тут, а не там, з вами. Бо маю тут свій малий, але важливий дараб роботи. Нічого. Знаю, що наші всі дарабчики складуться в одно ціле - ПЕРЕМОГУ. За те і стоїмо.

Микола Б. 2013-12-04 / 22:52:13
Пане Олеже,хоч і "нашвидкоруч", але вірно. Зараз всім нам (хто патріот і хто чесний і розумний, сміливий і рішучий)слід бути разом і не шукати "мікропомилки" один у одного, а РАЗОМ, приймати спільні рішення і діяти кожний своїми силами на своєму місці, а в цілому - ГУРТОМ і сінхронно. Лідери потрібні,але у кожній невеликій групі людей завжди знайдеться своя авторитетна особистіть, яка згуртує людей і поведе їх до БІЛЬШОГО. Головне - ніякого "вождизму", самозакоханості чи кр'єри... До рішучих дій, панство! P.S.Про киян не турбуйтесь, тут люди знають свою справу і прекрасно розуміють, "що і як". У нас теж є свої ледіди, погорєлови, рати та інші тушки і тітушки. Крім того - сотні великих автобусів з Криму, Дніпра, Луганська...!. Вони і в місті і навколо... Тримаймося! Слава Україні!

О.Д. 2013-12-04 / 21:01:33


Пані Наталко, "доля зневіри" не має права вплинути на ситуацію, бо, як ми всі розуміємо, шляху назад вже немає. Хочуть чи не хочуть, можуть чи не можуть "лідери опозиції" привести народ України до перемоги, не є вирішальним. народ вже вирішив, що далі миритися з таким життям же не буде. І цього достатньо. Маємо здолати всі перепони. І в тому числі міжусобиці політичного "зоопарку".

Думаю, що і кияни це розуміють. А тому. якщо б в неділю всіх знову скликали на майдан, прийшли би так само сотні тисяч.


ужгородець 2013-12-04 / 20:56:48
Наталка Майстренко: ви тоту жУлю лишіться вже, нехай відпочиває ще в своїх люкс апартаментах в лікарні. Хоча якщо по совісті, їй би треба ще років 30-40 додати до вироку, а найкраще було б - вишку з негайним виконанням.

Наталка Майстренко 2013-12-04 / 20:47:19
Олег, доля зневірення у киян присутня. В основному через те, що інтелектуальна частина їх краще поінформована про міжусобиці "рака, лебедя і щуки", а також через відсутність чіткого плану дій.
Чому мовчать про Юлю? Силове звільнення Юлі і її подальша участь у Майдані змінила б ситуацію. Чи думаєте вона втратила порох і опацифічилась як "польовий командир" Юрко Луценко?

Олег Диба 2013-12-04 / 20:37:56
Zoltan, вам би вже пора згадати про совість і не коментувати цю ситуацію, коли український народ бореться за свою і вашу свободу, а ваша партія ДПУУ разом з "регіоналами" всіляко блокує у радах навіть прийняття заяв з засудженням звірств "Беркута" і вимогою відставки уряду Азарова.

Zoltan 2013-12-04 / 20:21:20
ДРУГОГО ШАНСУ У НАС НЕ БУДЕ

Эти слова пожалуй напоминают 2004-год. И не только лозунг!

2004 - Юшенко, Тимошенко, Мороз
2013 - Яценюк, Кличко, Тяхнибок

И тогда и сейчас: щука, лебедь и рак.

О.Д. 2013-12-04 / 18:26:40
БАМчик, кияни нормальні. Вони вийшли першими і, будьте впевнені, вийдуть у вихідні.