Тушки-тітушки

Як запевняють завзяті байкарі, – Петро тричі продав Христа, одначе, попри все, вважається першим апостолом Ісуса. Πέτρος – камінь, на якому вибудувана релігія черні й потолочі рабовласницького суспільства. Суспільства, що потрохи згасає й набуває ознак феодалізму. До слова, той таки Петро не хто-небудь, а смердючий і неосвічений рибалка. Попросту кажучи – смерд. А що вже казати про рабина Савла, який попервах переслідував і страчував перших християн, а коли вкмітив, що будь-який рух, аби знищити – потрібно його очолити, й Савл удатно з лютого рабина перевтілився в розсудливо апостола Павла, таким чином застовпив себе основоположником християнської ідеології.

Поцілунок Ісуса
Поцілунок Ісуса

Імператор Костянтин – перший удержавнив християнство як релігію й загнав увесь підневільний йому нар(і)д в одне стійло. Знаємо, що через ту ж таки Візантію спершу варяжка княгиня Ольга, а відтак її внук-байстрюк Володимир освятили примусом, для своїх же князівських потреб, Русь-Украйну! Й відтоді чубляться русини-малороси межи собою, знищують одне одного чужинцю на радість. Дрібніють...

Не заглиблюватимуся далі в історію, а кину оком на нинішні події, що відбуваються в Україні, й тричі плюну через ліве плече, щоб, боронь боже, брат у Христі Віктор Янукович (до слова, затятий і щирий християнин з подарованим попами перснем-печаткою немовби київського князя Всеволода), не наплодив до вечора ще більше тушок-тітушок! Народ же у нас падкий до запроданства й дармового!

Колись, за совдепії, мене малого научали в школі, що найлютіший у нас ворог – німецько-фашистський окупант. І я донедавна вірив у те. Ну, скажімо, ще років двадцять тому! Потому, глядь, озирнувся на всі боки, й виявив довкола тьму-тьмущу з ріднесеньких – воріженьків як християнських націоналістів, так православних комуністів. І те, і друге варте одне одного! Тушки-тітушки... Що у вишиванках, що й без неї. Головне, щоб теліпався хрестик у них на грудях, або, наприклад, викрашалася іконка вдома/на робочому місці...

Тушки-тітушки, звісно, з неба не впали. Їх породило звиродніле комуно-християнство. Злоякісну пухлина у мізках сущих українців!

А надворі – новітні технології тиснуть зусібіч.

26 листопада 2013р.

Теги: тітушки

Коментарі

ярослав орос 2013-11-27 / 20:08:03
прикро...
петре, покайся...
чекаю!

Петро Михайлович 2013-11-27 / 19:14:41
Тушки-тітушки таки розійшлися.

вуася 2013-11-26 / 19:24:10
у сегінини осінньоє загострення психіки

Корятович 2013-11-26 / 17:14:49
'комуно-християнство'

Видно що ви далі до гори ногами повертаєте історію. Ближче до істини, то ви які завзято продовжуєте роботу тих комуняків які також перед вами спинали Христа і його церкву до хреста. Вас що ці 'попи' мучать у сні що ви мусите про них через дня писати?

Генек 2013-11-26 / 12:18:17
Петро не продавав Христа, а лише тричі від нього відрікся, продав його Юда.