Прокуратура Закарпаття також комплексно обслуговується у російському "Альфа-Банку" (ДОКУМЕНТ)

Прокуратура Закарпатської області як юридична особа уклала договір про комплексне банківське обслуговування з найбільшим приватним банком Російської Федерації - "Альфа-Банком".

Прокуратура Закарпаття також комплексно обслуговується у російському "Альфа-Банку" (ДОКУМЕНТ)

Про це йдеться у відповіді прокуратури Закарпатської області на інформаційний запит громадського правозахисника Віталія Грегора.

Тобто, йдеться не тільки про регіональну прокуратуру в Ужгороді, але й місцеві прокуратури.

Зокрема, як йдеться у відповіді, "безготівкова форма виплати заробітної плати та інших компенсаційних виплат працівникам прокуратури Закарпатської області (регіональна та місцеві прокуратури) здійснюється в рамках документально оформлених відносин в межах зарплатного проекту з Ужгородським відділенням ПАТ "Альфа-Банк".

Тобто, прокуратура Закарпатської області є ще одним, після Ужгородської міської ради, органом влади на Закарпатті, який співпрацює з банком держави-агресора, яка окупувала частину території України і з якою наша країна воює на Донбасі.

Тобто, як і у випадку ужгородських чиновників, з немалих зарплат закарпатських прокурорів фінансуються кулі і снаряди, що вбивають захисників України.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайнУжгородська міськрада Андріїва отримує зарплату в російському банку, а його брат здає цьому банку приміщення.

Згодом Ужгородська міськрада, заперечуючи, підтвердила, що обслуговується в російській "Альфа-груп".

Крім того, з темою "Альфа-Банку" пов'язана чергова корупційна оборудка мера Ужгорода під назвою "електронний квиток".

Довідка

Альфа-Банк – найбільший приватний банк в Росії. За даними рейтингів РБК і Forbes – шостий (джерело: Банки.ру згідно з рейтингом, актуальним на 06.07.2019) в Росії банк за обсягом активів (серед приватних банків – перший). За даними рейтингу КоммерсантЪ, п'ятий в Росії банк за обсягом активів (серед приватних банків – перший). Головний офіс банку розташований в Москві.

Станом на січень 2017 року мажоритарним акціонером є АТ «АБ Холдинг». Материнською компанією є ABH Financial Ltd., зареєстрована на Кіпрі.

Більше 75% акцій банку належить «Альфа-Груп»: фактично цим пакетом ненапряму володіють або контролюють Михайло Фрідман (32,86%), Герман Хан (20,97%) і Олексій Кузьмічов (16,32%); решта акцій належить фізичним особам, в тому числі – президенту банку Петру Авену (12,40%) і Андрію Косогову (3,67%)

М.Фрідман є близьким соратником президента Росії В.Путіна. Інші вказані особи також входять до заснованої ним політичної верхівки влади Росії.

31 липня 2019р.

Теги: прокуратура, Альфа-Банк, Росія

Коментарі

СМЕРШ 2019-08-30 / 15:49:43
А ще там обслуговується Чопський прикордонний загін, за Мукачівський не знаю.

до До адміна 2019-08-18 / 01:30:31
Прокуратура у нас львівська, слизька, корумпована, брехлива, лицемірна і продається як повія всім хто платить гроші.

До адміна 2019-08-17 / 10:49:12
Пане, адміне, я і гадки не мав ,що альфа банк російський.
Порадьте , як розрізнити , підприємства країни-агресора.
Може і прокуратура російська?

Адміну 2019-08-15 / 09:26:21


Роздавайте свої "цінні" поради деінде. Комаентар видалено. Адмін


Адмін 2019-08-14 / 22:45:22


Дерслужбовцю

Провина чиновників на рівні держави зрозуміла. Але ж не всі організації вибрали для обслуговування російський банк.

Це лише для вас "переливати з пустого в порожнє". А для того, хто, ризикуючи своїм життям, прикривє ваш товстий зад на фронті, це питання принципове.

Тому поясніть, будь ласка, чому ви вибрали з цього переліку саме банк держави-агресора?


Держслужбовець 2019-08-14 / 22:36:10
Люди, а вам би лиш поговорити й агресію пусту виплеснути. Розберіться спочатку, а тоді обсира.й.те!! Всі держзарплати в Закарпатті отримувались через Комінвестбанк. А в цьому році цей банк ліцензію не отримав і тендер на обслуговування держустанов виграли 42 банки. Зі списку кожна установа (навіть кожен працівник) обирали який хоче банк. Отже, перш ніж переливати з пустого в порожнє зясуйте, і виставте претензії до держави. Що робить цей банк у тому списку! А то вже надоїли ці диванні писаки!!

АРТ 2019-08-14 / 17:07:18
Це просто для зручності, щоб ФСБ не морочилося як ім бабки перераховувати. А менти в якому банку обслуговуються?

Вуйко 2019-08-05 / 10:23:11
Генерал був мацкальський, податковець, ліс з якого ми строїли дачу мав з Карелії, добрий чоловік і нас закарпатців поважав, всьо непонімав как ми не бухаем.

