Данацко, Павлов, Пересоляк, Федака: вибори засвідчили крах закарпатського псевдоактивізму

Вибори до українського парламенту, що відбулися 21 липня, на Закарпатті засвідчили реальний рейтинг місцевих псевдоактивістів. Всі вони набрали мізерний відсоток голосів, власноруч продемонструвавши, що існують в публічній площині виключно завдяки вмінню вдало позиціонуватися в соціальних мережах і попиту в середовищі можновладців на їх специфічні послуги.

Данацко, Павлов, Пересоляк, Федака: вибори засвідчили крах закарпатського псевдоактивізму

У виборчому окрузі №68 з центром в Ужгороді спробу потрапити до Верховної Ради у новому, більш вагомому статусі зробили аж троє осіб, що заробляють на життя псевдоактивістською і псевдоправозахисною діяльністю.

Що показово, всі вони вимушені були реєструватися на вибори як самовисуванці, оскільки псувати свій імідж їх підтримкою не захотіла жодна політична партія.

На найбільший, але, в підсумку, також мізерний результат спромігся самовисуванець Олександр Пересоляк, за якого віддали свої голоси заледве 2,59% голосів тих, хто взяв участь у голосуванні на територї обласного центру Закарпаття і всього Ужгородського району. Вони дозволили йому стати аутсайдером ТОП-10 кандидатів по округу.

Майже вдвічі менше за нього, всього 1,83%, отримав псевдоактивіст-самовисуванець  з оточення екс-мера Ужгорода Сергія Ратушняка Павло Федака, котрий разом з шефом брав участь в ужгородському Антимайдані 2014 року, але продовжує спекулювати на патріотичній тематиці. За результатом виборів П.Федака фінішував аж 14-м.

Найпромовистішим є результат неосвіченого, але наполегливого заробітчанина на темі псевдоактивізму Івана Данацка - 0,53%. Тобто, в Ужгороді, Чопі та районі, зокрема і в його рідному селі Анталовці на Ужгородщині, за І.Данацка проголосував всього 381 виборець. Тому, у підсумку "Іван-кувалда" став абсолютним аутсайдером виборчих перегонів в цьому окрузі.

Ще один з відомих учасників псевдоактивістського руху - очільник ГО "Доста" Павло Павлов кандидував у самовисуванцем на скандальному одномандатному виборчому окрузі №70 з центром у Сваляві, де процес опрацювання протоколів з дільничних виборчих комісій не завершився досі.

Утім, результат П.Павлова зовсім не впливає на ситуацію у верхній частині списку кандидатів по цьому округу. Адже станом на цю годину, коли опрацьовано вже 93,39 відсотка протоколів, П.Павлов спромігся заледве на 2,49% голосів.

Не допомогло і те, що до вказаного округу цілком входила рідна П.Павлову Великоберезнянщина.

Для цього псевдоактивіста, відомого виконанням "особливих доручень" керівництва поліції Закарпаття, починаючи від ексначальника ГУ МВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича і до відставленого напередодні виборів начальника ГУНПУ в Закарпатській області Романа Сефанишина, ця поразка може трансформуватися в справжню життєву драму. Адже цей хамовитий "активіст" Фейсбуку є фіґурантном резонансної кримінальної справи щодо смертельної ДТП на об'їзній автодорозі Ужгорода. І, за інформацією Закарпаття онлайн, слідство вже отримало результати експертизи, яка повністю підтвердила причетність П.Павлова до скоєння цього злочину.

Власне, уникнути відповідальності за це вбивство і намагався вказаний "активіст у законі", зробивши спробу сховатися за мандатом народного депутата.

Найбільш адекватною відповідно до ситуації виявилася ще одна очільниця псевдоактивістського руху - Лариса Ступак (Приходько), котра, попри маштабні амбіції, все ж утримала себе від участі у виборах і їх логічного результату - самоприниження та остаточної делегітимізації.

Тобто, вибори чітко продемонтрували, що реального впливу жодна із вказаних осіб не має і всі вони існують в публічній площині виключно завдяки вмінню вдало позиціонуватися в соціальних мережах.

А також, певна річ, завдяки попиту в середовищі можновладців на їх специфічні послуги.

24 липня 2019р.

Теги: псевдоактивіст, Данацко, Павлов, Пересоляк, Федака

Коментарі

Іван Спащук 2019-09-15 / 00:42:07
Та які то активісти? То ЛОХИ.
Хто кине 2 копійки та бігають гавкають.
У кожного середня освіта і то на тройки.
Ніхто на них не ведеся

до -нік 2019-08-08 / 13:46:49
То не Охлобистін..то Цьома Ростислав..він якийсьжурналюга,вчився на журнал.у Львові...живе десь на Занковецкій

Коко Шанель 2019-08-01 / 20:00:17
3,14здо-журналістка Тупачка не пішла на вибори бо хвора (на голову понятно шо хвора, маю на увазі фізично) та лічится.

Слава 2019-07-28 / 10:31:41
Лору з Поляни недавно люди гнали як пса:) дивився то відео і там люди молодці..допекла їх.Прийшла без черги в приймальню і каже я журналіст:)Винесли цю брехливу до машини під крики Ганьба ну і назвали її там реальне імя люди:))

1937 2019-07-28 / 09:47:31
Степану Круку. Степан! А может этот вопрос с ПСЕВДОактивистами и ПСЕВДО журналистами( кстати, как только шуганули с должности Стефанишина так сТупачка срочно ночью подорвалась в Финляндию, на отдых) нужно рассматривать шире и глубже. В разрезе организованного бандформирования, которое терроризировало на протяжении длительного времени ВСЁ ЗАКАРПАТЬЕ? И организаторами этого бандформирования , которым чётко и жёстко руководила сТупачка, являются эксгубернатор Москаль,эксначальник УВД Закарпатья Стейфанишин и пока ещё прокурор Закарпатья Гаврилюк, ну опосредствовано Нардеп В. Лунченко, он же Валера Очко. Ведь посмотрите:откровеннейший криминал им всем сходил с рук. Как вы думаете, Степан, нужно ли привлекать к уголовной ответственности вместе с этими бандитствующими сТупачками, ДАУНацками и прочей швалью типа павловых,пересоляков, федаках. и Москаля, и Стефанишина,и Гаврилюка?

Лена Чайка 2019-07-28 / 09:36:02
Эта тварь брехливпая, Ступачка меня уволила имз коммунхозу чопского за фальшивый диплом, но у меня хоть фальшивый да есть, а унеё даже и фальшивого нет. Вон как её Батурина разделала на суде за её так звану " журналистскую" деятельность. Стояла на суде бекала мекала и заикалась вместе с придурком чопским Голичем. Это ж только подумайте: на вопрос судьи, мол, на каком основании вы её признали журналисткой, тот ответил. мол, со слов Ларисы Викторовны я её признал журналисткой.

.юра 2019-07-26 / 19:59:56
пух атас біжи бо гуьернатора каменцових і поправкових чорних їмили на маюрні а ти настучиш шо то кірикови та може го вужене або тебе каменца бось фішку просвистав

нік 2019-07-26 / 18:18:29
Охлобистін?????!!)))))))
Це ще один « журналіст»,який не вміє читати і писати

zzz 2019-07-26 / 15:27:40
Вибори в нашій країні виграють награбовані гроші. Ці вибори показали що слуга народу, (тільки якого?) з баблом і після виборів, як і завжди, почнеться відбивання грошей, но вже у п р о с т о г о народу.

А що робить Охлобистін на останьому фото?

Степан Крук 2019-07-26 / 09:55:38
Щодо Федаки, то це рудимент політичного покійника Ратушняка!

Степан Крук -.юра 2019-07-26 / 09:11:52
Якщо ці факти підтвердяться - це повний криндець!

.юра 2019-07-26 / 06:37:03
повлов з пугінським кличка пух були дуже великі борці за розтаможку і їм повезло бо пушли на губченка начальника виконавчої нагойкали тай мавуть машини на шару розтаможка 12000 гривень і роказувуть які вни патріоти машини треба заправляти обспужувати а вони сироти безробітні правда вже нову тему придумали на атовців ніби оформлявуть машини але ті машини дають в аренду за грош думаю в понеділок вже в управлінні захисту економіки проти губченка вже буде порушена кримінальна справа відповідні документи подані за одно і подивимося як псевдоактивістам попали машини

Степан Крук 2019-07-26 / 00:28:28
Гут бай! Скисни Недосоляку, ступай Уходько до ЛОРа, Даунацко -до психіатра, Європашабляхер - нахер! Їжаки ви, блін, в тумані!

Тібі бачій 2019-07-25 / 22:21:34
Павлов має відповісти не лише за аварію,а за перекриті кордони,перекриті траси,нанесені збитки людям.Лора молодець,вчасно хвіст піджала!))Так само як і Желізняк.Пропав ,вичікує)))

Степан Крук - Атовець 2019-07-25 / 22:07:26
Твої слова б, друже, та прокурору в уха!!!

Атовець 2019-07-25 / 21:41:07
Який в бога Павлов, це чудо необразоване в 90-ті роки людям руки ноги ламав, чорноту возив, а тепер великий патріот став, він тупий як валянок, не знаю як ше за ним молодьож іде, майже тоже не дуже розумні, а Данацко так то вобще сєпар з мордою алкаша, йому десь в генделику сидіти обсиканим, а не в політику іти, перед виборами ходив по селах свої газетки роздавав, повезло му шо я пізно узнав, довго його глєдав по селові, я би му скоро всьо об'яснив казлові, а остальні то просто шушера, а не депутати, но Павлова отморозка посадити треба за аварію коло Кілікії дебіла недоразвитого.

Степан Крук -юра 2019-07-25 / 21:26:54
То шиза, але якщо тичкою по башці, то може й пройти... Він ще скоро і білочку впіймає

.юра 2019-07-25 / 20:33:49
павлов посліній час таку зірку впіймав шо тичков немож достати

Степан Крук -Факер 2019-07-25 / 20:32:03
Ті богачі крім грошей мали ще й розум і вищу освіту. Навіть на цих виборах проголосували за дурнів одиниці таких самих.

Факер 2019-07-25 / 20:17:55
Так понятне дєло що програють, тому що ті багачі підкупами і виграли.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини