За вихідні на Закарпатті задокументували майже 40 п’яних водіїв

На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

За вихідні на Закарпатті задокументували майже 40 п’яних водіїв

Уночі до працівників поліції Рахівського відділення надійшло повідомлення від громадян про те, що в селі Луги автомобіль злетів у кювет. Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то водія на місці не виявили. Невдовзі його розшукали. З’ясувалося, що за кермом автомобіля марки «ВАЗ-2101» перебував житель села Видричка Рахівського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,90 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

У Великому Бичкові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освітлювався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував житель села Косівська Поляна в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування.  

У селі Водиця працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Vірer», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Під час  медосвідування в лікарні у нього виявили 2,08 проміле алкоголю.   

У селі Лінці на Ужгородщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs», на якому не працювала одна фара. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування він відмовився. 

У Сваляві опівночі п’яний житель села Сусково, керуючи автомобілем марки «ВMW», не впорався з керуванням і врізався в електричний стовп. На щастя, обійшлося без серйозних тілесних ушкоджень, постраждав лише автомобіль. Поліцейські, прибувши на місце події, доставили водія до лікарні, де він відмовився від медосвідування.   

У cелі Білки ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення зупинили  автомобіль марки «ВАЗ-2108», який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, керував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,74 проміле алкоголю.   

У селі Колодне на Тячівщині опівночі сталося ДТП: автомобіль марки «Chevrolet Lаcеttі» в’їхав у стовп. Водій, житель села Угля, перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,79 проміле алкоголю.   

У селі Вонігово Тячівського району ввечері поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Кіngway», яким керував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування він відмовився.   

У селі Калини на Тячівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «ВMW», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Ганичі в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 1,28 проміле алкоголю.  

У Берегові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Mеrсedes Sрrіntеr», водій якого, житель Мукачівського району, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення, але відмовився від медосвідування.  

У селі Кострино вночі працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення зупинили автомобіль марки «Skoda Оctаvіa», за кермом якого перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Загорб. Драгер виявив у водія 0,30 проміле алкоголю.  

У Вилоку ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Лада Пріора», який рухався без світла. За кермом перебував житель Сумської області в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції. 

У селі Мала Копаня Виноградівського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Golf», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував житель села Букове  в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування.  Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції. 

У Хусті в поліцію надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить нетверезий чоловік на автомобілі марки «ВАЗ-2106». Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль, яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Під час медосвідування в нього виявили 1,0 проміле алкоголю. 

У селі Липча на Хустщині поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», яким керував житель села Липовець без паска безпеки і в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,7 проміле алкоголю.    

У селі Присліп працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення зупинили незареєстрований мотоцикл, яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,44 проміле алкоголю.    

Ще два десятки нетверезих водіїв задокументували за вихідні працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

19 жовтня 2020р.

Теги: водії

НОВИНИ: Кримінал

18:24
На Рахівщині виявили ще 3-х байкерів-іноземців - з Італії та Німеччини, що незаконно перетнули кордон з Румунії
13:41
У Мукачеві за викликом про "побиття жінки" у парку патрульні виявили в чоловіка з Бедевлі гранату
11:16
В Ужгороді виявили "безвісти зниклого" чоловіка, що через дах проник на приватну територію
11:09
/ 1
У Мукачеві "повторно" п'яний водій ВАЗа пропонував патрульним $100 хабаря
16:09
/ 1
Проросійському агітатору з Мукачівщини, що закликав до від'єднання Закарпаття, повідомили про підозру
11:31
Справу "земельного" хабарника з Синевирської сільради скеровано до суду
15:02
У Клячанові на Мукачівщині чоловік битою вбив вдома свого гостя
15:29
/ 3
Справу по підпільному нафтопереробному заводу кума Медведчука Чубирка в Мукачеві передано до суду
14:34
Мешканця Мукачівщини судитимуть за незаконне зберігання зброї, боєприпасів і переправлення через кордон "ухилянтів"
01:23
/ 15
На Берегівщині 18 "ухилянтів" перерізали огорожу і втекли в Угорщину
21:39
/ 1
"Систематичного" наркоторговця з Хуста засудили до 7 років тюрми з конфіскацією
17:52
/ 4
У Воловці чоловік побив співмешканку, її 10-місячну дитину та поранив ножем поліцейського
17:41
/ 2
У затриманої групи мукачівських наркоторговців вилучили метамфетаміну на майже 250 тис. грн
20:51
В Ужгороді зупинили водійку, вп'ятеро п'янішу за норму
17:06
/ 2
Трьох закарпатців за ухилення від призову на військову службу засудили до позбавлення волі
16:30
У Мукачеві у п'яного водія мопеда виявили 2 гранати, а вдома – ще 30 набоїв
11:13
/ 23
На Закарпатті вантажівка з 32 "ухилянтами" прорвала державний кордон в угорщину
15:02
/ 4
У 19-річного мукачівця вилучили важких наркотиків на майже 1 млн грн
20:54
/ 1
Жителя Жденієва на Мукачівщині затримали на організації переправлення "ухилянтів" до Словаччини за $7 тис.
11:20
Депутату Нересницької сільради на Тячівщині повідомили про підозру в шахрайстві із землею вартістю понад 1,1 млн грн
11:09
/ 1
За 5 місяців поточного року закарпатські чиновники назловживали на майже 40 млн грн втрат і "намутили" в закупівлях на 340 млн грн
18:57
Ужгородом розгулював чоловік з гранатою
17:47
На Закарпатті жінка вбила співмешканця стільцем, бо не хотіла займатися сексом
11:21
В Ужгороді вночі спалили Mercedes, вогонь пошкодив і припаркований поруч Buick
21:22
/ 2
На Рахівщині затримали 3-х закарпатців-"ухилянтів" та їх переправника з "фішкарями" на мотоциклі з Богдана
» Всі новини