Закарпатський заробітчанин 2019-08-03 / 10:51:23
автор статті впевнений, що це один і той же Альфа-банк? бо часто буває так, що від фірми лише назва російська чи німецька/англійська/французька/мадярська. наприклад той же OTP-банк. український ОТР нічого спільного зі своїм мадярським однофамільцем окрім назви не має і рахунки та карти, відкриті у мадярському ОТР, у нашому ОТР не обслуговуються, і навпаки.
а передача особистих даних своїх клієнтів співробітниками банку третім особам це так чи інакше кримінал незалежно від походження чи статусу тих третіх осіб.
ну а якщо російський банк дійсно останні 5 років мав безперешкодний доступ до персональних даних громадян України, то ті, хто кричав у Львові "дякуємо!" шоколадному папєрєдніку, заслуговують лише одного - щоб їм плюнули у того відкритого рота. бо з таким СБУ та президентом, який його так реформував, їм лиш з Росією лишилось воювати...

до Вуйко -знизу 2019-08-03 / 10:32:05
пане Вуйко! Шановний-який "генерал-заказчик"Ваш звонив на границю? ..вуйко з Полонини чи хто?

Вуйко 2019-08-03 / 09:13:24
Типірка Жанко всьо понятно. До войни їхали з бригадов під Москву на стройку і на границі руські нас шманали бо много копченого сала та вудженої мясулі везли. Я лічно недуйдовим прикидався бо питали зовсім не про роботу...Так мені про мене таке розказали-йой йой, навіть про мою землю, Пежо і хату. Правда після штрафа і 20 баксів одпустили і то бо той наш генерал заказчик позвонив на границю.

Жанна 2019-08-03 / 08:42:44
Про витік інформації- у 2009 р. українська "дочка" ВТБ Банк (99,8% частка уряду Росії) поімела таку інформаційну базу що вам і не снилось, таке ніби з СБУ чи Держстату взяли, а саме:всі анкетні дані громадян України, сімейний стан, наявність номерів домашніх та моб.телефонів, авто і їх марка та номера,дохід за останні 6 міс., проблеми в інших банках (доречі Балога значився з своєю Барвою як банкрут та ненадійний партнер) і ще багато інших дрібничок. А ми тепер якихось шпіонів ловимо-ідіотізм.

Патріот 2019-08-02 / 19:48:11
А ощад ваш з його зарплатними проектами. там Київ міняє керівництво обласне кожні 2 роки... Бізнесу треба стабільність, люди, що постійно на свому місті та можуть вирішувати питання. А подзвонити до їхньої гарячої лінії... там годинами можна музику слухати. Ніхто туди на виплату зарплати не піде.

Патріот 2019-08-02 / 19:41:31
Слухайте, шановні... Там все білими нитками... Та Конар, що Банкір пише, жінка Федаки молодшого. Федаки тримають сайт Трибуна. Цей сайт першим почав мочити росіян. Два в одному виходить: і типу красавчики-патріоти альфу мочать аби забрати в них зарплатні картки до банку жінки, а ще Андрієва по дорозі. Вони ж з чоловіком конкурентами на виборах були.
Тупо боротьба за владу та бабло. Патріотів там нуль.

Ніна 2019-08-02 / 11:53:36
Ага, а ще кращі умови у А-банку, де управляюча Інна Конар. І по суті ця історія з банками затіяна аби держустанови перейшли на обслуговування до цієї самозакоханої пані.
Але ж нею НІХТО свідомий і адекватний справи мати не хоче. Але це зовсім інша історія

працівник 2019-08-02 / 10:40:46
Найкращі умови для працівників по зарплатних проектах при комплексному обслуговуванні організації в Ощадбанку. Однак це напевне "не вигідно" керівникам організацій бо Ощадбанк їх не дуже хоче "мотивувати". Тому і не йдуть. Хоча працівники самі можуть визначати де обслуговуватись. Потрібно вимагати від керівництва проведення презентацій банками умов на зустрічі з колективами і там все виясниться

ужгородець 2019-08-02 / 07:33:39
Колись так Штефанюк із Бенцою за відкат, отриманий від Гісема, перевели обслуговування прокурорів із Приватбанку в Комінвестбанк. Але це були меркантильно-кумівські справи, а те що полячисько за гроші здає персональні дані рокурорів кацапам це злочин.

Банкір 2019-08-01 / 21:15:57
По своїй роботі знаю що російські та й наші теж за солідний зарплатний проект (більше 100 клієнтів) дають до 3-х процентів відката керівнику установи.За встановлення в приміщенні банкомата і т.п. теж відкатик. А простих працівників тих установ ніхто непитає про обслуговуючий банк хоча є більш вигідні пропозиції - кількість банкоматів і їх розташування, банки-партнери,інші послуги. Дивно конєчно чому не Ощадбанк.

Закарпаття 2019-08-01 / 21:10:45
Стефанишин і Москаль втекли. Тепер Гаврилюк і Шкирта будуть одгрібати за всіх

Мікі 2019-08-01 / 15:44:03
Може й Генеральна прокуратура там обслуговується?

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини